ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
КОМЕНТАРІ, РОЗ'ЯСНЕННЯ
ПОШУК ПО ВСІЙ БАЗІ
На які виплати маю право, якщо працюю санітаркою в школі-інтернаті по 12 годин на день (через день), у тому числі у вихідні дні і водночас у гардеробі та на прохідній? Ю.Линенко, с.Топільниця Львівської обл. (14/05/2003)
Чи буде зараховано до стажу наукової роботи час роботи працівника на посаді інженера, якщо він має науковий ступінь кандидата технічних наук і працює за фахом? М.Мураховський, м. Київ (20/05/2003)
Чи передбачено законом зарахування до стажу наукової роботи періодів роботи на посадах заступника головного конструктора конструкторського бюро заводу, головного конструктора цього бюро, начальника конструкторського бюро - головного конструктора виробничого об'єднання, створеного на базі заводу, до присвоєння вченого ступеня? Т.Ігнатцев, м. Чернігів (20/05/2003)
Понад 13 років працював варщиком асфальтобетонної маси, що дає мені право на пенсію на пільгових умовах. Проте організація, де працював, не робила атестації робочих місць (ліквідована в 2003 р.), чим позбавила мене цього права. Як можна відновити моє конституційне право на пільгову пенсію, адже моєї вини тут немає? (07/12/2004)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group