П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення Шістнадцятої щорічної сесії Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2007, N 2, ст.19 )
У зв'язку з досягнутим високим рівнем парламентської співпраці між Україною та Організацією з безпеки та співробітництва в Європі і взаємоузгодженою домовленістю між Верховною Радою України та Парламентською асамблеєю Організації з безпеки та співробітництва в Європі Верховна Рада України постановляє:
1. Провести Шістнадцяту щорічну сесію Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі у період з 5 по 9 липня 2007 року в м. Києві.
2. Утворити Організаційний комітет з підготовки і проведення Шістнадцятої щорічної сесії Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі (далі - Організаційний комітет).
3. Головою Організаційного комітету призначити Першого заступника Голови Верховної Ради України Мартинюка Адама Івановича.
4. Затвердити персональний склад Організаційного комітету.
5. Надати повноваження голові Організаційного комітету, у разі потреби, вносити зміни до персонального складу Організаційного комітету.
6. Організаційному комітету у двотижневий строк затвердити план заходів з підготовки і проведення Шістнадцятої щорічної сесії Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі.
7. Кабінету Міністрів України у двотижневий строк визначитися щодо участі відповідних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у підготовці і проведенні Шістнадцятої щорічної сесії Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі та забезпечити своєчасне фінансування передбачених у кошторисі Верховної Ради України на 2007 рік видатків на проведення цієї сесії.
Голова Верховної Ради України
О.МОРОЗ
м. Київ, 16 листопада 2006 року
N 351-V

Додаток
до Постанови Верховної Ради України
від 16 листопада 2006 року N 351-V

СКЛАД

Організаційного комітету з підготовки і проведення Шістнадцятої щорічної сесії Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі

Мартинюк Адам Іванович - Перший заступник Голови Верховної Ради України, голова Організаційного комітету; Табачник Дмитро Володимирович - Віце-прем'єр-міністр України, перший заступник голови Організаційного комітету; Шибко Віталій Якович - Голова Комітету Верховної Ради України у закордонних справах, заступник голови Організаційного комітету; Алексєєв Ігор Вікторович - народний депутат України, член Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі; Бережнов Сергій Петрович - Перший заступник Міністра охорони здоров'я України; Білорус Олег Григорович - народний депутат України, керівник Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі; Голубченко Анатолій Костянтинович - Перший заступник Голови Київської міської державної адміністрації; Євдокимов Володимир Миколайович - Перший заступник Міністра внутрішніх справ України; Єгоров Олександр Борисович - Голова Державної митної служби України; Єфремов Олександр Сергійович - народний депутат України, заступник керівника Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі; Зайчук Валентин Олександрович - Керівник апарату Верховної Ради України; Зубов Валентин Сергійович - народний депутат України, член Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі; Копилов Вадим Анатолійович - Перший заступник Міністра фінансів України; Корнієнко Владислав Вікторович - Перший заступник Міністра культури і туризму України; Корнієнко Володимир Володимирович - Перший заступник Міністра транспорту та зв'язку України; Круглов Микола Петрович - народний депутат України, член Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі; Левченко Катерина Борисівна - народний депутат України, член Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі; Литвин Микола Михайлович - Голова Державної прикордонної служби України; Плюта Петро Васильович - Начальник Управління державної охорони України; Прутнік Едуард Анатолійович - Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення України; Хандогій Володимир Дмитрович - заступник Міністра закордонних справ України; Ющенко Петро Андрійович - народний депутат України, член Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі.