ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
30.11.2021 N 01-11/88

Про затвердження Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) на 2022 рік

Відповідно до статті 5 Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності", Положення про Державну службу якості освіти України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 р. N 168 (168-2018-п) , на виконання Вимог до оформлення річних та комплексною планів здійснення заходів державного нагляду (контролю), унесення змін до них та звіту щодо їх виконання, затверджених спільним наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Державної регуляторної служби України від 07.08.2017 N 1170/81 (z1053-17) ,
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Річний план здійснення Державною службою якості освіти України (далі - Служба) заходів державного нагляду (контролю) на 2022 рік (далі - Річний план) у сферах надання освітніх послуг у системі дошкільної, позашкільної, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти, що додається*.
2. Керівникам самостійних структурних підрозділів, начальникам управлінь Служби в областях та м. Києві забезпечити виконання Річного плану у 2022 році.
3. Відділу інформаційних технологій та технічного захисту інформації (Олег ТКАЛІЧ) забезпечити розміщення Річного плану на офіційному вебсайті Служби (sqe.gov.ua).
4. Відповідальній за організацію роботи в інтегрованій автоматизованій системі державного нагляду (контролю) (далі - ІАС) Оксані СІРИК забезпечити розміщення Річного плану на сайті Пілотного модуля системи заходів державного нагляду (контролю) для запуску ІАС (inspections.gov.ua).
5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
Руслан ГУРАК
* Додаток відсутній в БД