![]() | ||||
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮСЗаконодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Головна | Практика, аналітика, думки | Список баз | Допомога | ![]() |
![]() |
Законодавство України | ![]() |
![]() |
Розлив вина у бочкову тару місткістю 450 л Підприємство первинного виноградного виноробства (обсяг переробки сировини - до 0,9 тис. тонн винограду) має можливість розливати продукцію власного виробництва (вина сухі та кріплені) у бочкову тару місткістю 450 л. Чи має право такий виробник отримати дозвіл на розлив вин у бочки? (с. Тарутине, Одеська обл.) (ПОСИЛАННЯ НА ДОКУМЕНТ) | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |