УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
Н А К А З
N 78 від 16.02.93
м. Київ
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Фонду державного майна N 235 (v0235224-95) від 06.03.95 )

Про внесення змін до Типового Положення про регіональне відділення

У зв'язку з прийняттям Декрету Кабінету Міністрів України "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності" (8-92) НАКАЗУЮ:
Внести такі зміни до Типового положення про регіональне відділення Фонду державного майна України, затвердженого наказом від 30.10.92 N 464 (v0464224-92) :
1. Пункт 1 викласти у такій редакції:
"1. Регіональне відділення Фонду державного майна України (далі - відділення) є державним органом, який здійснює державну політику в сфері приватизації державного майна, виступає орендодавцем майнових комплексів у відповідному регіоні (області) України, Республіці Крим, містах Києві та Севастополі".
2. Абзаци третій пункту 4 та п'ятий пункту 5 виключити.
3. Абзац четвертий пункту 4 викласти у такій редакції:
"Здійснення прав розпорядження майном державних підприємств у процесі їх приватизації, створення господарських товариств відповідно до визначеної Фондом компетенції".
4. В абзаці двадцятому пункту 5 вилучати слова "Управління майном державних підприємств..." і далі за текстом.
5. Абзац четвертий пункту 6 викласти у такій редакції:
"Звертатися до органів місцевого та регіонального самоврядування, державної виконавчої влади, прокуратури, суду, арбітражного суду, бюро технічної інвентаризації у випадках порушення законодавства України щодо приватизації та оренди майна державних підприємств, бути позивачем, відповідачем в суді, арбітражному суді;".
6. Цей наказ довести до начальників управлінь центрального апарату Фонду та начальників регіональних відділень Фонду для виконання.
Голова Фонду
В.ПРЯДКО