31.10.2019 № 340
|
1.
|
ДСТУ ISO 22000:2019
(ISO 22000:2018, IDT)
|
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу
- На заміну ДСТУ ISO 22000:2007
|
2.
|
ДСТУ ISO/TS 22002-1:2019
(ISO/TS 22002-1:2009, IDT)
|
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 1. Виробництво харчових продуктів
- Вперше
|
3.
|
ДСТУ ISO/TS 22002-2:2019
(ISO/TS 22002-2:2013, IDT)
|
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 2. Громадське харчування
- Вперше
|
4.
|
ДСТУ ISO/TS 22002-3:2019
(ISO/TS 22002-3:2011, IDT)
|
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 3. Сільське господарство
- Вперше
|
5.
|
ДСТУ ISO/TS 22002-4:2019
(ISO/TS 22002-4:2013, IDT)
|
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 4. Виробництво паковання для харчових продуктів
- Вперше
|
6.
|
ДСТУ ISO/TS 22002-6:2019
(ISO/TS 22002-6:2016, IDT)
|
Програми-передумови безпечності харчових продуктів. Частина 6. Виробництво кормів і харчових продуктів для тварин
- Вперше
|
7.
|
ДСТУ ISO/TS 22003:2019
(ISO/TS 22003:2013, IDT)
|
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що забезпечують аудит і сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів
- На заміну ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009
|
1.
|
ДСТУ ISO 22000:2007
|
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга
(ISO 22000:2005, IDT)
|
2.
|
ДСТУ-П ISO/TS 22003:2009
|
Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до органів, що здійснюють аудит та сертифікацію систем управління безпечністю харчових продуктів
(ISO/TS 22003:2007, IDT)
|
Генеральний директор
|
Г. Лісіна
|