КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 19 серпня 1999 р. N 1530
Київ

Про внесення зміни до переліку культових споруд - визначних пам'яток архітектури, які не підлягають передачі у постійне користування релігійним організаціям

Відповідно до Указу Президента України від 4 березня 1992 р. N 125 (125/92) "Про заходи щодо повернення релігійним організаціям культового майна" Кабінет Міністрів України постановляє:
Підтримати пропозицію Чернігівської обласної державної адміністрації, погоджену з Державним комітетом будівництва, архітектури та житлової політики, Міністерством культури і мистецтв та Державним комітетом у справах релігій, про виключення з переліку культових споруд - визначних пам'яток архітектури, які не підлягають передачі у постійне користування релігійним організаціям, затвердженого постановою Ради Міністрів УРСР від 5 квітня 1991 р. N 83 (83-91-п) (ЗП УРСР, 1991 р., N 4, ст. 33), ансамблю споруд Спасо-Преображенського монастиря XIV - XVIII ст. у м. Новгороді-Сіверському Чернігівської області (охорон. N 850).
Чернігівській обласній державній адміністрації забезпечити надання відповідних приміщень Державному історико-культурному музею-заповіднику "Слово о полку Ігоревім", розміщеному на території Спасо-Преображенського монастиря.
Прем'єр-міністр України
В.ПУСТОВОЙТЕНКО
Інд. 28