УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
Н А К А З
N 33 від 18.01.93 р.
м.Київ
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Фонду державного майна N 235 (v0235224-95) від 06.03.95 )

Про зміни в Типовому Положенні про органи приватизації адміністративно-територіальних одиниць

У зв'язку з прийняттям Декретів Кабінету Міністрів України "Про заходи щодо завершення комерціалізації підприємств і організацій державної торгівлі, громадського харчування та сфери послуг" (10-92) , "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності" (8-92) НАКАЗУЮ:
Внести такі зміни до Типового положення про органи приватизації адміністративно-територіальних одиниць, затвердженого наказом по Фонду державного майна України від 02.11.92 N 465 (v0465224-92) :
1. Пункт 2 Типового Положення вилучити.
2. Абзаци десятий, двадцять перший, двадцять третій та двадцять четвертий пункту 9 виключити.
3. Пункт 17 викласти у такій редакції:
" 17. Фінансування витрат на утримання органів приватизації адміністративно-територіальних одиниць Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя, районів, міст обласного і районного підпорядкування, районів у містах здійснюється за рахунок бюджету Республіки Крим, відповідних місцевих бюджетів".
4. Пункт 18 викласти у такій редакції:
" 18. Структура, штати та фонд оплати праці працівників органів приватизації адміністративно-територіальних одиниць Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя, районів у містах визначаються відповідно Верховною Радою Республіки Крим, місцевими Радами народних депутатів".
5. Даний наказ довести до відома керівників центрального апарату Фонду та начальників регіональних відділень, обласних, Київської та Севастопольської міських Рад народних депутатів, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.
Голова Фонду
В.ПРЯДКО