08.08.2019 № 242
|
1.
|
ДСТУ CEN/TR 16059:2019
(CEN/TR 16059:2010, IDT)
|
Аналізування харчових продуктів. Критерії ефективності валідованих однією лабораторією методів аналізування для визначення мікотоксинів
- Вперше
|
2.
|
ДСТУ CEN/TS 16233-1:2019
(CEN/TS 16233-1:2011, IDT)
|
Продукти харчові. Визначення ксантофілів у м'ясі риби методом ВЕРХ. Частина 1. Визначення астаксантину та кантаксантину
- Вперше
|
3.
|
ДСТУ CEN/TS 16233-2:2019
(CEN/TS 16233-2:2011, IDT)
|
Продукти харчові. Визначення ксантофілів у м'ясі риби методом ВЕРХ. Частина 2. Визначення співвідношення енантіомерів астаксантину
- Вперше
|
4.
|
ДСТУ EN 12128:2019
(EN 12128:1998, IDT)
|
Біотехнологія. Лабораторії, що проводять дослідження, розроблення та аналізування. Коефіцієнт заповнення мікробіологічних лабораторій, зони ризику, місце розташування та вимоги фізичної безпеки
- Вперше
|
5.
|
ДСТУ EN 12133:2019
(EN 12133:1997, IDT)
|
Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту хлоридів методом потенціометричного титрування
- Вперше
|
6.
|
ДСТУ EN 12134:2019
(EN 12134:1997, IDT)
|
Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту пульпи, відокремленої центрифугою
- Вперше
|
7.
|
ДСТУ EN 12136:2019
(EN 12136:1997, IDT)
|
Соки фруктові та овочеві. Визначення загального вмісту каратиноїдів та окремих їхніх фракцій
- Вперше
|
8.
|
ДСТУ EN 12460:2019
(EN 12460:1998, IDT)
|
Біотехнологія. Великосерійна технологія та виготовлення. Настанови щодо вибирання та встановлення устатковання відповідно до біологічного ризику
- Вперше
|
9.
|
ДСТУ EN 12468:2019
(EN 12468:1997, IDT)
|
Біотехнологія. Змінені організми для використання в довкіллі. Настанови щодо стратегії поточного контролювання навмисного поширення генетично змінених рослин
- Вперше
|
10.
|
ДСТУ EN 12630:2019
(EN 12630:1999, IDT)
|
Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту глюкози, фруктози, сорбіту та сахарози методом високоефективної рідинної хроматографії
- Вперше
|
11.
|
ДСТУ EN 12631:2019
(EN 12631:1999, IDT)
|
Соки фруктові та овочеві. Ферментативне визначення вмісту D- та L-молочної кислоти (лактату) методом NAD-спектрометрії
- Вперше
|
12.
|
ДСТУ EN 12683:2019
(EN 12683:1998, IDT)
|
Біотехнологія. Змінені організми для використання в довкіллі. Настанови щодо складання характеристики генетично зміненого організму через аналізування тривкості зміни геному на молекулярному рівні
- Вперше
|
13.
|
ДСТУ EN 12689:2019
(EN 12689:1998, IDT)
|
Біотехнологія. Настанови щодо оцінювання чистоти, біологічної активності та тривкості продуктів на основі мікроорганізмів
- Вперше
|
14.
|
ДСТУ EN 12733:2019
(EN 12733:2018, IDT)
|
Сільськогосподарські та лісогосподарські машини. Косарки приводні, керовані пішим оператором. Вимоги щодо безпеки
- На заміну ДСТУ EN 12733:2014
|
15.
|
ДСТУ CR 12739:2019
(CR 12739:1998, IDT)
|
Біотехнологія. Лабораторії, що виконують дослідження, розроблення та аналізування. Звіт стосовно вибирання устатковання для біотехнологічних лабораторій залежно від ступеня небезпеки
- Вперше
|
16.
|
ДСТУ EN 12741:2019
(EN 12741:1999, IDT)
|
Біотехнологія. Лабораторії, що виконують дослідження, розроблення та аналізування. Настанови щодо діяльності біотехнологічних лабораторій
- Вперше
|
17.
|
ДСТУ EN 12742:2019
(EN 12742:1999, IDT)
|
Соки фруктові та овочеві. Визначення вмісту вільних амінокислот методом рідинної хроматографії
- Вперше
|
18.
|
ДСТУ EN 13441:2019
(EN 13441:2001, IDT)
|
Біотехнологія. Лабораторії, що виконують дослідження, розроблення та аналізування. Настанови щодо стримування поширення генетично змінених рослин
- Вперше
|
19.
|
ДСТУ EN 13739-1:2019
(EN 13739-1:2011, IDT)
|
Сільськогосподарські машини. Машини для внесення твердих добрив широкозахоплювальні. Захист довкілля. Частина 1. Вимоги
- На заміну ДСТУ EN 13739-1:2004
|
20.
|
ДСТУ EN 14082:2019
(EN 14082:2003, IDT)
|
Продукти харчові. Визначення вмісту свинцю, кадмію, цинку, міді, заліза та хрому методом атомно-абсорбційної спектрометрії (AAS) після сухого озолення
- Вперше
|
21.
|
ДСТУ EN 14122:2019
(EN 14122:2014, IDT)
|
Продукти харчові. Визначення вітаміну B 1 методом високоефективної рідинної хроматографії
- Вперше
|
22.
|
ДСТУ EN 14148:2019
(EN 14148:2003, IDT)
|
Продукти харчові. Визначення вітаміну K 1 методом високоефективної рідинної хроматографії
- Вперше
|
23.
|
ДСТУ EN 14164:2019
(EN 14164:2014, IDT)
|
Продукти харчові. Визначення вітаміну B 6 методом високоефективної рідинної хроматографії
- Вперше
|
24.
|
ДСТУ EN 14177:2019
(EN 14177:2003, IDT)
|
Продукти харчові. Визначення патуліну в прозорих та непрозорих яблучних соках і пюре. Метод високоефективної рідинної хроматографії із застосуванням розподільного очищення рідини
- Вперше
|
25.
|
ДСТУ EN 14214:2019
(EN 14214:2012 + A2:2019, IDT)
|
Автомобільне паливо. Метилові ефіри жирних кислот (FAME) для дизельних двигунів. Вимоги та методи випробування
- Вперше
|
26.
|
ДСТУ EN 15097:2019
(EN 15097:2006, IDT)
|
Іригаційна техніка. Локальне зрошення. Гідравлічна оцінка
- Вперше
|
27.
|
ДСТУ EN 1659:2019
(EN 1659:1996, IDT)
|
|
1.
|
ДСТУ EN 12733:2014
|
Сільськогосподарські та лісогосподарські машини. Косарки приводні, керовані пішим оператором. Вимоги щодо безпеки
(EN 12733:2001 + A1:2009, IDT)
|
2.
|
ДСТУ EN 13739-1:2004
|
Сільськогосподарські машини. Машини
для внесення твердих добрив широкозахоплювальні та повнозахоплювальні. Захист довкілля. Частина 1. Вимоги
(EN 13739-1:2003, IDT)
|
Генеральний директор
|
Г. Лісіна
|