ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР ПРОБЛЕМ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЯКОСТІ"
НАКАЗ
15.08.2017 № 231

Про прийняття національних нормативних документів

( Щодо перенесення терміну скасування чинності окремих національних нормативних документів з 01.01.2018 на 01.07.2019 див. Наказ Українського науково-дослідного і навчального центру проблем стандартизації, сертифікації та якості № 1 від 10.01.2018 (v0001774-18) ) ( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Українського науково-дослідного і навчального центру проблем стандартизації, сертифікації та якості № 69 від 22.03.2019 (v0069774-19) )
Відповідно до статті 11 Закону України "Про стандартизацію" (1315-18) від 05.06.2014 № 1315-VII, розпорядження Кабінету Міністрів України "Про визначення державного підприємства, яке виконує функції національного органу стандартизації" від 26.11.2014 № 1163-р (1163-2014-р) та на виконання Програми робіт з національної стандартизації на 2017 рік (v0064774-17) НАКАЗУЮ:
1. Прийняти національні нормативні документи з наданням чинності з 01 січня 2018 року:
1
ДСТУ 2633:2017
Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
- На заміну ДСТУ 2633:2007
2
ДСТУ 3685:2017
Руди залізні та марганцеві. Експериментальні методи перевіряння систематичної похибки відбирання проб
- На заміну ДСТУ 3685-98
3
ДСТУ 4391:2017
Какао-порошок. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 4391:2005 (зі скасуванням ДСТУ 7375:2013)
4
ДСТУ 4660:2017
Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 4660:2006
5
ДСТУ 5004:2017
Какао-масло. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 5004:2008
6
ДСТУ 5006:2017
Какао терте. Загальні технічні умови
- На заміну ДСТУ 5006:2008
7
ДСТУ 8728:2017
Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови
- Вперше
8
ДСТУ 8729:2017
Мед і продукти бджільництва. Визначення кількості мікроорганізмів. Метод підрахування колоній за температури 30 °C
- Вперше
( Пункт 1 із змінами, внесеними згідно з Наказом Українського науково-дослідного і навчального центру проблем стандартизації, сертифікації та якості № 69 від 22.03.2019 (v0069774-19) )
2. Скасувати чинність національних нормативних документів з 01 січня 2018 року:
1
ДСТУ 2633:2007
Продукція кондитерського виробництва. Терміни та визначення понять
2
ДСТУ 3685-98
Руди залізні і марганцеві. Експериментальні методи перевірки систематичної похибки відбору проб
3
ДСТУ 4391:2005
Какао-порошок. Загальні технічні умови
4
ДСТУ 4660:2006
Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови
5
ДСТУ 5004:2008
Какао-масло. Загальні технічні умови
6
ДСТУ 5006:2008
Какао терте. Загальні технічні умови
7
ДСТУ 7375:2013
Какао-порошок виробничий. Технічні умови
3. Начальнику відділу інформаційних технологій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті ДП "УкрНДНЦ".
4. Начальнику Національного фонду нормативних документів забезпечити опублікування цього наказу в черговому виданні щомісячного інформаційного покажчика "Стандарти".
5. Начальнику адміністративного відділу довести цей наказ до відома виконавців.
6. Контроль за виконанням цього наказу залишається за керівником підприємства чи особою, яка виконує його обов'язки.
В.о. генерального директора
Г.В. Лісіна
( Текст взято з сайту ДП "УкрНДНЦ" http://www.ukrndnc.org.ua )