ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
14.06.2004 N 89/04

Про впровадження програмно-технологічних засобів обробки статистичних карток на особу, щодо якої судом розглянуто кримінальну справу

Відповідно до Закону України "Про судоустрій України" (3018-14) та Положення про Державну судову адміністрацію України, затвердженого Указом Президента Україні від 03.03.2003 N 182 (182/2003) , з метою удосконалення організації роботи з ведення судової статистики НАКАЗУЮ:
1. Здійснити впровадження в територіальних управліннях державної судової адміністрації, загальних судах програмно-технологічних засобів обробки статистичних карток на особу, щодо якої судом розглянуто кримінальну справу (Статкартка-2004), розроблених Державним підприємством "Судовий інформаційний центр" (ДП "СІЦ").
2. Управлінню матеріально-технічного та соціального забезпечення (Слоніцький О.Є.) разом з регіональними службами підтримки ДП "СІЦ" установити в територіальних управліннях державної судової адміністрації, загальних (апеляційних, місцевих) судах, у т. ч. військових, програмні засоби для введення, контролю інформації та проведення аналітичних розрахунків і формування звітів, а також. здійснювати їх техніко-технологічну підтримку.
3. Збір інформації з використанням програмно-технологічних засобів "Статкартка-2004" проводити, починаючи зі звіту за I півріччя 2004 року.
4. Управлінню судової статистики та звітності (Булка О.А.) довести цей наказ до відома начальників територіальних управлінь державної судової адміністрації в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, голів апеляційних судів.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Гашицького О.В.
В.о. Голови
І.Балаклицький