МІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
05.12.2018 № 587

Про затвердження Зміни до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Міністерстві інфраструктури України на 2018 рік

Відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" (1160-15)
наказую:
1. Затвердити Зміну до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Міністерстві інфраструктури України на 2018 рік, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 14 грудня 2017 року № 440 (v0440733-17) , що додається.
2. Відділу авіаційного транспорту забезпечити розміщення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства інфраструктури України.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаюча собою.
Міністр
В. ОМЕЛЯН
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Міністерства інфраструктури
від 05.12.2018 № 587

Зміна до Плану підготовки проектів регуляторних актів у Міністерстві інфраструктури України на 2018 рік

"
Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Порядку і правил здійснення обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації"
Удосконалення здійснення обов'язкового авіаційного страхування цивільної авіації: оптимізація рівнів мінімальних страхових сум (лімітів відповідальності) по страхуванню відповідальності експлуатанта аеропорту (аеродрому, вертодрому) та сертифікованих суб'єктів наземного обслуговування за шкоду, заподіяну третім особам; удосконалення та спрощення процедури визначення мінімальних страхових сум відповідальності для суб'єктів наземного обслуговування
IV квартал
Державна авіаційна служба України
".
Начальник Відділу авіаційного транспорту
Д. КУШПІЛЬ
(Текст взято з сайту Мінінфраструктури України http://www.mtu.gov.ua)