КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 14 лютого 2007 р. N 224
Київ

Про порядок використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із завершення будівництва суден

Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Установити, що кошти, передбачені у державному бюджеті (489-16) Міністерству промислової політики (далі - бюджетні кошти) за програмою "Заходи із завершення будівництва суден", спрямовуються на покриття витрат виконавців (виконавця) робіт (далі - виконавці), пов'язаних із завершенням добудови суден з високим ступенем готовності.
Перелік виконавців - одержувачів бюджетних коштів затверджує Міністерство промислової політики згідно із законодавством.
Бюджетні кошти перераховуються на рахунки, відкриті в органах Державного казначейства одержувачами бюджетних коштів, і спрямовуються згідно з планом їх використання.
Обов'язковою умовою надання бюджетних коштів є співфінансування виконавцями робіт з добудови суден за рахунок власних коштів.
Кошториси добудови суден з розподілом за джерелами фінансування розробляються виконавцями та погоджуються з Міністерством промислової політики.
Бюджетні кошти, спрямовані на покриття витрат виконавців, є цільовими асигнуваннями і не можуть бути використані для робіт, не передбачених у кошторисах добудови суден.
2. Перерахування бюджетних коштів проводиться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
3. Закупівля товарів, робіт і послуг, необхідних для завершення добудови суден, проводиться відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
4. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.
Прем'єр-міністр України
В.ЯНУКОВИЧ
Інд. 21