КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 14 лютого 2007 р. N 199
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті для розгортання зон синхронного наземного цифрового мовлення

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті (489-16) для розгортання зон синхронного наземного цифрового мовлення, що додається.
Прем'єр-міністр України
В.ЯНУКОВИЧ
Інд. 51

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 14 лютого 2007 р. N 199

ПОРЯДОК

використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 489-16 ) для розгортання зон синхронного наземного цифрового мовлення

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2007 році коштів, передбачених Мінтрансзв'язку у державному бюджеті (489-16) за програмою "Розгортання зон синхронного наземного цифрового мовлення" (далі - бюджетні кошти).
Розпорядником бюджетних коштів є Держзв'язку.
Одержувачем бюджетних коштів, що використовуються для створення сегмента мережі наземного цифрового мовлення, є Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення.
2. Бюджетні кошти використовуються:
Держзв'язку на розроблення проекту мережі наземного цифрового мовлення;
Концерном радіомовлення, радіозв'язку та телебачення для підготовки і затвердження відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 р. N 483 (483-2002-п) "Про порядок затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної державної експертизи" (Офіційний вісник України, 2002 р., N 15, ст. 800) проектно-кошторисної документації на створення сегмента мережі наземного цифрового мовлення, а також на введення його в експлуатацію.
3. Мінтрансзв'язку визначає регіон та зону синхронного наземного цифрового мовлення, що підлягає розгортанню у 2007 році, з використанням результатів науково-дослідних робіт, виконаних на замовлення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
4. Закупівля товарів, робіт і послуг, необхідних для розгортання зони синхронного наземного цифрового мовлення, проводиться відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
5. Перерахування бюджетних коштів здійснюється відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
6. Цільове використання бюджетних коштів забезпечує Мінтрансзв'язку.
7. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів здійснюється в установленому законодавством порядку.