ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
КОМЕНТАРІ, РОЗ'ЯСНЕННЯ
ПОШУК ПО ВСІЙ БАЗІ
У 1974 р. працівник отримав на виробництві незначну травму пальця. Підприємство призначило йому відшкодування втраченого заробітку. В 2001 р. особову справу потерпілого було передано до відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків. У 2002 р. він помер. Чи мало право відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків відмовитись відшкодовувати витрати на поховання потерпілого? Н.Бельська, м.Нововолинськ Волинської обл. (14/05/2003)
Працював на кількох підприємствах із шкідливими умовами праці, де й отримав професійне захворювання. З огляду на це МСЕК установила мені ступінь втрати професійної працездатності. На дату встановлення МСЕК стійкої втрати професійної працездатності я вже не працював на виробництві, з яким пов'язано втрату професійної працездатності. Як обчислити середній заробіток для нарахування страхових виплат? Б.Хорошенко, м. Свердловськ Луганської обл. (06/06/2003)
Що є підставою для відшкодування моральної шкоди у разі травми на підприємстві і тривалого перебування в лікарні? (22/07/2005)
СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ЗАСТРАХОВАНИМ ОСОБАМ (26/05/2006)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group