26.09.2019 № 296
|
1.
|
ДСТУ 2630:2019
|
Технологічні процеси та устатковання для них у кондитерському виробництві. Терміни та визначення понять
- На заміну ДСТУ 2630:2007 та ДСТУ 3005-95
|
2.
|
ДСТУ 8899:2019
|
Сталь. Метод рентгенофлуоресцентного аналізу
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28033-89)
|
3.
|
ДСТУ 8900:2019
|
Горіхи волоські. Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 16832-71)
|
4.
|
ДСТУ 8901:2019
|
Сталь та чавун. Методи визначення фосфору
- Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 2604.4-87 та ГОСТ 12347-77)
|
5.
|
ДСТУ 8902:2019
|
Енергетичне марковання світлопрозорих огороджувальних конструкцій
- Вперше
|
6.
|
ДСТУ 8903:2019
|
Мости автодорожні. Класифікація елементів
- Вперше
|
1.
|
Зміна № 1 ДСТУ 4900:2007
|
Джеми. Загальні технічні умови
|
2.
|
Зміна № 1 ДСТУ 7804:2015
|
Продукти переробляння фруктів та овочів. Методи визначання сухих речовин або вологи
|
1.
|
ДСТУ 2630:2007
|
Технологічні процеси в кондитерській промисловості. Терміни та визначення понять
|
2.
|
ДСТУ 3005-95
|
Устаткування для вироблення цукристих кондитерських виробів. Терміни та визначення
|
Генеральний директор
|
Г. Лісіна
|