15.08.2017 № 231
|
1
|
ДСТУ 2633:2017
|
Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
- На заміну ДСТУ 2633:2007
|
2
|
ДСТУ 3685:2017
|
Руди залізні та марганцеві. Експериментальні методи перевіряння систематичної похибки відбирання проб
- На заміну ДСТУ 3685-98
|
3
|
ДСТУ 4391:2017
|
Какао-порошок. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 4391:2005 (зі скасуванням ДСТУ 7375:2013)
|
4
|
ДСТУ 4660:2017
|
Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 4660:2006
|
5
|
ДСТУ 5004:2017
|
Какао-масло. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 5004:2008
|
6
|
ДСТУ 5006:2017
|
Какао терте. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 5006:2008
|
7
|
ДСТУ 8728:2017
|
Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови
- Вперше
|
8
|
ДСТУ 8729:2017
|
Мед і продукти бджільництва. Визначення кількості мікроорганізмів. Метод підрахування колоній за температури 30 °C
- Вперше
|
1
|
ДСТУ 2633:2007
|
Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
|
2
|
ДСТУ 3685-98
|
Руди залізні і марганцеві. Експериментальні методи перевірки систематичної похибки відбору проб
|
3
|
ДСТУ 4391:2005
|
Какао-порошок. Загальні технічні умови
|
4
|
ДСТУ 4660:2006
|
Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови
|
5
|
ДСТУ 5004:2008
|
Какао-масло. Загальні технічні умови
|
6
|
ДСТУ 5006:2008
|
Какао терте. Загальні технічні умови
|
7
|
ДСТУ 7375:2013
|
Какао-порошок виробничий. Технічні умови
|
В.о. генерального директора
|
Г.В. Лісіна
|