ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
Розлив вина у бочкову тару місткістю 450 л Підприємство первинного виноградного виноробства (обсяг переробки сировини - до 0,9 тис. тонн винограду) має можливість розливати продукцію власного виробництва (вина сухі та кріплені) у бочкову тару місткістю 450 л. Чи має право такий виробник отримати дозвіл на розлив вин у бочки? (с. Тарутине, Одеська обл.)(ПОСИЛАННЯ З ДОКУМЕНТУ)
602 Про розмір посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду Єдиної тарифної сітки
1354 Про впорядкування умов оплати праці працівників науково-дослідних установ культури на основі Єдиної тарифної сітки
1298 Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group