10.05 10130 Потрійні гібриди х 0% 0% 1378
10.05 10150 Прості гібриди х 0% 0% 1378
10.06 Рис х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,03
0,03 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.07 00 Сорго х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,01
0,01 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.08 Гречка, просо і х 10% але 10% але 1378
канаркове насіння; інші не менш не менш
зернові як 0,03 як 0,03
екю за екю за 1
1 кг кг
10.08 10000 Гречка х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,06
0,06 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.08 20000 Просо х 30%, 30%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
11.01 00000 Борошно пшеничне або х 20%, 20%, але 1378
пшенично-житнє але не не менш
менш як як 0,04
0,04 екю за 1
екю за кг
1 кг
11.02 Борошно з інших х 20%, 20%, але 1378
зернових, крім але не не менш
пшеничного або пшенично- менш як як 0,03
житнього 0,03 екю за 1
екю за кг
1 кг
11.03 Крупи і гранули зернових х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,02
0,02 екю за 1
екю за кг
1 кг
11.04 Зерно, оброблене іншими х 30%, 30%, але 1378
способами (наприклад але не не менш
лущене, плющене, менш як як 0,06
перероблене у пластівці, 0,06 екю за 1
обвалене, у вигляді екю за кг
січки чи подрібнене), 1 кг
крім рису, зазначеного в
товарній позиції 10.06;
зародки зернових, цілі,
плющені, у вигляді
пластівців або молоті
11.05 Борошно, крупа, х 30%, 30%, але 1378
пластівці і гранули але не не менш
картопляні менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
х 1378
11.06 Борошно та крупа з 10%, 10%, але
сушених бобових культур але не не менш
(позиція 07.13), з менш як як 0,04
серцевини сагової 0,04 екю за 1
пальми, з коренеплодів екю за кг
або бульбоплодів 1 кг
(07.14); борошно, крупа
і порошок з продуктів,
класифікованих в групі
08
11.07 х 10% 20% Т
11.07 10990 Солод непідсмажений, х 2% 2% 1379
інший (до 1 вересня 1997
р.)
11.07 20000 Солод підсмажений (до 1 х 2% 2% 1379
вересня 1997 р.)
11.08 Крохмаль, інулін х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,06
0,06 екю за 1
екю за кг
1 кг
11.09 00000 Клейковина пшенична х 10%, 10%, але 1378
висушена або сира але не не менш
менш як як 1 екю
1 екю за 1 кг
за 1 кг
12.01 00 Соя, в тому числі х 10%, 10%, але 1378
подрібнена але не не менш
менш як як 0,02
0,02 екю за 1
екю за кг
1 кг
12.02 Арахіс, несмажений і х 5% 5% 43
неприготовлений якимось
іншим способом, очищений
або неочищений,
подрібнений або
неподрібнений
12.03 00000 Копра х 2%, але 2%, але 1378
не менш не менш
як 0,01 як 0,01
екю за екю за 1
1 кг кг
12.04 00 Насіння льону подрібнене х 5%, але 5%, але 1378
або неподрібнене не менш не менш
як 0,03 як 0,03
екю за екю за 1
1 кг кг
12.04 00100 Насіння льону для сіяння х 0 0 1378
12.05 00 Насіння рапсу подрібнене х 5%, але 5%, але 1378
або неподрібнене не менш не менш
як 0,02 як 0,02
екю за екю за 1
1 кг кг
12.05 00100 Насіння рапсу для сіяння х 0 0 1378
12.06 00 Насіння соняшнику бите х 2%, але 2%, але 1378
або ціле не менш не менш
як 0,01 як 0,01
екю за екю за 1
1 кг кг
12.07 Насіння і плоди олійних х 30%, 30%, але 1378
культур, інші, але не не менш
подрібнені або менш як як 0,3
неподрібнені 0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
12.08 Борошно з насіння або х 5%, але 5%, але 1378
плодів олійних культур, не менш не менш
крім гірчичного насіння як 0,05 як 0,05
екю за екю за 1
1 кг кг
12.08 Тільки шрот з насіння х 0 0 1378
або плодів олійних
культур
12.09 Насіння, плоди і спори х 0 0 1378
для сіяння
12.1010000 Шишки хмелю х 30 %, 30 %, 94
неподрібнені, але не але не
непорошкоподібні , негра- менш як менш
нульовані 1,5 екю як 1,5
за 1 екю за
кг 1 кг
12.1020000 Шишки хмелю подрібнені , х 30 %, 30 %, 94
порошкоподібні,гранульо- але не але не
вані; лупулін хмелевидний менш менш
як 1,5 як 1,5
екю за екю за
1 кг 1 кг
12.11 Рослини, частини рослин, х 0% 0% 1378
насіння і плоди, що
використовуються в
парфюмерних,
фармацевтичних,
інсектицидних,
фунгіцидних і
аналогічних цілях, свіжі
або сушені, цілі чи
розрізані, подрібнені,
молоті
12.12 Плоди ріжкового дерева, х 15%, 15%, але 1378
водяні рослини, буряк але не не менш
цукровий, цукрова менш як як 0,012
тростина, свіжі або 0,012 екю за 1
сушені, подрібнені або екю за кг
неподрібнені, кісточки і 1 кг
ядра плодів, інші
продукти рослинного
походження (включаючи
нежарене коріння цикорію
виду "Cichorium Intubus
Sativum"),
використовувані головним
чином для харчування
людей, не зазначені в
іншому місці
12.12 92 000 Цукрова тростина х 50%, 50%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
12.13 00000 Солома і м'якуш х 5%, але 5%, але 1378
зернових, необроблена, не менш не менш
ціла або подрібнена, як як 0,005
розмелена або 0,005 екю за 1
нерозмелена, пресована екю за кг
або в гранулах 1 кг
12.14 Бруква, буряк листяний, х 5%, але 5%, але 1378
коренеплоди, кормові, не менш не менш
сіно, люцерна, конюшина, як як 0,003
еспарцет, капуста 0,003 екю за 1
кормова, люпин, вика і екю за кг
аналогічні фуражні 1 кг
продукти, гранульовані
або негранульовані
12.14 Тільки садівний матеріал х 0 0 1378
13.01 Шелак, природні камеді, х 5%, але 5%, але 1378
смоли, гумосмоли і не менш не менш
бальзами як 0,25 як 0,25
екю за екю за 1
1 кг кг
13.02 Соки і екстракти х 30%, 30%, але 1378
рослинні; пектини, але не не менш
пектинати і пектати; менш як як 0,9
агар-агар, клеї та інші 0,9 екю екю за 1
згущувачі рослинного за 1 кг кг
походження, видозмінені
або невидозмінені
14.01 Матеріали рослинного х 10%, 10%, але 1378
походження, що але не не менш
використовуються, менш як як 0,005
головним чином, для 0,005 екю за 1
плетіння (наприклад екю за кг
бамбук, ротанг, очерет, 1 кг
ситник, верба, раффія,
очищена, відбілена і
пофарбована солома
зернових і липова кора)
14.02 Матеріали рослинного х 10%, 10%, але 1378
походження, що але не не менш
використовуються, менш як як 0,005
головним чином, для 0,005 екю за 1
набивки (капок, екю за кг
луїзіанський мох, 1 кг
морські водорості), в
тому числі у вигляді
полотнищ на підкладці з
інших матеріалів або без
неї
14.03 Матеріали рослинного х 15%, 15%, але 1378
походження, що але не не
використовуються, менш як менш як
головним чином, для 0,01 0,01
виробництва щіткових екю за екю за 1
виробів і мітелок 1 кг кг
(наприклад сорго, пирій
і тампіоко) у в'язках,
пучках або навалом
14.04 Сировина рослинна, не х 20%, 20%, але 1378
зазначена в іншому місці але не не менш
менш як як 0,01
0,01 екю за 1
екю за кг
1 кг
Розділ 3. Жири і масла тваринного або рослинного походження; та інш.
15.01 00 Лярд, інший жир свинячий х 30%, 30%, але 1378
і жир домашньої птиці, але не не менш
топлений або нетоплений, менш як як 0,15
екстрагований під тиском 0,15 екю за 1
чи з допомогою екю за кг
розчинників чи 1 кг
неекстрагований
15.02 00 Жир великої і дрібної х 30%, 30%, але 1378
рогатої худоби, але не не менш
нетоплений чи топлений, менш як як 0,15
екстрагований під тиском 0,15 екю за 1
чи з допомогою екю за кг
розчинників чи 1 кг
неекстрагований
15.03 00 Стеарин із жиру х 30%, 30%, але 1378
свинячого, яловичого або але не не
баранячого і менш як менш як
олеостеарин, 0,15 0,15 екю
олеомаргарин із екю за за 1 кг
свинячого сала, 1 кг
яловичого чи баранячого
жиру, неемульгований,
незмішаний або
неприготовлений будь-
яким іншим способом
15.04 Жири, масла та їх х 10%, 10%, але 1378
фракції з риб або але не не менш
морських ссавців, менш як як 0,04
нерафіновані або 0,04 екю за 1
рафіновані, але без екю за кг
зміни їх хімічного 1 кг
складу
15.04 20900 Риб'ячий жир, масло з х 10%, 10%, але 1378
риб та їх фракції, крім але не не менш
масла з печінки менш як як 0,04
риб'ячої, інші 0,04 екю за 1
екю за кг
1 кг
15.05 Овечий жиропіт і жирові х 30%, 30%, але 1378
речовини, одержувані з але не не менш
нього (включаючи менш як як 0,1
ланолін) 0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
15.05 90000 Інші х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,03
0,03 екю за 1
екю за кг
1 кг
15.06 Жири і масла тварин та х 30%, 30%, але 1378
їх фракції, в тому числі але не не менш
нерафіновані, або менш як як 0,1
рафіновані, але без 0,1 екю екю за 1
зміни їх хімічного за 1 кг кг
складу
15.07 Олія соєва та її х 30%, 30%, але 1378
фракції, нерафіновані але не не менш
або рафіновані, але без менш як як 0,3
зміни їх хімічного 0,3 екю екю за 1
складу за 1 кг кг
15.08 Олія арахісова та її х 30%, 30%, але 1378
фракції, нерафіновані але не не менш
або рафіновані, але без менш як як 0,4
зміни їх хімічного 0,4 екю екю за 1
складу за 1 кг кг
15.09 Олія маслинова та її х 30%, 30%, але 1378
фракції, нерафіновані але не не менш
або рафіновані, але без менш як як 1,5
зміни їх хімічного 1,5 екю екю за 1
складу за 1 кг кг
15.10 Інші види олії та х 30%, 30%, але 1378
фракцій, отримані тільки але не не менш
із маслин, нерафіновані менш як як 1,5
чи рафіновані, але без 1,5 екю екю за 1
зміни їх хімічного за 1 кг кг
складу, суміші цих видів
олій або фракцій з олією
або фракціями,
класифікованими в
товарній позиції 15.09
15.11 х 10% 20% Т
15.12 х 10% 20% Т
15.12 Олія соняшникова х 30%, 30%, але 94
але не
не менш менш
0.5екю 0.5екю
за 1 кг за 1 кг
15.13 х 10% 20% Т
15.14 Олія ріпакова, свиріпова х 30%, 30%, але 1378
або гірчична та їх але не не менш
фракції, нерафіновані менш як як 0,15
або рафіновані, але без 0,15 екю за 1
зміни їх хімічного екю за кг
складу 1 кг
Жири і олія х 1378
15.15 рослинні, інші 30%, 30%, але
Жири і олія рослинні, але не не
інші (включаючи олію менш як менш як
жожоба) та їх фракції, 0,15 0,15 екю
нерафіновані або рафі- екю за за 1 кг
новані, але без зміни їх 1 кг
хімічного складу
15.16 Жири і масла тваринні х 30%, 30%, але 1378
або олія рослинна та їх але не не менш
фракції, повністю або менш як як 0,12
частково 0,12 екю за 1
гідрогенізовані, пере- екю за кг
стерифіковані,реетерифі- 1 кг
ковані або
елаідинізовані,
нерафіновані чи
рафіновані, але які не
зазнали по- дальшої
обробки
15.17 х 10% 20% Т
15.17 Маргарин х 30%, 30%, але 94
але не не
менш як менш як
1 екю 1 екю за
за 1 кг
15.18 00 Тваринні або рослинні х 30%, 30%, але 1378
жири і масла (олія), їх але не не менш
фракції, топлені, менш як як 0,1
окислені, дегідровані, 0,1 екю екю за 1
сульфовані, продуті або за 1 кг кг
полімеризовані теплом у
вакуумі чи в інертному
газі або перероблені
іншим способом, крім
класифікованих в
товарній позиції 15.16;
нехарчові суміші
тваринних або рослинних
жирів і масел (олії) та
їх фракцій, не зазначені
в іншому місці
15.19 Кислоти промислові, х 10%, 10%, але 1378
жирні монокарбонові; але не не менш
олія окислена менш як як 0,03
рафінована; спирти 0,03 екю за 1
промислові, жирні екю за кг
1 кг
15.20 Гліцерин, включаючи х 0 0 1378
чистий; гліцеринова вода
і щолок
15.21 Воски рослинні (крім х 30%, 30%, але 1378
тригліцеридів), віск але не не менш
бджолиний та інших комах менш як як 1,2
і спермацет, 1,2 екю екю за 1
підфарбовані або за 1 кг кг
непідфарбовані,
рафіновані чи
нерафіновані
15.22 00 Дегра; залишки після х 10%, 10%, але 1378
обробки жирних речовин, але не не менш
тваринних або рослинних менш як як 0,1
восків 0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
Розділ 4. Продукти харчової промисл.; алког. і безалког.напої та оцет; та інш.
х 10% 20% Т
16.01
16.01 Ковбаси і аналогічні х 30 %, 30%, але 94
продукти із м'яса але не
не менш менш як
як 1.1екю
1.1екю за
за 1 кг 1 кг
16.01 00990 Ковбаси і аналогічні х 30%, 30%, але 1378
продукти з м'яса, але не не менш
м'ясних субпродуктів або менш як як 0,9
крові; харчові продукти, 0,9 екю екю за 1
виготовлені на їх за 1 кг кг
основі, інші: інші
16.02 Вироби і консерви з х 30%, 30%, але 1378
м'яса, м'ясних але не не менш
субпродуктів або крові, менш як як 0,4
інші 0,4 екю екю за 1
за 1 кг кг
16.03 00 Екстракти та соки з х 10%, 10%, але 1378
м'яса, риби або але не не менш
ракоподібних, молюсків менш як як 0,3
або інших водних 0,3 екю екю за 1
безхребетних за 1 кг кг
16.04, крім Готові продукти і х 20%, 20%, але 1378
16.0430100, консерви з риби; ікра але не не менш
16.04 30900 осетрових (чорна ікра) менш як як 0,2
та її замінники, 0,2 екю екю за 1
виготовлені з ікринок за 1 кг кг
інших риб
16.04 30100 0% 10екю 10екю 313/96-ВР
за 1кг за 1кг
16.04 30900 Замінники ікри/червона 0% 6екю 6екю 313/96-ВР
ікра/ за 1кг за 1кг
16.05 х 10% 20:% Т
16.05 10000 0% 6 екю 6 екю З.У
за 1кг за 1 кг 313/96-ВР
16.05 20000 0% 4 екю 4 екю З.У
за 1кг за 1 кг 313/96-ВР
16.05 30000 0% 8 екю 8 екю З.У
за 1кг за 1 кг 313/96-ВР
16.05 40000 0% 4 екю 4 екю З.У
за 1кг за 1 кг 313/96-ВР
17.01 Цукор тростинний або з х 50%, 50%, але 1378
цукрового буряку і але не не менш
хімічно чиста сахароза в менш як як 0,2
твердому стані 0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
17.02 Інші види цукру, х 30%, 30%, але 1378
включаючи хімічно чисті але не не менш
лактозу, мальтозу, менш як як 0,3
глюкозу і фруктозу в 0,3 екю екю за 1
твердому стані; сиропи за 1 кг кг
цукрові без додавання
ароматизуючих або
фарбуючих речовин;
штучний мед, змішаний чи
незмішаний з
натуральним, карамельний
кулер
17.03 Меляса, отримана в х 30%, 30%, але 1378
результаті екстракції але не не менш
або рафінування цукру менш як як 0,03
0,03 екю за 1
екю за кг
1 кг
17.04 Кондитерські вироби з х 30%, 30%, але 1378
цукру, що не містять але не не менш
какао (включаючи білий менш як як 1 екю
шоколад) 1 екю за 1 кг
за 1 кг
18.01 00000 Какао-боби , цілі та х 2% 2% 43
подрібнені,
сирі та смажені
18.02 00000 Шкаралупа, плівка, х 5%, але 5%, але 1378
шкірка та інші відходи не менш не менш
какао як 0,02 як 0,02
екю за екю за 1
1 кг кг
18.03 Какао-паста, в тому х 30%, 30%, але 1378
числі знежирена або але не не менш
незнежирена менш як як 1 екю
1 екю за 1 кг
за 1 кг
18.04 00000 Масло-какао, жир і рідке х 5%, але 5%, але 1378
масло з какао не менш не менш
як 0,25 як 0,25
екю за екю за 1
1 кг кг
18.05 00000 Какао-порошок без х 5%, але 5%, але 1378
додавання цукру або не менш не менш
інших підсолоджуючих як 0,2 як 0,2
речовин екю за екю за 1
1 кг кг
18.06, крім Шоколад та інші харчові х 30%, 30%, але 1378
18.06 31000- продукти із вмістом але не не менш
18.06 32000, какао менш як як 0,7
18.06 90110- 0,7 екю екю за 1
18.06 90390 за 1 кг кг
х 15%, 15%, але 212
але не
18.06 31000 не менш менш як
як 0.35екю
0.35 за 1 кг
екю
за 1 кг
х 15%, 15%, 212
18.06 32100, але не але не
18.06 32900 менш як менш
як
0,45 0,45
екю за екю за
1 кг 1 кг
18.06 90110 0% 0,9екю 0,9екю
1 кг З.У
за
18.06 90190
18.06 90310 313/96-ВР
18.06 90390
19.01 Екстракт солодовий; х 30%, 30%, але 1378
харчові продукти з але не не менш
борошна, крупи, крохмалю менш як як 0,1
або солодового екстракту 0,1 екю екю за 1
без вмісту або з вмістом за 1 кг кг
за масою менше як 50%
какао, не зазначені в
іншому місці, харчові
продукти із сировини,
вказаної в позиціях
04.01 - 04.04, без
вмісту або з вмістом
за масою менше 40% какао
19.01 10000 Дитяче харчування, х 10%, 10%, але 1378
розфасоване для продажу але не не менш
вроздріб менш як як 0,15
0,15 екю за 1
екю за кг
1 кг
19.02 Вироби макаронні, в тому х 30%, 30%, але 1378
числі варені або але не не менш
неварені, з начинкою (з менш як як 0,15
м'яса або інших 0,15 екю за 1
продуктів) і без неї або екю за кг
приготовлені іншим 1 кг
способом; кускус
19.03 00000 Тапіока та її замінники, х 30%, 30%, але 1378
приготовлені з крохмалю але не не менш
у формі пластівців, менш як як 0,45
зерен, крупи або 0,45 екю за 1
висівок, або аналогічних екю за кг
формах 1 кг
19.04 Готові харчові продукти, х 30%, 30%, але 1378
отримані шляхом здуття але не не менш
або обжарювання зернових менш як як 0,5
(наприклад, кукурудзяні 0,5 екю екю за 1
пластівці); інші за 1 кг кг
зернові, крім кукурудзи
у вигляді зерен, попе-
редньо відварені,
обжарені або
приготовлені іншим
способом
19.05 Хлібобулочні і борошняні х 30%, 30%, але 1378
кондитерські вироби, але не не менш
тістечка, печиво та інші менш як як 0,4
продукти 0,4 екю екю за 1
хлібопекарського за 1 кг кг
виробництва без вмісту
або із вмістом какао;
вафельні диски, порожні
капсули, придатні для
використання в
фармацевтичних цілях,
вафлі, рисовий папір і
аналогічні продукти
20.01-20.02 Овочі і фрукти х 20%, 20%, але 94
консервовані але не не
менш як менш як
0.2екю 0.2екю
за туб за туб
20.03 Гриби, включаючи х 20%, 20%, але 1378
трюфелі, приготовлені але не не менш
або консервовані без менш як як 0,3
оцту або оцтової кислоти 0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
20.04-20.05 Овочі і фрукти х 20%, 20%, але 94
консервовані але не не
менш як менш як
0.2екю 0.2екю
за туб за туб
20.06 00 Плоди, горіхи, шкурка х 30%, 30%, але 1378
плодів та інші частини але не не менш
рослин, консервовані в менш як як 0,5
цукрі (сушені, 0,5 екю екю за 1
зацукровані, або за 1 кг кг
глазуровані)
20.07 Овочі і фрукти х 20%, 20%, але 94
консервовані але не не менш
менш як як
0.2екю 0.2екю
за туб за туб
20.08 Плоди, горіхи та інші х 30%, 30%, але 1378
їстівні частини рослин, але не не менш
приготовлені або менш як як 0,5
консервовані будь-яким 0,5 екю екю за 1
способом, в тому числі з за 1 кг кг
додаванням цукру або
інших підсолоджуючих
речовин чи спирту, не
зазначені в іншому місці
20.09 Соки фруктові, х 30%, 30%, але 1378
(включаючи виноградне але не не менш
сусло), соки овочеві, менш як як 0,3
незброджені та без 0,3 екю екю за
додавання спирту, з за 1 л 1 л
додаванням або без
додавання цукру чи інших
підсолоджуючих речовин
20.09 50 Сік томатний х 30%, 30%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 л л
20.09 60 Сік виноградний х 30%, 30%, але 1378
(включаючи виноградне але не не менш
сусло) менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 л л
20.09 70 Сік яблучний х 30%, 30%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 л л
21.01, крім Екстракти, есенції, х 30%, 30%, але 1378
21.01 10110 концентрати кави, чаю але не не менш
або мате і вироби на менш як як 0,4
таких основах чи на 0,4 екю екю за 1
основі кави, чаю або за 1 кг кг
мате; цикорій обсмажений
та інші обсмажені
замінники кави і
екстракти, есенції та
концентрати з них
21.01 10110 х 3 екю 3 екю 1245
за 1кг за 1кг
21.01 10110 Тільки розчинна кава 0% 3 екю 3 екю З13/96-ВР
за 1кг за 1кг
21.02 Дріжджі (активні і х 20%, 20%, але 1378
неактивні); інші але не не менш
неактивні одноклітинні менш як як 0,1
мікроорганізми (крім 0,1 екю екю за 1
вакцин, класифікованих у за 1 кг кг
товарній позиції 30.02);
готові пекарські порошки
21.03 Продукти для соусів і х 30%, 30%, але 1378
соуси готові; добавки і але не не менш
приправи змішані; менш як як 0,25
гірчичний порошок і 0,25 екю за 1
готова гірчиця екю за кг
1 кг
21.04 Супи і бульйони готові і х 30%, 30%, але 1378
заготовки для їх але не не менш
приготування; менш як як 1,5
гомогенізовані суміші 1,5 екю екю за 1
харчових продуктів за 1 кг кг
21.05 Морозиво, інші види х 30%, 30%, але 1378
харчового льоду, без але не не менш
вмісту або із вмістом менш як як 2,4
какао 2,4 екю екю за 1
за 1 кг кг
21.06 Харчові продукти, не х 30%, 30%, але 1378
зазначені в іншому місці але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
22.01 Води, включаючи х 30%, 50%,але 977
мінеральні, але не менш
натуральні,або не як 0,6
штучні,газовані,без менш екю за 1
додавання цукру або як 0,4 літр
інших підсолоджувальних екю за
речо- 1 літр
вин,неароматизовані; лід
і сніг
22.02 Води мінеральні і х 30%, 50%,але 977
газовані з додаванням але не не менш
цукру або інших менш як як 0,6
підсолоджувальних чи 0,4 екю екю за 1
ароматичних за 1 літр
речовин;безалкогольні літр
напої,інші,за винятком
фруктових або овочевих
соків,що класифікуються
в товарній позиції 20.09
22.03 10% 0.3екю 0.3екю 313/96-ВР
за літр
1
22.04 10% 0.6екю 0.6екю 178/96-ВР
( крім за літр
22.04 10, 1
22.04 30)
22.04 10% 2 екю 2 екю 178/96-ВР
10110, за літр
22.04 1
10190,
22.04 10900
22.04 10% 0.05 0.05екю 178/96-ВР
30100, екю літр
22.04 за
30910, 1
22.04 30990
22. 10% 2 екю 2 екю 178/96-ВР
05 за літр
1
22.06 10% 0.5екю 0.5екю 178/96-ВР
за літр
1
22.07 30% 2 екю 2 екю 178/96-ВР
за літр
1 спирту
100%
22.08 10100 30% 7.5екю 7.5екю 178/96-ВР
за літр
1 спирту
100%
22.08 10900 30% 5 екю 5 екю 178/96-ВР
за літр
1 спирту
100%
22.08 30% 7,5екю 7,5екю 178/96-ВР
20100, за літр
22.08 20900, 1 спирту
22.08 30110, 100%
22.08 30190,
22.08 30910,
22.08 30990,
22.08 40100,
22.08 40900,
22.08 50110,
22.08 50190,
22.08 50910,
22.08 50990,
22.08 90110,
22.08 90190,
22.08 90310,
22.08 90330,
22.08 90390
22.08 30% 5екю 5екю 178/96-ВР
90510, за літр
22.08 90530, 1 спирту
22.08 90550, 100%
22.08 90590,
22.08 90710,
22.08
90730,
22.08 90790
22.08 30% 2екю 2екю 178/96-ВР
90910, 22.08 за літр
90990 1 спирту
100%
22.09 Оцет та його замінники, х 20%, 20%, але 1378
отримані з оцтової але не не менш
кислоти менш як як 0,15
0,15 екю за 1
екю за кг
1 кг
23.01 10000 Борошно, мучка і гранули х 20%, 20%, але 1378
з м'яса або м'ясних але не не менш
субпродуктів, шкварки менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
23.01 20000 Борошно, мучка і гранули х 2%, але 2%, але 1378
з риби або ракоподібних, не менш не менш
молюсків або інших як 0,02 як 0,02
водних безхребетних екю за екю за 1
1 кг кг
23.02 Висівки та інші відходи х 5%, але 5%, але 1378
просівання, помолу або не менш не менш
інших видів обробки як 0,01 як 0,01
зернових чи бобових екю за екю за 1
культур, негранульовані 1 кг кг
або гранульовані
23.03 Відходи виробництва х 5%, але 5%, але 1378
крохмалю і аналогічні не менш не менш
відходи; буряковий жом, як як 0,003
жмихи цукрової тростини 0,003 екю за 1
та інші відходи екю за кг
виробництва цукру; нива 1 кг
чи брага, негранульовані
або гранульовані
23.04 00000 Жмихи та інші тверді х 5%, але 5%, але 1378
відходи, отримані не менш не менш
внаслідок екстракції як як 0,003
соєвої олії, 0,003 екю за 1
неподрібнені або екю за кг
подрібнені, 1 кг
негранульовані або
гранульовані
23.05 00000 Жмихи та інші тверді х 5%, але 5%, але 1378
відходи, отримані не менш не менш
внаслідок екстракції як як 0,003
арахісової олії, 0,003 екю за 1
неподрібнені або екю за кг
подрібнені, 1 кг
негранульовані або
гранульовані
23.06 Жмихи або інші тверді х 5%, але 5%, але 1378
відходи, отримані не менш не менш
внаслідок екстракції як як 0,003
рослинних жирів або 0,003 екю за 1
олії, крім екю за кг
класифікованих у 1 кг
товарних позиціях 23.04
або 23.05, неподрібнені
або подрібнені,
негранульовані або
гранульовані
х 30%, 30%, але 1378
23.07 00000 Винний відстій і винний але не не менш
камінь менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
23.08 Продукти рослинного х 5% але 5% але 1378
походження і рослинні не менш не менш
відходи, напівфабрикати, як як 0,003
негранульовані або 0,003 екю за 1
гранульовані, що екю за кг
використовуються для 1 кг
годівлі тварин, не
зазначені в іншому місці
х 5%, але 5%, але 1378
23.09 Продукти, що не менш не менш
використовуються для як 0,04 як 0,04
годівлі тварин екю за екю за 1
1 кг кг
Які не містять крохмалю х 1378
або містять не більш як
10% маси крохмалю:
23.09 10110 які не містять молочних 10%, 10%, але
продуктів або які але не не менш
містять менш як 10% маси менш як як 0,08
молочних продуктів; 0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
23.09 10130 які містять від 10% до х 10%, 10%, але 1378
50% маси молочних але не не менш
продуктів; менш як як 0,08
0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
23.09 10150 які містять від 50% до х 10%, 10%, але 1378
75% маси молочних але не не менш
продуктів; менш як як 0,08
0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
23.09 10190 які містять не менш як х 10%, 10%, але 1378
75% маси молочних але не не менш
продуктів менш як як 0,08
0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
Які містять більш як
10%, але не більш як 30%
маси крохмалю:
23.09 10310 які не містять молочних х 10%, 10%, але 1378
продуктів або які але не не менш
містять менш як 10% менш як як 0,08
маси молочних продуктів; 0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
23.09 10330 які містять не менш як х 10%, 10%, але 1378
10%, але менш як 50% але не не менш
маси молочних продуктів; менш як як 0,08
0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
23.09 10390 які містять не менш як х 10%, 10%, але 1378
50% маси молочних але не не менш
продуктів менш як як 0,08
0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
Які містять більш як 30% х 1378
крохмалю:
23.09 10510 які не містять молочних 10%, 10%, але