ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
N 11/2-4903 від 28.05.97
м.Київ
vd970528 vn11/2-4903
Начальникам ТМУ
Начальникам митниць
Щодо ставок ввізного мита
станом на 20 травня 1997 року
До відома та використання в роботі надсилаємо зведений звід
ставок ввізного мита станом на 20 травня 1997 року з урахуванням
прийнятих в 1994-1997 роках законів України та постанов Кабінету
Міністрів України.
Звід носить довідковий характер.
У разі виникнення спірних питань, щодо застосування ставок
ввізного мита та текстового опису товару, запити надсилати до
Митно-тарифного управління Державної митної служби України
(телефон 247-27-84).
Перший заступник
Голови Служби О.Єгоров
Державний митний комітет України
х - ПКМ України від 8.11.1996 р. N 1353 ( у межах товарних
груп 1-97 ТН ЗЕД) крім підакцизних товарів.
Ставки ввізного мита станом на
20 травня 1997 року
ставки мита
----------|------------------------|------|-----|-------|--------|-------|
Товарна | Опис товару згідно з | Пре-|Піль-| Повні | Поста- | Прим. |
позиція | ГС | фер. |гові | | нови | |
| | | | | КМУ, | |
| | | | | Закони | |
| | | | | України| |
----------|------------------------|------|-----|-------|--------|-------|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
----------|------------------------|------|-----|-------|--------|-------|
Розділ 1. Живі тварини і продукція тваринництва
01.01 Коні,осли,мули і лошаки х 1 10%, 1378 Див.
живі Див. 10%, але не приміт-
знос- але не менш як ки
ку менш 0,06
як екю за
0,06 1 кг
2
екю
за
1 кг
01.02 Велика рогата худоба х 10%, 10%, 1378
жива але не але не
менш менш як
як 0,1 0,1 екю
екю за за 1 кг
1 кг
Велика рогата худоба х 0% 0% 1378
01.02.10000 жива чистопородна
племінна
01.03 Свині живі х 10%, 10%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,1 0,1 екю
екю за за 1 кг
1 кг
Свині живі х 0% 0% 1378
01.03.10000 чистопородні племінні
01.04 Вівці і кози живі 5%, 1378
х але не 5%, але
менш не менш
як як 0,04
0,04 екю за
екю за 1 кг
1 кг
01.04.10100 Вівці живі чистопородні х 0% 0% 1378
племінні
01.04.20100 Кози живі чистопородні х 0% 0% 1378
племінні
01.05 Птиця жива домашня х 5%, 5%, але 1378
(півні, кури, качки, але не не менш
гуси, індики і цесарки) менш як 0,04
як екю за
0,04 1 кг
екю за
1 кг
01.05.11000 Вагою не більш як 185 х 0,05% 0,05% 1378
г: птиця виду Gallus
domestіcus
01.05.19100 Гуси та індики х 5%, 5%, але 1378
але не не менш
менш як 0,04
як екю за
0,04 1 кг
екю за
1 кг
01.05.19900 Качки та цесарки х 5%, 5%, але 1378
але не не менш
менш як 0,04
як екю за
0,04 1 кг
екю за
1 кг
01.06 00 Інші тварини живі х 10%, 10%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,3 0,3 екю
екю за за 1 кг
1 кг
02.01 М'ясо великої рогатої х 20%, 20%, 1378
худоби, свіже або але не але не
охолоджене менш менш як
як 0,25
0,25 екю за
екю за 1 кг
1 кг
02.02 М'ясо великої рогатої х 30%, 30%, 1378
худоби, морожене але не але не
менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1 кг
1 кг
02.03 М'ясо свиней свіже, х 30%, 30%, 1378
охолоджене або морожене але не але не
менш менш як
як 0,5 0,5 екю
екю за за 1 кг
1 кг
02.04 М'ясо дрібної рогатої х 30%, 30%, 1378
худоби, свіже, але не але не
охолоджене або морожене менш менш як
як 0,3 0,3 екю
екю за за 1 кг
1 кг
02.05 00000 М'ясо коней, ослів, х 20%, 20%, 1378
мулів і лошаків, свіже, але не але не
охолоджене або морожене менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
02.06 Субпродукти великої х 20%, 20%, 1378
рогатої худоби, свиней, але не але не
дрібної рогатої худоби, менш менш як
коней, ослів, мулів або як 0,1 0,1 екю
лошаків, харчові, екю за за 1 кг
свіжі, охолоджені або 1 кг
морожені
02.07 х 30%, 30 %, 94
але не але не
менш менш
0,7екю 0,7 екю
за 1 за 1кг
кг
02.07 39130 0% 0,3екю 0,3екю З.У
за 1 за 1 кг 313/96-
кг ВР
02.07 39230 0% 0,3екю 0,3екю З.У
за 1 кг за 313/96-
1 кг ВР
02.07 41510 0% 0,3 0,3 екю З.У
екю за 1 кг 313/96-
за 1 ВР
кг
02.08 Інші м'ясо і х 20%, 20%, 1378
субпродукти харчові, але не але не
свіжі, охолоджені або менш менш як
морожені як 2 2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
02.09 00 Свиняче сало, свинячий х 30%, 30%, 1378
і пташиний жир але не але не
(нетоплений), свіжі, менш менш як
охолоджені, морожені, як 0,3 0,3 екю
солені в розсолі, екю за за 1 кг
сушені або копчені 1 кг
02.10 М'ясо і субпродукти х 30%, 30%, 1378
харчові, солені, в але не але не
розсолі, сушені або менш менш як
копчені; харчове як 0,3 0,3 екю
борошно і порошки з екю за за 1 кг
м'яса або субпродуктів 1 кг
03.01 Риба жива х 5%, 5%, але 1378
але не не менш
менш як 0,03
як екю за
0,03 1 кг
екю за
1 кг
03.02 Риба свіжа або х 15%, 15%, 1378
охолоджена, крім але не але не
рибного філе і м'яса менш менш як
риб, класифікованих в як 0,15
товарній позиції 03.04 0,15 екю за
екю за 1 кг
1 кг
03.02.70000 Печінка, ікра та х 20%, 20%, 1378
молоки але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
03.03 Риба морожена, за х 15%, 15%, 1378
винятком рибного філе і але не але не
м'яса риб, класи- менш менш як
фікованих в товарній як 0,15 екю
позиції 03.04 0,15 за 1 кг
екю за
1 кг
03.03 79830 Путасу (некондиційна х 5%, 5%, але 1378
для годівлі хутрових але не не менш
звірів) менш як 0,05
як екю за
0,05 1 кг
екю за
1 кг
03.03 79990 Інша (некондиційна для х 5%, 5%, але 1378
годівлі хутрових але не не менш
звірів) менш як 0,05
як екю за
0,05 1 кг
екю за
1 кг
03.03 80000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
03.04 Філе рибне та інше х 20%, 20%, 1378
м'ясо риб (включаючи але не але не
фарш), свіже, менш менш як
охолоджене або морожене як 0,4 0,4 екю
екю за за 1 кг
1 кг
03.05 Риба в'ялена, солена х 20%, 20%, 1378
або в розсолі; риба але не але не
гарячого або холодного менш менш як
копчення; борошно і як 0,3 0,3 екю
гранули рибні, харчові екю за за 1 кг
1 кг
03.05 20000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, 1378
рибні, сушені, копчені, але не але не
солені чи у розсолі менш менш як
як 0,8 0,8 екю
екю за за 1
1 кг. кг.
03.06 Ракоподібні, оброблені х 20%, 20%, 1378
або необроблені, живі, але не але не
свіжі, охолоджені, менш менш як
морожені, сушені, як 0,8 0,8 екю
солені або в розсолі; екю за за 1 кг
ракоподібні необроблені 1 кг
варені у воді або на
парі, охолоджені або
неохолоджені, морожені,
сушені, солені або в
розсолі; борошно і
гранули з ракоподібних,
харчові
03.07 Молюски, оброблені або х 20%, 20%, 1378
необроблені, живі, але не але не
свіжі, охолоджені, менш менш як
морожені, сушені, як 0,8 0,8 екю
солені або в розсолі; екю за за 1 кг
інші водні безхребетні 1 кг
(крім ракоподібних і
молюсків), живі, свіжі,
охолоджені, морожені,
сушені, солені або в
розсолі; борошно і
гранули з інших водних
безхребетних, харчові
04.01 Молоко і вершки х 20%, 20%, 1378
незгущені, без але не але не
додавання цукру або менш менш як
інших підсолоджуючих як 0,1 0,1 екю
речовин екю за за 1 л
1 л
04.02 Молоко і вершки х 30%, 30%, 1378
згущені, з додаванням але не але не
цукру або інших менш менш як
підсолоджуючих речовин як 0,4 0,4 екю
екю за за 1 л
1 л
04.02 10110 В упаковках масою х 30%, 30%, 1378
нетто не більш як 2,5 але не але не
кг менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1 л
1 л
04.02 10990 Інші х 20%, 20%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 л
1 л
04.02 21110 Без додавання цукру або х 20%, 20%, 1378
інших підсолоджуючих але не але не
речовин, в упаковках менш менш як
масою нетто не більш як як 0,2 0,2 екю
2,5 кг екю за за 1 л
1 л
04.02 29990 Інші х 30%, 30%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1 л
1 л
04.03 Маслянка, кисле молоко, х 30%, 30%, 1378
та вершки, йогурт, але не але не
кефір та інші менш менш як
ферментовані або скислі як 0,45
молоко та вершки, 0,45 екю за
згущені або незгущені, екю за 1 л
з додаванням або без 1 л
додавання цукру чи
інших підсолоджуючих і
ароматизуючих речовин,
горіхів, какао або
фруктів
04.04 Сироватка молочна, х 30%, 30%, 1378
згущена або незгущена, але не але не
з додаванням або без менш менш як
додавання цукру чи як 0,18
інших підсолоджуючих 0,18 екю за
речовин; продукти з екю за 1 л
натуральних компонентів 1 л
молока з додаванням або
без додавання цукру чи
інших підсолоджуючих
речовин, не зазначені в
іншому місці
04.05 х 30 %, 30 %, 94
але не але не
менш менш
1 екю 1 екю
за 1 за 1 кг
кг
04.06 х 5 % 10 % Т
04.06 Сири тверді х 30 % , 30 %, 94
але не але не
менш менш
0.8екю 0.8екю
за 1 за 1 кг
кг
04.07 00 Яйця птиці, в х 20%, 20%, 1378
шкаралупі, свіжі, але не але не
консервовані або варені менш менш як
як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
04.07 00110 Індичі або гусячі х 20%, 20%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
04.07 00190 Інші х 20%, 20%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
04.08 Яйця птиці без х 20%, 20%, 1378
шкаралупи і жовтки але не але не
свіжі, сушені, варені менш менш як
або на парі, формовані, як 0,6 0,6 екю
морожені або екю за за
консервовані іншим 1 кг 1 кг
методом, з додаванням
або без додавання цукру
або інших підсолод-
жуючих речовин
04.09 х 30 %, 30%,але 94
але не не
менш менш
0.8екю 0.8екю
за 1 за 1 кг
кг
04.10 00 Продукти харчового х 30%, 30%, 1378
тваринного походження, але не але не
не зазначені в іншому менш менш як
місці як 0,2 0,2 екю
екю за за
1 кг 1 кг
05.01 00000 Людське волосся х 5%, 5%, але 1378
необроблене, мите або але не не менш
немите, очищене або менш як 0,4
неочищене; його відходи як 0,4 екю за
екю за 1 кг
1 кг
05.02 Щетина свиняча або х 15%, 15%, 1378
кабаняча, борсукове але не але не
або інше волосся, яке менш менш як
використовується для як 0,9 0,9
виробництва щіткових екю за екю за
виробів; їх відходи 1 кг 1 кг
05.03 00000 Кінський волос і його х 15%, 15%, 1378
відходи, в тому числі у але не але не
вигляді полотна на менш менш як
підкладці або без неї як 1 1 екю
екю за за 1 кг
1 кг
05.04 00000 Кишки, міхурі і шлунки х 15%, 15%, 1378
тварин (крім риб'ячих), але не але не
цілі або в кусках менш менш як
як 0,015
0,015 екю за
екю за 1 кг
1 кг
05.05 Шкурки та інші частини х 15%, 15%, 1378
птиці з пір'ям або але не але не
пухом; пір'я та його менш менш як
частини (підрізані і як 0,015
непідрізані) і пух, 0,015 екю за
неочищені або очищені, екю за 1 кг
дезинфіковані або 1 кг
оброблені для
збереження; порошок або
відходи пір'я та його
частин
05.06 Кістки і роговий х 15%, 15%, 1378
стержень, необроблені, але не але не
знежирені, первинно менш менш як
оброблені (але не як 0,015
вирізані за формою), 0,015 екю за
оброблені кислотою або екю за 1 кг
дежелатинізовані; їх 1 кг
відходи і борошно
кісткове та відходи цих
продуктів
05.07 Кістка слонова, панцирі х 15%, 15%, 1378
черепах, вус китовий але не але не
або інших морських менш менш як
ссавців, роги, копита, як 0,09
кігті, клюви 0,09 екю за
необроблені або екю за 1 кг
первинно оброблені, але 1 кг
не вирізані за формою;
порошок і відходи цих
продуктів
05.08 00000 Корали і аналогічні х 5%, 5%, але 1378
матеріали, необроблені але не не менш
або первинно оброблені; менш як 0,1
раковини і панцирі як 0,1 екю за
молюсків, ракоподібних екю за 1 кг
або голкошкірних, 1 кг
скелетні пластини
каракатиць, необроблені
або первинно оброблені,
але не вирізані за
формою; порошок і
відходи цих продуктів
05.09 Губки натуральні х 5%, 5%, але 1378
тваринного походження але не не менш
менш як 0,03
як екю за
0,03 1 кг
екю за
1 кг
05.10 00000 Амбра сіра, струмина х 5%, 5%, але 1378
боброва, цивета і але не не менш
мускус; шпанки; жовч, в менш як 0,03
тому числі суха; залози як екю за
та інші речовини 0,03 1 кг
тваринного походження, екю за
що використовуються у 1 кг
фармацевтиці,свіжі,
охолоджені, морожені
або оброблені
05.11 Продукти тваринного х 30%, 30%, 1378
походження, не але не але не
зазначені в іншому менш менш як
місці, здохлі тварини, як 0,03
вказані у групах 01 0,03 екю за
або 03, не придатні екю за 1 кг
для споживання 1 кг
05.11 10000 Сперма бугаїв х 5%, 5%, але 1378
але не не менш
менш як 0,03
як екю за
0,03 1 кг
екю за
1 кг
05.11 99900 Інші х 5%, 5%, але 1378
але не не менш
менш як 0,03
як екю за
0,03 1 кг
екю за
1 кг
Розділ 2. Продукти рослинного походження
06.01 Цибулини, бульби, х 15%, 15%, 1378
бульбовидне коріння, але не але не
розетки коренів, менш менш як
кореневища квіткових і як 0,04
листяних рослин у стані 0,04 екю за
вегетативного спокою, екю за 1 кг
вегетації, цвітіння; 1 кг
рослини і коріння
цикорію, крім коріння,
класифікованого в
товарній позиції 12.12
06.02 Рослини живі інші х 15%, 15%, 1378
(включаючи їх коріння), але не але не
живець і прищепа; менш менш як
міцелій грибний як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
06.02 30900 Рододендрон х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1 шт.
1 шт.
06.02 99910 Квіткові рослини з х 20%, 20%, 1379
квітами або бутонами, але не але не
за винятком кактусів менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.02 99990 Рослини інші х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 Квіти і бутони зрізані,
для букетів або
декоративних цілей,
свіжі, засушені,
відбілені,пофарбовані,
просочені або оброблені
іншими способами :
з 1 червня по 31 жовтня
06.03 10110 Троянда х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10130 Гвоздика х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10150 Орхідея х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10210 Гладіолус х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10250 Хризантема х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10290 Інші х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,4 0,4 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
З 1 листопада по 31
травня
06.03 10510 Троянда х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10530 Гвоздика х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10550 Орхідея х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10610 Гладіолус х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10650 Хризантема х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 10690 Інші х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.03 90000 Інші х 15% 20% Т
06.04 Листя, гілки та інші х 15%, 15%, 1378
частини рослин без але не але не
квітів і бутонів; менш менш як
трави, мохи, лишайники як 0,02
для букетів або 0,02 екю за
декоративних цілей, екю за 1 кг
свіжи, засушені, 1 кг
відбілені, пофарбовані,
просочені або оброблені
іншими способами
06.04 91900 Інші х 20%, 20%, 1379
але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1
1 шт. шт.
06.04 99900 Інші х 15%, 15%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,02
0,02 екю за
екю за 1 кг
1 кг
07.01 Картопля свіжа або х 50%, 70 %, 1221
охолоджена але не але не
менш менш як
як 0,21
0,16 екю за
екю за 1 кг
1 кг
07.02 00 Томати свіжі або х 30%, 30%, 1378
охолоджені але не але не
менш менш як
як 0,3 0,3 екю
екю за за 1
1 кг кг
07.03 х 30 %, 30%, 94
але не але не
менш менш як
0.1екю 0.1екю
за 1 за
кг 1 кг
07.04 Капуста головчаста, х 15%, 15%, 1378
кольорова, махрова, але не але не
кольрабі та інші менш менш як
харчові продукти роду як 0,15
BRASSICA, свіжі або 0,15 екю за
охолоджені екю за 1 кг
1 кг
07.04 90100 Капуста білоголова та х 30%, 30%, 1378
червоноголова але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
07.05 Салат-латук (Lactuca х 15%, 15%, 1378
Satіva) і цикорій але не але не
(Cіchorіum Spp.), менш менш як
свіжий або охолоджений як 0,15
0,15 екю за
екю за 1 кг
1 кг
07.06 Морква, ріпа, буряк х 30%, 30%, 1378
столовий, козелець, але не але не
селера коренеплідна, менш менш як
редис та інші як 0,2 0,2 екю
аналогічні харчові екю за за 1 кг
коренеплоди, свіжі або 1 кг
охолоджені
07.07 00 Огірки і корнішони, х 30%, 30%, 1378
свіжі або охолоджені але не але не
менш менш як
як 0,1 0,1 екю
екю за за 1 кг
1 кг
07.08 Бобові культури, в х 30%, 30%, 1378
стручках або очищені, але не але не
свіжі або охолоджені менш менш як
як 0,25
0,25 екю за
екю за 1 кг
1 кг
07.09 Овочі інші, свіжі або х 30%, 30%, 1378
охолоджені але не але не
менш менш як
як 0,3 0,3 екю
екю за за 1 кг
1 кг
07.10 Овочі (сирі або варені х 30%, 30%, 1378
у воді або на парі), але не але не
заморожені менш менш як
як 0,06
0,06 екю за
екю за 1 кг
1 кг
07.11 Овочі консервовані для х 30%, 30%, 1378
короткочасного але не але не
зберігання (наприклад, менш менш як
двоокисом сірки, в як 0,2 0,2 екю
розсолі, сірчистій екю за за 1 кг
воді або в іншій 1 кг
тимчасово консервуючій
рідині), але не
придатні для
використання в їжу
07.12 Овочі сушені, цілі, х 30%, 30%, 1378
розрізані, нарізані але не але не
шматочками, подрібнені менш менш як
або у вигляді порошку, як 0,6 0,6 екю
без подальшої обробки екю за за 1 кг
іншим способом 1 кг
07.13 Овочі, бобові сушені, в х 30%, 30%, 1378
стручках або без але не але не
стручків, в тому числі менш менш як
лущені або подрібнені як 0,6 0,6 екю
екю за за 1
1 кг кг
07.14 Маніок, маранта, салеп, 30%, 30%, 1378
груші земляні, батат та х але не але не
інші аналогічні менш менш як
коренеплоди, як 0,1 0,1 екю
бульбоплоди з високим екю за за 1 кг
вмістом крохмалю або 1 кг
інгуліну, свіжі або
сушені, цілі,
настругані, в гранулах;
серцевина сагової
пальми
08.01 Горіхи кокосові, х 10% 10% 43
бразильські та кеш'ю,
свіжі або сушені,
очищені від шкарлупи
або неочищені, із
шкіркою чи без шкірки.
08.02 Інші горіхи, свіжі або х 10% 10% 43
сушені, очищені від
шкарлупи або неочищені,
із шкіркою або без
шкірки.
08.03 00 Банани, включаючи х 20%, 20%, 1378
банани райські, свіжі але не але не
або сушені менш менш як
як 0,1 0,1 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08.04 Фініки, інжир, ананаси, х 30%, 30%, 1378
авокадо, гуаява, манго але не але не
і мангостан, свіжі або менш менш як
сушені як 0,3 0,3 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08.05 Цитрусові свіжі або х 20%, 20%, 1378
сушені але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08.06 Виноград свіжий або х 20%, 20%, 1378
сушений але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08.07 Дині, кавуни і папайя, х 20%, 20%, 1378
свіжі але не але не
менш менш як
як 0,2 0,2 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08. 08 Яблука, груші та айва, х 30%, 30%, 1378
свіжі але не але не
менш менш як
як 0,3 0,3 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08.09 Абрикоси, вишня і х 30%, 30%, 1378
черешня, персики але не але не
(включаючи нектарини), менш менш як
сливи і терен, свіжі як 0,3 0,3 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08.10 Плоди свіжі інші х 30%, 30%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,3 0,3 екю
екю за за 1 кг
1 кг
08.11 Плоди і горіхи, свіжі х 30%, 30%, 1378
або варені у воді або але не але не
на парі, морожені, з менш менш як
додаванням або без як 0,3 0,3 екю
додавання цукру або екю за за 1 кг
інших підсолоджуючих 1 кг
речовин
08.12 Плоди і горіхи, х 20%, 20%,
тимчасово консервовані але не але не 1378
(наприклад двоокисом менш менш як
сірки, у солоній або як 0,15
сірчистій воді, чи в 0,15 екю за
іншій тимчасово екю за 1 кг
консервуючій 1 кг
рідині),але не готові
для безпосереднього
споживання
08.13 Плоди сушені, крім х 20%, 20%,
класифікованих у але не але не 1378
товарних позиціях 08.01- менш менш як
08.06; суміші сушених як 0,1 0,1 екю
плодів або горіхів, екю за за 1 кг
класифікованих у даній 1 кг
групі
08.14 00000 Шкурки цитрусових або х 10%, 10%, 1378
баштанних культур, але не але не
свіжі, морожені, сушені менш менш як
або тимчасово як 0,01
консервовані в солоній 0,01 екю за
або сірчистій воді, чи екю за 1 кг
в іншій тимчасово 1 кг
консервуючій рідині
09.01 Кава 0% 0,1екю З.У
0,1екю за 1 313/96-
за 1 кг ВР
кг
09.02 Чай х 5%, 5%, але 1378
але не не менш
менш як 0,04
як екю за
0,04 1 кг
екю за
1 кг
09.03 00000 Мате х 10%, 10%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,08
0,08 екю за
екю за 1 кг
1 кг
09.04 Перець роду Pіper; х 10%, 10%, 1378
перець роду Capsіcum але не але не
або перець роду менш менш як
Pіmenta, сушений, як 0,12
дроблений або молотий 0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
09.04 20900 Дроблений чи молотий х 10%, 10%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
09.05 Ванілін х 10%, 10%, 1378
але не але не
менш менш як
як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
09.06 Кориця і квіти х 10%, 10%, 1378
коричного дерева але не але не
менш менш як
як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
09.07 00000 Гвоздика (цілі плоди, х 10%, 10%, 1378
квіти, стебло) але не але не
менш менш як
як 0,1 0,1 екю
екю за за 1 кг
1 кг
09.08 Мускатний горіх, х 10%, 10%, 1378
лушпиння мускатного але не але не
горіха, мацис і менш менш як
кардамон як 0,06
0,06 екю за
екю за 1 кг
1 кг
09.09 х 5%, 5%, але 1378
але не не менш
менш як 0,03
як екю за