![]() | ||||
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮСЗаконодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Головна | Практика, аналітика, думки | Список баз | Допомога | ![]() |
![]() |
Законодавство України | ![]() |
![]() |
1219 Про затвердження Порядку проведення перевірок у суб'єктів господарювання сфери торгівлі і послуг, у тому числі ресторанного господарства, якості продукції, додержання обов'язкових вимог щодо безпеки продукції, а також додержання правил торгівлі та надання послуг (21/11/2006) | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |