ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
N 14/2-2044-ЕП від 03.06.2000
м.Київ
vd20000603 vn14/2-2044-ЕП
Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць
До відома та застосування в роботі надсилаємо звід ставок
ввізного мита станом на 1 червня 2000 року.
У разі виникнення спірних питань щодо ставок ввізного мита
запити надсилати до Митно-тарифного управління ДМСУ
(т/ф 247-27-84).
Перший заступник Голови Служби О.Єгоров
Ставки ввізного (імпортного) мита
станом на 1 червня 2000 року
з 1 по 24 товарну групу
-------------------------------------------------------------------
| Товарна |Опис товару згідно | Ставки мита | Постанови |
| позиція | з ГС | | КМУ, |
| | |-------------------| Закони (*)|
| | |пільгові | повні | України |
|-----------------------------------------------------------------|
| Група 1 |
| Живі тварини |
|-----------------------------------------------------------------|
|01.01 |Коні, віслюки, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
|(крім |мули й лошаки | за 1 кг |за 1 кг | |
|01.01 |живі | (2) | | |
|11000) | | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.01 11000 |Коні, віслюки, | 0 %(1) | 0 % | З. У. |
| |мули й лошаки живі | | |468/97-ВР |
| |чистопородні | | | |
| |(чистокровні) | | | |
| |племінні | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.02 |Велика рогата |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
|(крім |худоба жива |за 1 кг |за 1 кг | |
|01.02 | | | | |
|10000) | | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.02.10000 |Чистопородна | 0 % | 0 % | З. У. |
| |племінна велика | | |468/97-ВР |
| |рогата худоба | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.03 |Свині живі |0,3 євро |0,6 євро | 1935 |
|(крім | |за 1 кг |за 1 кг | |
|01.03 | | | | |
|10000) | | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.03.10000 |Чистопородні | 0 % | 0 % | З. У. |
| |племінні тварини | | |468/97-ВР |
| |(свині) | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.04 |Вівці та кози | 0,15 | 0,30 | 1935 |
|(крім |живі | євро за | євро за | |
|01.04 | | 1 кг | 1 кг | |
|10100) | | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.04.10100 |Вівці живі | 0 % | 0 % | З. У. |
| |чистопородні | | |468/97-ВР |
| |племінні | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.05 |Свійська птиця | 0,15 | 0,30 | 1935 |
|(крім |жива, тобто птиця | євро за | євро за | |
|01.05 11000, |Gallus domesticus | 1 кг | 1 кг | |
|01.05 |(курка свійська, | | | |
|91000) |качки, гуси, | | | |
| |індики і цесарки) | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.05 11000 |Свійська птиця | 0 % | 0 % | З. У. |
| |жива вагою не | | | 32/98-ВР |
| |більш 185 г: | | | |
| |курчата племінні | | | |
| |або на відгодівлю | | | |
| |(виду Gallus | | | |
| |domesticus) | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.05 91000 |Тільки кури | 0 % | 0 % | 1935 |
| |племінні 90 - | | | |
| |120-денні | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.06 00 |Інші тварини живі | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |(крім тих, що |за 1 кг |за 1 кг | |
| |поставляються для | | | |
| |зоопарків) | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|01.06 00 |Тільки тварини, що | 0 % | 0 % | З. У. |
| |поставляються для | | |468/97-ВР |
| |зоопарків | | | |
|-----------------------------------------------------------------|
| Група 2 |
| М'ясо та харчові субпродукти |
|-----------------------------------------------------------------|
|02.01 |Яловичина свіжа | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |або охолоджена |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.02 |Яловичина | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |морожена |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.03 |Свинина свіжа, | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |охолоджена або |за 1 кг |за 1 кг | |
| |морожена | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.04 |Баранина або |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |козлятина свіжа, |за 1 кг |за 1 кг | |
| |охолоджена або | | | |
| |морожена | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.05 0000 |М'ясо коней, |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |віслюків, мулів |за 1 кг |за 1 кг | |
| |або лошаків свіже, | | | |
| |охолоджене або | | | |
| |морожене | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.06 |Харчові |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |субпродукти |за 1 кг |за 1 кг | |
| |великої рогатої | | | |
| |худоби, свиней, | | | |
| |овець, кіз, коней, | | | |
| |віслюків, мулів | | | |
| |або лошаків, | | | |
| |свіжі, охолоджені | | | |
| |або морожені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.07 |М'ясо та харчові | 30 %, | 60 %, | З. У. |
|(крім |субпродукти | але не | але не |468/97-ВР |
|02.07 39130, |свійської птиці, | менше | менше 3 | |
|02.07 39230, |зазначеної в |1,5 євро | євро за | |
|02.07 |товарній позиції |за 1 кг | 1 кг | |
|41510) |01.05, свіжі, | | | |
| |охолоджені або | | | |
| |морожені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.07 39130, |Частини тушок |0,7 євро |0,7 євро | З. У. |
|02.07 39230 |домашньої птиці |за 1 кг |за 1 кг | 1214-XIV |
| |(окорочки, | | | |
| |половинки, | | | |
| |четвертинки) свіжі | | | |
| |або охолоджені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.07 41510 |Частини тушок | | | |
| |домашньої птиці | | | |
| |(окорочки) | | | |
| |заморожені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.08 |Інші м'ясо і | 3 євро | 6 євро | 1935 |
| |субпродукти |за 1 кг |за 1 кг | |
| |харчові, свіжі, | | | |
| |охолоджені або | | | |
| |морожені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.09 00 |Жир свинячий, |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |відокремлений від |за 1 кг |за 1 кг | |
| |м'яса, та жир | | | |
| |свійської птиці | | | |
| |(нетоплений) | | | |
| |свіжі, охолоджені, | | | |
| |морожені, солоні, | | | |
| |у розсолі, сушені | | | |
| |або копчені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|02.10 |М'ясо та м'ясні |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |субпродукти |за 1 кг |за 1 кг | |
| |харчові, солоні, у | | | |
| |розсолі, сушені | | | |
| |або копчені; | | | |
| |харчове борошно з | | | |
| |м'яса або м'ясних | | | |
| |субпродуктів | | | |
|-----------------------------------------------------------------|
| Група 3 |
| Риби і ракоподібні, молюски (мушлі) та інші водні безхребетні |
|-----------------------------------------------------------------|
|03.01 10 |Жива декоративна | 20 %, | 20 %, | З. У. |
| |риба | але не | але не | 468/97-ВР |
| | | менше | менше |32/98-ВР* |
| | |0,1 євро |0,1 євро | |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
| |Інша жива риба: | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.01 91000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.01 92000 |Вугор |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.01 93000 |Карп |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.01 99110 |Лосось | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |тихоокеанський, |за 1 кг |за 1 кг | |
| |атлантичний, | | | |
| |дунайський | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.01 99190 |Інша прісноводна |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |риба |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.01 99900 |Морська риба |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 |Риба свіжа або | | | |
| |охолоджена, за | | | |
| |винятком рибного | | | |
| |філе та іншого | | | |
| |м'яса риб, що | | | |
| |підпадають під | | | |
| |класифікацію | | | |
| |товарної позиції | | | |
| |03.04 | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 11000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 12000 |Лосось |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |тихоокеанський, |за 1 кг |за 1 кг | |
| |атлантичний, | | | |
| |дунайський | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 19000 |Інші: лососеві |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 21 |Палтус |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 22000 |Камбала морська |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 23000 |Морський язик, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
|- |тунець, інші, |за 1 кг |за 1 кг | |
|03.02 65 |оселедець, тріска, | | | |
| |сардина, кілька, | | | |
| |шпроти, пікша, | | | |
| |сайда, скумбрія, | | | |
| |акула | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 66000 |Вугор |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 69 |Інша прісноводна і |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |морська риба |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.02 70000 |Печінка, ікра та |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |молочко |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.03 |Риба морожена, за | 5 % | 5 % | З. У. |
| |винятком рибного | | | 439-XIV |
| |філе та іншого | | | |
| |м'яса риб, що | | | |
| |підпадають під | | | |
| |класифікацію | | | |
| |товарної позиції | | | |
| |03.04 | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.04 |Філе рибне та інше | 10 % | 10 % | З. У. |
| |м'ясо риб | | | 439-XIV |
| |(включаючи фарш) | | | |
| |свіжі, охолоджені | | | |
| |та морожені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.05 |Риба сушена, | 20 %, | 20 %, | З. У. |
|(крім |солона або в | але не | але не | 468/97-ВР |
|03.05 10000, |розсолі, риба | менше | менше | 32/98-ВР |
|03.05 41000 |гарячого або |0,5 євро |0,5 євро | |
|- |холодного |за 1 кг |за 1 кг | |
|03.05 |копчення | | | |
|49900) | | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.05 10000 |Рибне борошно і | 5 % | 5 % | З. У. |
| |гранули з риби | | | 468/97-ВР |
| | | | | 32/98-ВР |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.05 41000 |Риба копчена, | 1 євро | 2 євро | 1935 |
|- |включаючи філе |за 1 кг |за 1 кг | |
|03.05 49900 |(лосось, | | | |
| |оселедець, палтус, | | | |
| |скумбрія, форель, | | | |
| |вугор, інша риба) | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.06 |Ракоподібні, | 1 євро | 2 євро | 1935 |
|(крім |оброблені або |за 1 кг |за 1 кг | |
|03.06 |необроблені, живі, | | | |
|29900) |свіжі, охолоджені, | | | |
| |морожені, сушені, | | | |
| |солоні або в | | | |
| |розсолі; | | | |
| |ракоподібні | | | |
| |необроблені, | | | |
| |варені у воді або | | | |
| |на парі, | | | |
| |охолоджені або | | | |
| |неохолоджені, | | | |
| |морожені, сушені, | | | |
| |солоні або в | | | |
| |розсолі; борошно і | | | |
| |гранули з | | | |
| |ракоподібних | | | |
| |харчові | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.06 29900 |Борошно і гранули | 5 % | 5 % | З. У. |
| |з ракоподібних | | | 468/97-ВР |
| | | | | 32/98-ВР |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.07 |Молюски, оброблені | 1 євро | 2 євро | 1935 |
|(крім |або необроблені, |за 1 кг |за 1 кг | |
|03.07 10100 |живі, свіжі, | | | |
|- |охолоджені, | | | |
|03.07 39100, |морожені, сушені, | | | |
|03.07 |солоні або в | | | |
|99900) |розсолі; інші | | | |
| |водні безхребетні | | | |
| |(крім ракоподібних | | | |
| |і молюсків), живі, | | | |
| |свіжі, охолоджені, | | | |
| |морожені, сушені, | | | |
| |солоні або в | | | |
| |розсолі; борошно і | | | |
| |гранули з інших | | | |
| |водних | | | |
| |безхребетних, | | | |
| |харчові (крім | | | |
| |устриць, гребінців | | | |
| |та мідій зі | | | |
| |стулками) | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.07 10100 |Тільки устриці, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
|- |гребінці та мідії |за 1 кг |за 1 кг | |
|03.07 39100 |зі стулками | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|03.07 99900 |Борошно і гранули | 5 % | 5 % | З. У. |
| |з безхребетних | | | 468/97-ВР |
| | | | | 32/98-ВР |
|-----------------------------------------------------------------|
| Група 4 |
| Молоко і молочні продукти, яйця птиці, мед натуральний, харчові |
| продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені |
|-----------------------------------------------------------------|
|04.01 |Молоко і вершки, |0,1 євро |0,2 євро | 1935 |
| |незгущені без | за 1 л | за 1 л | |
| |додавання цукру | | | |
| |або інших | | | |
| |підсолоджувальних | | | |
| |речовин | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.02 |Молоко і вершки, |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |згущені з |за 1 кг |за 1 кг | |
| |додаванням цукру | | | |
| |або інших | | | |
| |підсолоджувальних | | | |
| |речовин | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.03 |Маслянка, молоко і |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |вершки, які |за 1 кг |за 1 кг | |
| |зсілися, йогурт, | | | |
| |кефір та інші | | | |
| |ферментовані або | | | |
| |сквашені молоко і | | | |
| |вершки, згущені | | | |
| |або незгущені, з | | | |
| |додаванням або без | | | |
| |додавання цукру чи | | | |
| |інших | | | |
| |підсолоджувальних | | | |
| |речовин | | | |
| |ароматизовані або | | | |
| |неароматизовані з | | | |
| |додаванням або без | | | |
| |додавання фруктів, | | | |
| |горіхів або какао | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.04 |Сироватка молочна, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |згущена або |за 1 кг |за 1 кг | |
| |незгущена, з | | | |
| |додаванням або без | | | |
| |додавання цукру чи | | | |
| |інших | | | |
| |підсолоджувальних | | | |
| |речовин, продукти | | | |
| |з натуральних | | | |
| |компонентів молока | | | |
| |з додаванням або | | | |
| |без додавання | | | |
| |цукру або інших | | | |
| |підсолоджувальних | | | |
| |речовин, не | | | |
| |зазначені в іншому | | | |
| |місці | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.05 00 |Вершкове масло та |1,5 євро | 3 євро | 1935 |
| |інші молочні жири |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.06 | |0,8 євро |1,6 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.07 00 |Яйця птиці, у | 0,05 |0,1 євро | 1935 |
|(крім |шкаралупі свіжі, | євро за |за 1 кг | |
|04.07 |консервовані або | 1 кг | | |
|00110) |варені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.07 00110 |Яйця індички та | 0 % | 0 % | З. У. |
| |гуски (для | | | 32/98-ВР |
| |інкубації) | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.08 |Яйця птиці без | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |шкаралупи і |за 1 кг |за 1 кг | |
| |жовтки, свіжі, | | | |
| |сушені, варені у | | | |
| |воді або на пару, | | | |
| |формовані, | | | |
| |морожені або | | | |
| |консервовані іншим | | | |
| |способом, з | | | |
| |додаванням або без | | | |
| |додавання цукру чи | | | |
| |інших | | | |
| |підсолоджувальних | | | |
| |речовин | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.09 00000 |Мед натуральний |0,8 євро |1,6 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|04.10 00000 |Продукти харчові |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |тваринного |за 1 кг |за 1 кг | |
| |походження, не | | | |
| |зазначені в іншому | | | |
| |місці | | | |
|-----------------------------------------------------------------|
| Група 5 |
| Продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені |
|-----------------------------------------------------------------|
|05.01 00000 |Людське волосся |0,4 євро |0,8 євро | 1935 |
| |необроблене, мите |за 1 кг |за 1 кг | |
| |або немите, | | | |
| |очищене або | | | |
| |неочищене; його | | | |
| |відходи | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.02 |Щетина свиняча або | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |кабаняча, |за 1 кг |за 1 кг | |
| |борсуковий або | | | |
| |інший волос, який | | | |
| |використовується | | | |
| |для виробництва | | | |
| |щіткових виробів, | | | |
| |їх відходи | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.03 00000 |Кінський волос і | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| |його відходи, в |за 1 кг |за 1 кг | |
| |тому числі у | | | |
| |вигляді полотна на | | | |
| |підкладці або без | | | |
| |неї | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.04 00000 |Кишки, міхурі та |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |шлунки тварин |за 1 кг |за 1 кг | |
| |(крім риб'ячих), | | | |
| |цілі або в кусках | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.05 | | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.06 |Кістки та роговий |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| |стержень |за 1 кг |за 1 кг | |
| |необроблені, | | | |
| |знежирені, | | | |
| |первинно оброблені | | | |
| |(але не вирізані | | | |
| |за формою), | | | |
| |оброблені кислотою | | | |
| |або | | | |
| |дежелатиновані; | | | |
| |порошок або | | | |
| |відходи цих | | | |
| |продуктів | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.07 | | 5 євро | 10 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.08 00000 |Корали та | 5 євро | 10 євро | 1935 |
| |аналогічні |за 1 кг |за 1 кг | |
| |матеріали | | | |
| |необроблені або | | | |
| |первинно | | | |
| |оброблені; | | | |
| |раковини і панцирі | | | |
| |молюсків, | | | |
| |ракоподібних або | | | |
| |голкошкірих, | | | |
| |скелетні пластини | | | |
| |каракатиць, | | | |
| |необроблені або | | | |
| |первинно | | | |
| |оброблені, але не | | | |
| |вирізані за | | | |
| |формою; порошок та | | | |
| |відходи цих | | | |
| |продуктів | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.09 00 |Губки натуральні | 5 % | 5 % | З. У. |
| |тваринного | | | 468/97-ВР |
| |походження | | | 32/98-ВР |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.10 00000 |Амбра сіра, | 0 % | 0 % | З. У. |
| |бобровий струмінь, | | | 468/97-ВР |
| |цивета і мускус; | | | 32/98-ВР |
| |шпанки; жовч, у | | | |
| |тому числі суха; | | | |
| |залози та інші | | | |
| |продукти | | | |
| |тваринного | | | |
| |походження, що | | | |
| |використовуються у | | | |
| |виробництві | | | |
| |фармацевтичних | | | |
| |продуктів, та | | | |
| |парфумів свіжі, | | | |
| |охолоджені, | | | |
| |морожені або | | | |
| |оброблені іншим | | | |
| |способом для | | | |
| |короткотермінового | | | |
| |зберігання | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.11 |Продукти |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
|(крім |тваринного |за 1 кг |за 1 кг | |
|05.11 10000, |походження, не | | | |
|05.11 99100, |зазначені в іншому | | | |
|05.11 |місці, здохлі | | | |
|99900) |тварини, зазначені | | | |
| |у групах 01 або | | | |
| |03, не придатні | | | |
| |для споживання | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.11 10000 |Сперма бугаїв | 0 % | 0 % | З. У. |
| | | | | 468/97-ВР |
| | | | | 32/98-ВР |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.11 99100 |Жили та сухожилля | 0 % | 0 % | З. У. |
| |(тільки для | | | 468/97-ВР |
| |медичних цілей) | | | 32/98-ВР |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|05.11 99900 |Тільки ембріони | 0 % | 0 % | З. У. |
| | | | | 468/97-ВР |
| | | | | 32/98-ВР |
|-----------------------------------------------------------------|
| Група 6 |
| Дерева, інші рослини; цибулини, корені та інші аналогічні |
| частини рослин; зрізані квіти та декоративна зелень |
|-----------------------------------------------------------------|
|06.01 | | 0,01 | 0,02 | 1935 |
|(крім | | євро за | євро за | |
|06.01 | | 1 кг | 1 кг | |
|20300) | | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.01 20300 | |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.02 |Рослини живі інші |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
|(крім |(включаючи їх |за 1 кг |за 1 кг | |
|06.02 30, |коріння), живець і | | | |
|06.02 99910, |прищепа, міцелій | | | |
|06.02 |грибний | | | |
|99990) | | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.02 30, |Рододендрони та |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
|06.02 99910, |азалії, квіткові | за 1 | за 1 | |
|06.02 99990 |рослини з квітами | шт. | шт. | |
| |або бутонами, за | | | |
| |винятком кактусів, | | | |
| |рослини інші | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 |Зрізані квіти та | | | |
| |квіткові пуп'янки, | | | |
| |призначені для | | | |
| |складання букетів | | | |
| |або для інших | | | |
| |декоративних | | | |
| |цілей, свіжі, | | | |
| |засушені, | | | |
| |пофарбовані, | | | |
| |відбілені, | | | |
| |просочені або | | | |
| |оброблені іншими | | | |
| |способами | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
| |Свіжі з 1 червні | | | |
| |по 31 жовтня | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10110 |Троянди |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10130 |Гвоздики |0,3 євро |0,6 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10150 |Орхідеї | 1 євро | 2 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10210 |Гладіолуси |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10250 |Хризантеми |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10290 |Інші |0,7 євро |1,4 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
| |Свіжі з 1 | | | |
| |листопада по 31 | | | |
| |травня | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10510 |Троянди | 0,04 | 0,08 | 1935 |
| | | євро за | євро за | |
| | | 1 шт. | 1 шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10530 |Гвоздики | 0,02 | 0,04 | 1935 |
| | | євро за | євро за | |
| | | 1 шт. | 1 шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10550 |Орхідеї | 0,01 | 0,02 | 1935 |
| | | євро за | євро за | |
| | | 1 шт. | 1 шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10610 |Гладіолуси |0,7 євро |1,4 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10650 |Хризантеми |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 10690 |Інші | 0,04 | 0,08 | 1935 |
| | | євро за | євро за | |
| | | 1 шт. | 1 шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.03 90000 |Інші |0,5 євро | 1 євро | 1935 |
| | | за 1 | за 1 | |
| | | шт. | шт. | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.04 |Листя, гілки та |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
|(крім |інші частини | за 1 | за 1 | |
|06.04 91) |рослин без квітів | шт. | шт. | |
| |і бутонів; трави, | | | |
| |мохи, лишайники | | | |
| |для букетів або | | | |
| |декоративних | | | |
| |цілей, свіжі, | | | |
| |засушені, | | | |
| |відбілені, | | | |
| |пофарбовані, | | | |
| |просочені або | | | |
| |оброблені іншими | | | |
| |способами | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|06.04 91 |Інші: листя, гілки | 2 євро | 4 євро | 1935 |
| |та інші частини | за 1 | за 1 | |
| |рослин без квітів | шт. | шт. | |
| |і бутонів; трави, | | | |
| |мохи, лишайники | | | |
| |для букетів або | | | |
| |декоративних | | | |
| |цілей, свіжі | | | |
|-----------------------------------------------------------------|
| Група 7 |
| Овочі та деякі їстівні коренеплоди та бульбоплоди |
|-----------------------------------------------------------------|
|07.01 |Картопля свіжа або |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |охолоджена |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.02 00 |Томати свіжі або |0,3 євро |0,6 євро | 1935 |
| |охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.03 |Цибуля (ріпчаста, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |шалот, порей), |за 1 кг |за 1 кг | |
| |часник та інші | | | |
| |цибулеподібні | | | |
| |овочі свіжі або | | | |
| |охолоджені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.04 |Капуста |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |головчаста, |за 1 кг |за 1 кг | |
| |цвітна, брунколь, | | | |
| |кольрабі та інші | | | |
| |харчові продукти | | | |
| |роду Brassika, | | | |
| |свіжі або | | | |
| |охолоджені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.05 |Салат латук |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |(Lactuca sativa) і |за 1 кг |за 1 кг | |
| |цикорій (Cichorium | | | |
| |spp.), свіжий або | | | |
| |охолоджений | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.06 |Морква, ріпа, |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |буряк столовий, |за 1 кг |за 1 кг | |
| |козелець, селера | | | |
| |коренеплідна, | | | |
| |редиска та інші | | | |
| |аналогічні харчові | | | |
| |коренеплоди, свіжі | | | |
| |або охолоджені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.07 00 |Огірки та |0,3 євро |0,6 євро | 1935 |
| |корнішони свіжі |за 1 кг |за 1 кг | |
| |або охолоджені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.08 | |0,3 євро |0,6 євро | 1935 |
| | |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.09 |Овочі інші, свіжі |0,3 євро |0,6 євро | 1935 |
| |або охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.10 |Овочі (сирі або |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |варені у воді або |за 1 кг |за 1 кг | |
| |на парі), | | | |
| |заморожені | | | |
|-------------+-------------------+---------+---------+-----------|
|07.11 |Овочі консервовані |0,2 євро |0,4 євро | 1935 |
| |для |за 1 кг |за 1 кг | |
| |короткотермінового | | | |