НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
07.05.2019№ 219

Про розгляд проекту Протоколу № 1 щодо структури, форматів, регламентів та строків передачі інформації до Угоди про інформаційне співробітництво між ДФС України та НКРЗІ

Відповідно до розділу 4 Угоди про інформаційне співробітництво між Державною фіскальною службою України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації від 22.03.2019, розглянувши проект Протоколу № 1 щодо структури, форматів, регламентів та строків передачі інформації, надісланий листом УДЦР від 18.04.2019 № 80/11.2-04/4999, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Протокол № 1 щодо структури, форматів, регламентів та строків передачі інформації до Угоди про інформаційне співробітництво між Державною фіскальною службою України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації від 22.03.2019 (далі - Протокол).
2. Уповноважити Голову НКРЗІ О.М. Животовського підписати, затверджений пунктом 1 цього рішення, Протокол.
3. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити направлення до Державної фіскальної служби України затверджених примірників Протоколу.
4. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
Голова НКРЗІ
Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://www.nkrzi.gov.ua)