КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 1 березня 2007 р. N 302
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з підготовки України до участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті (489-16) для здійснення заходів з підготовки України до участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща, що додається.
Прем'єр-міністр України
В.ЯНУКОВИЧ
Інд. 28

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 1 березня 2007 р. N 302

ПОРЯДОК

використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 489-16 ) для здійснення заходів з підготовки України до участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті (489-16) Мінсім'ямолодьспорту за програмою "Заходи з підготовки України до участі у тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща" (далі - бюджетні кошти).
2. Бюджетні кошти спрямовуються Мінсім'ямолодьспортом на:
підготовку додаткових матеріалів для досьє заявки України та Республіки Польща на участь у другому етапі тендеру на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні та Республіці Польща;
організацію проведення інспекційних візитів представників УЄФА в Україну;
проведення презентації заявки України та Республіки Польща на засіданні виконкому УЄФА, забезпечення участі делегації України в зазначеному заході;
підготовку та проведення рекламної кампанії в рамках участі України в зазначеному тендері.
3. Розподіл бюджетних коштів за напрямами, зазначеними в пункті 2 цього Порядку, здійснюється Мінсім'ямолодьспортом виходячи з обґрунтованої потреби в коштах і детальних розрахунків витрат з урахуванням календарних планів заходів та регламентних документів УЄФА, діючих цін і тарифів.
4. Перерахування бюджетних коштів проводиться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
5. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів здійснюється Мінсім'ямолодьспортом відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
У договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг, що укладаються з переможцями тендерів, передбачається вимога щодо недопущення включення до собівартості товарів, робіт і послуг витрат, безпосередньо не пов'язаних з їх придбанням, виконанням, наданням, або необґрунтованого завищення вартості товарів, робіт, послуг.
6. Мінсім'ямолодьспорт здійснює контроль за дотриманням умов договорів, укладених з переможцями тендерів.
7. Мінсім'ямолодьспорт затверджує результативні показники виконання бюджетної програми з поквартальною розбивкою, відомості про які подаються до Мінфіну у місячний строк.
Інформація про виконання зазначених показників подається Мінфіну до 20 числа місяця, що настає за звітним кварталом.
8. Відповідальність за цільове використання бюджетних коштів покладається на Мінсім'ямолодьспорт.
9. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів здійснюється в установленому законодавством порядку.