НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
17.03.2020 № 114

Про схвалення доопрацьованого проекту рішення НКРЗІ "Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб'єктом ринку телекомунікацій вимог законодавства у сфері телекомунікацій"

Відповідно до статті 18 Закону України "Про телекомунікації", абзацу восьмого частини другої статті 5 Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності", та враховуючи вимоги Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню" (102-20) Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації,
ВИРІШИЛА:
1. Схвалити доопрацьований проект рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації "Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб'єктом ринку телекомунікацій вимог законодавства у сфері телекомунікацій", що додається.
2. Департаменту державного нагляду в установленому порядку подати вказаний проект рішення на повторне погодження до Державної регуляторної служби.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
Голова НКРЗІ
Олександр
ЖИВОТОВСЬКИЙ
Додаток 
до рішення НКРЗІ
17.03.2020 № 114
ПРОЕКТ
РІШЕННЯ

Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб'єктом ринку телекомунікацій вимог законодавства у сфері телекомунікацій

( див. текст (vr114864-20F1) )
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://whttp://www.nerc.gov.ua/)