ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
КОМЕНТАРІ, РОЗ'ЯСНЕННЯ
ПОШУК ПО ВСІЙ БАЗІ
Чи зберігається за сільським головою попереднього скликання середній заробіток, якщо він не брав участі в чергових виборах і не бажає повернутися на попереднє місце роботи? Н.Ковальчук, с. Нові Обиходи Вінницької обл. (18/04/2003)
На які виплати має право сільський голова після закінчення повноважень, якщо він став на облік у центрі зайнятості (допомога по безробіттю плюс середній заробіток упродовж шести місяців чи допомога по безробіттю в центрі зайнятості і різниця між середнім заробітком і допомогою по безробіттю в сільраді)? В.Власенко, с.Кононівка Черкаської обл. (14/05/2003)
Відповідно до Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" у разі неможливості надання відповідної роботи (посади) на період працевлаштування за колишнім депутатом - сільським, селищним, міським головою зберігається, але не більш як шість місяців, середня заробітна плата, що виплачується з відповідного місцевого бюджету. Чи зараховується до страхового стажу період виплати таким особам середньої заробітної плати? Чи мають право на допомогу по безробіттю в розмірі залежно від страхового стажу колишні депутати, сільські, селищні, міські голови, які звернулися до служби зайнятості через шість місяців після звільнення через закінчення терміну повноважень, а саме після шести місяців, протягом яких за ними зберігалася середня заробітна плата? В.Рижук, м. Городок Хмельницької обл. (06/06/2003)
ЗМІНА ВИДУ ПЕНСІЙ (17/09/2003)
НЕДОТОРКАННІСТЬ ДЕПУТАТІВ МІСЦЕВИЙ РАД у сфері кримінального судочинства (15/11/2005)
Які умови оплати праці, надання щорічної відпустки посадовим особам місцевого самоврядування? Як здійснюється пенсійне забезпечення та виплата грошової допомоги таким особам у зв'язку з виходом на пенсію? (29/09/2006)
Протягом якого періоду колишньому депутатові місцевої ради виплачують середній заробіток? (03/05/2007)
Я працював секретарем міської ради і був звільнений з посади в зв'язку з закінченням строку повноважень ради. Чи можу я розраховувати на пенсійне забезпечення відповідно до ст. 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», якщо працював трохи менше 8 років? (09/10/2007)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group