КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

                          П О С Т А Н О В А
                   від 26 травня 2004 р. N 691
                               Київ

               Про внесення змін до норм харчування
               військовослужбовців Збройних Сил та
                    інших військових формувань


     Кабінет Міністрів України  п о с т а н о в л я є:

     1. Внести до норм харчування військовослужбовців Збройних Сил
та інших військових формувань,  затверджених  постановою  Кабінету
Міністрів України  від  29  березня  2002 р.  N 426 ( 426-2002-п )
(Офіційний вісник України,  2002 р.,  N 14,  ст.  739),  зміни, що
додаються.

     2. Ця  постанова  набирає чинності з дня опублікування,  крім
пунктів  1  і  2   змін,   що   вносяться   до   норм   харчування
військовослужбовців  Збройних  Сил  та інших військових формувань,
затверджених цією постановою,  які набирають чинності  з  1  січня
2005 року.


     Прем'єр-міністр України                            В.ЯНУКОВИЧ

     Інд. 29


                                          ЗАТВЕРДЖЕНО
                             постановою Кабінету Міністрів України
                                  від 26 травня 2004 р. N 691

                              ЗМІНИ,
       що вносяться до норм харчування військовослужбовців
            Збройних Сил та інших військових формувань
                          ( 426-2002-п )


     1. Підпункт   "л"   пункту   1   приміток  до  норми  N  1  -
загальновійськова та підпункт "м" пункту 1 приміток до норми N 3 -
морська викласти в такій редакції:

     "військовослужбовці офіцерського складу, прапорщики, мічмани,
військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу,
які  проходять  військову  службу  за контрактом,  під час несення
бойового  чергування,  варти  та  у  разі  призначення  до  складу
добового  наряду,  а військовослужбовці рядового,  сержантського і
старшинського  складу,   які   проходять   військову   службу   за
контрактом,  крім того під час перебування в навчальних військових
частинах (центрах) або таборах для відпрацювання завдань з бойової
(навчально-бойової) підготовки".

     2. Підпункти  "и"  та  "і"  пункту  1 приміток до норми N 2 -
льотна  після  слів  "прапорщики  і  мічмани"  доповнити   словами
"військовослужбовці   рядового,   сержантського   і  старшинського
складу, які проходять військову службу за контрактом".

     3. У нормі N 10 - загальновійськовий набір сухих продуктів:

     1) виключити позиції:

"Соус гострий                                     45

Молоко незбиране згущене з цукром                 90";

     2) доповнити примітки до норми пунктом 8 такого змісту:

     "8. Під час  забезпечення  загальновійськовим  набором  сухих
продуктів    особового   складу   миротворчого   контингенту,   що
направляється для участі в міжнародних миротворчих  операціях,  та
рятувальних  підрозділів  військ Цивільної оборони,  які виконують
завдання за межами України,  до норми включаються печиво - 100  г,
консерви  м'ясні - 100 г,  консерви "Ковбасний фарш" - 100 г,  суп
швидкого  приготування  -   26   г,   картопляне   пюре   швидкого
приготування  -  56 г,  джем - 50 г,  мед - 45 г,  напій фруктовий
(концентрат) - 10 г,  кава розчинна -  2,5  г,  гумка  жувальна  -
3 шт.,  серветки паперові - 3 шт., серветки гігієнічні - 1 шт. При
цьому з норми виключаються консерви м'ясо-рослинні в асортименті -
250 г,  консерви  рибні  -  160 г,  бульйон м'ясний (концентрат) -
20 г, повидло - 40 г, цукор - 20 г.

     Міноборони, іншим центральним органам виконавчої  влади,  які
здійснюють керівництво військовими формуваннями, надається право у
разі потреби за погодженням  з  Мінфіном  і  Мінекономіки  вносити
зміни до норми N 10 - загальновійськовий набір сухих продуктів під
час забезпечення ним особового складу миротворчого контингенту  та
рятувальних  підрозділів  військ  Цивільної  оборони відповідно до
покладених на них завдань та кліматичних  умов  регіону,  в  якому
вони дислокуються".