ЮРИДИЧНИЙ ХАРКІВ ПЛЮС

Законодавство України / нормативні документи / правова допомога / послуги юриста / адвоката

Законодавство України
КОМЕНТАРІ, РОЗ'ЯСНЕННЯ
ПОШУК ПО ВСІЙ БАЗІ
Прошу Вашего совета : - прошлой ночью ко мне в дом вломились работники энергонадзора и заявили , что их там какой-то прибор ,которым они что-то замеряли у меня на столбе, мол показал , что с моей стороны имеет место воровство электроенергии.Обшарив весь дом и убедившись , что у меня всё в порядке , они "доколупались" к моему счётчику - мол пломба какая-то не такая - типа кто-то вскрывал. Итог - счётчик сняли для проведения експертизы , свет отключили ,в понедельник сказали явиться на заседание ихней комиссии Что мне от них ждать и как отстоять свои права , если я чесный человек и смысла как такового химичить с электричеством нет - хозяйства у меня нет никакого и отопление газовое??? Если моя вина не будет доказана - имеют ли они право оставить пока что меня без электрики ??? Заранее благодарю за ответ. С уважением , Игорь. (23/01/2004)
ВІДКЛЮЧЕННЯ ВІД ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ (ПРАВОВІ ПІДСТАВИ) (02/06/2004)
Нашу сім 'ю евакуювали із 30-кілометровоїзони ЧАЕС у 1986р. У 2003р. старшій доньці виповнилося 19 років. Чи поширюється на неї право щодо пільгової оплати спожитої електроенергії? (11/11/2004)
СИЛА ДОКАЗУ (11/11/2004)
ТАРИФ ДЛЯ ГУРТОЖИТКУ (27/01/2005)
Я — учасник бойових дій, а моя жінка — учасник війни. Нам на сім'ю надається одна пільга: 75-процентна знижка з оплати за електроенергію, а жінці як учаснику війни вона не надається. Я звернувся до органу місцевого самоврядування з проханням роз'яснити мені порядок надання пільг щодо користування електроенергією, але мені більше 2-х місяців не відповідали на звернення, а потім дали відповідь, що воно необґрунтоване. Чи правомірні дії органу місцевого самоврядування і чи маю я право на відшкодування моральної шкоди? (18/08/2006)
Порядок припинення електропостачання (07/12/2006)
Мене відключили від електропостачання за порушення термінів сплати за електроенергію та порушення правил користування нею зі звинуваченням у тому, що я умисно пошкодив прилад обліку. Чи правомірні дії енергопостачальника? (05/02/2007)
Доказ чи ні? (05/04/2007)
Я живу у будинку (квартира належить ЖКГ) і маю гараж біля будинку. З квартири провів електричний провід для подачі енергії в гараж, але контролери РЕМ зробили мені припис, щоб-я уклав окремий договір на це. Чи правомірні вимоги контролерів? (20/12/2007)
Я учасник війни. Маю право на пільгову оплату за спожиту електричну енергію. Я маю дачу, гараж і сплачую повністю за спожиту електроенергію. Чи маю я право на пільги в оплаті за спожиту електричну енергію для освітлення дачі і гаража? (23/03/2008)
Я порушив термін сплати за спожиту електричну енергію, і мене відключили від електропостачання за непідписання акта. Я самовільно підключився до електричної мережі. Який орган вирішує питання відключення від електропостачання за непідписання акта? (16/04/2008)
Copyright 2003-2015 by LicaSoft Group