МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
08.07.2005  N 307
Про створення державного підприємства
"Державне сільськогосподарське
підприємство "Сонячне"

Керуючись Декретом Кабінету Міністрів України від 15 грудня 1992 року N 8-92 ( 8-92 ) "Про управління майном, що є у загальнодержавній власності" Н А К А З У Ю:

1. Створити на базі майна відокремленого структурного підрозділу філії N 24 "Сонячне" ДКТП "Хрещатик" державне підприємство "Державне сільськогосподарське підприємство "Сонячне" (код ЄДРПО 25141380), с. Скворцово Сімферопольського району АР Крим з правом юридичної особи.

Визначити новостворене підприємство правонаступником майнових прав та обов'язків, які були набуті Державним комплексним торговельним підприємством "Хрещатик" від Державного сільськогосподарського підприємства "Сонячне", приєднаного наказом Міністерства аграрної політики України від 25.04.03 N 120 ( v0120555-03 ).

Функції координації роботи державного підприємства "Державне сільськогосподарське підприємство "Сонячне" покласти на Департамент ринків продукції рослинництва та розвитку насінництва (Лазарь Т.І.).

2. Призначити виконуючим обов'язки директора державного підприємства "Державне сільськогосподарське підприємство "Сонячне" Куса Леоніда Васильовича з наступним після державної реєстрації підприємства укладенням з ним контракту.

3. Виконуючому обов'язки директора державного підприємства "Державне сільськогосподарське підприємство "Сонячне" Кусу Л.В.:

3.1. У 10-денний термін подати міністерству на затвердження Статут підприємства, забезпечити його державну реєстрацію та у місячний термін з дня державної реєстрації подати Департаменту правової та законопроектної роботи (Манешкін О.А.) копію свідоцтва про державну реєстрацію, довідки про внесення до Єдиного державного реєстру і зразок відбитка печатки юридичної особи.

3.2. Подавати квартальну та річну фінансову звітність державного підприємства Міністерству аграрної політики України.

4. Створити комісію з передачі-приймання майна з балансу філії N 24 "Сонячне" ДКТП "Хрещатик" на баланс державного підприємства "Державне сільськогосподарського підприємство "Сонячне" у складі згідно з додатком.

5. Голові комісії Чорноусу В.С. :

5.1. Провести передачу-приймання майна з балансу філії N 24 "Сонячне" ДКТП "Хрещатик" на баланс державного підприємства "Державне сільськогосподарське підприємство "Сонячне" станом на 1 липня 2005 року.

5.2. Роздільний акт (баланс) та акт передачі-приймання майна у двотижневий термін подати на затвердження до Міністерства аграрної політики України.

6. Генеральному директору ДКТП "Хрещатик" Мошинському Р.В. внести зміни до Статуту підприємства і у двотижневий термін подати їх на затвердження Міністерству аграрної політики України.

7. Департаменту стратегії розвитку аграрної економіки (Дробот В.І.), Департаменту фінансово-кредитної та податкової політики (Зуб Г.І.), Департаменту з управління державною власністю, бухгалтерського обліку та ревізійної роботи (Романюк Т.В.) врахувати зміни, пов'язані із створенням державного підприємства "Державне сільськогосподарське підприємство "Сонячне", при розробці планів економічного і соціального розвитку та фінансових планів міністерства, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.

8. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Мельника С.І.

Міністр                                          О.П.Баранівський
Додаток
до наказу Мінагрополітики
України
08.07.2005  N 307
СКЛАД
комісії з передачі-приймання майна з балансу
філії N 24 "Сонячне" ДКТП "Хрещатик" на баланс
державного підприємства "Державне
сільськогосподарське підприємство "Сонячне"

Чорноус В.С. - заступник начальника Департаментуз управління державною власністю,бухгалтерського обліку та ревізійноїроботи, голова комісії

Члени комісії:

Муковоз З.О. - головний економіст Департаментуз управління державною власністю,бухгалтерського обліку та ревізійної роботи

Бєлодєд А.К. - начальник управління роботи з філіямиДКТП "Хрещатик"

Варнавський М.А. - головний бухгалтер ДКТП "Хрещатик"

Кус Л.В. - директор філії N 24 ДКТП "Хрещатик"

Чистюхина О.В. - головний бухгалтер філії N 24ДКТП "Хрещатик"