КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 1 березня 2007 р. N 346
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення виміру речовин та аналізу проб під час проведення інспекцій Організацією по забороні хімічної зброї

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті (489-16) для забезпечення виміру речовин та аналізу проб під час проведення інспекцій Організацією по забороні хімічної зброї, що додається.
Прем'єр-міністр України
В.ЯНУКОВИЧ
Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 1 березня 2007 р. N 346

ПОРЯДОК

використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті ( 489-16 ) для забезпечення виміру речовин та аналізу проб під час проведення інспекцій Організацією по забороні хімічної зброї

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2007 році коштів, передбачених Мінприроди за бюджетною програмою "Забезпечення вимірів речовин та аналіз проб під час проведення інспекцій Організацією по забороні хімічної зброї" (489-16) (далі - бюджетні кошти).
2. Бюджетні кошти використовуються відповідно до плану заходів, який розробляється Держекоінспекцією згідно з Програмою виконання Конвенції про заборону розробки, виробництва, накопичення і застосування хімічної зброї та про її знищення на 1999-2008 роки, затвердженою Указом Президента України від 25 січня 1999 р. N 50 (50/99) .
Зазначений план затверджує Мінприроди за погодженням з Мінфіном.
3. Бюджетні кошти використовуються для:
підготовки до участі та забезпечення участі у запланованих Організацією по забороні хімічної зброї тестуваннях з визначення (ідентифікації) складових хімічної зброї в контрольних пробах об'єктів навколишнього природного середовища та навчання персоналу;
забезпечення участі у супроводженні інспекційних груп зазначеної Організації на хімічних підприємствах України;
розроблення нормативно-методичної документації з проведення тестувань та вимірювань складових хімічної зброї в пробах об'єктів навколишнього природного середовища;
придбання витратних матеріалів для проведення інспекцій Організацією.
4. На підставі результатів аналізу звіту про стан виконання плану заходів за бюджетною програмою (489-16) (далі - план заходів) та за наявності кредиторської заборгованості на початок року Мінприроди включає до зазначеного плану видатки з погашення кредиторської заборгованості.
5. Перерахування бюджетних коштів проводиться відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
6. Закупівля товарів, робіт і послуг за рахунок бюджетних коштів провадиться Держекоінспекцією відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) .
7. У договорі, укладеному Держекоінспекцією з переможцем тендеру на закупівлю товарів, робіт і послуг, передбачається повернення коштів до бюджету у разі їх нецільового використання з нарахуванням пені в розмірі подвійної облікової ставки Національного банку в розрахунку на рік за весь період користування такими коштами.
8. Складення та подання фінансової звітності про використання бюджетних коштів та контроль за їх цільовим витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.
9. Мінприроди подає щокварталу інформацію про виконання плану заходів Мінфіну до 20 числа наступного місяця.