ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
КОМЕНТАРІ, РОЗ'ЯСНЕННЯ
ПОШУК ПО ВСІЙ БАЗІ
Якої максимальної тривалості може бути встановлено додаткову відпустку за шкідливі й важкі умови праці медичним реєстраторам? (05/12/2002)
1. Яким має бути посадовий оклад медичної перев'язувальної сестри, якщо в неї є вища кваліфікаційна категорія "медсестра стаціонару"? 2. Який розмір доплати за шкідливі умови праці може бути встановлено медсестрі СНІД-кабінету поліклініки? 3. Чи можна вважати бухгалтерію центральної районної лікарні централізованою і як оплачувати працю її працівників? ЦРЛ, м. Овідіополь Одеської обл. (21/01/2003)
В яких розмірах може бути встановлено посадові оклади дезінфектору будинку дитини, надбавки й доплати до них? За який період може бути зроблено перерахунок зарплати в разі виявлення помилок? М.Попович, м.Свалява Закарпатської обл. (14/05/2003)
Чи справді з 1 лютого 2002 р. завідувачам бібліотек та медичним сестрам спеціальних шкіл-інтернатів підвищено посадові оклади на 15%? Р.Гонтар, В.Семенченко, смт Нова Прага Кіровоградської обл. (14/05/2003)
Чи зберігається за фельдшером виїзної бригади станції швидкої медичної допомоги надбавка за тривалість безперервної роботи в установленому розмірі після переведення його на посаду заступника головного лікаря по медсестринському персоналу - головного фельдшера? О.Крамаренко, м. Чернівці (06/06/2003)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group