КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 1 березня 2007 р. N 326
Київ

Про затвердження Порядку використання у 2007 році субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Києва на введення в експлуатацію будівлі психоневрологічного інтернату для жінок

Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок використання у 2007 році субвенції з державного бюджету (489-16) міському бюджету м. Києва на введення в експлуатацію будівлі психоневрологічного інтернату для жінок, що додається.
Прем'єр-міністр України
В.ЯНУКОВИЧ
Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 1 березня 2007 р. N 326

ПОРЯДОК

використання у 2007 році субвенції з державного бюджету ( 489-16 ) міському бюджету м. Києва на введення в експлуатацію будівлі психоневрологічного інтернату для жінок

1. Цей Порядок визначає механізм використання у 2007 році коштів, передбачених у державному бюджеті (489-16) Мінпраці за програмою 2511090 "Субвенція з державного бюджету міському бюджету міста Києва на введення в експлуатацію психоневрологічного інтернату для жінок у місті Пуща-Водиця по вул. Гамарника, 28" (далі - субвенція).
2. Головним розпорядником субвенції у міському бюджеті м. Києва є Головне управління соціального захисту населення Київської міськдержадміністрації (далі - Головне управління).
3. Субвенція спрямовується на реконструкцію будівлі першого відділення санаторію "Перше Травня", в якому буде розміщено психоневрологічний інтернат для жінок.
4. Видатки для виконання робіт з реконструкції зазначеної будівлі здійснюються за результатами відкритих торгів, проведених Головним управлінням відповідно до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" (1490-14) та відповідно до Порядку державного фінансування капітального будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. N 1764 (1764-2001-п) (Офіційний вісник України, 2001 р., N 52, ст. 2374), і Порядку затвердження інвестиційних програм і проектів будівництва та проведення їх комплексної державної експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 квітня 2002 р. N 483 (483-2002-п) (Офіційний вісник України, 2002 р., N 15, ст. 800).
5. Субвенція перераховується Державним казначейством Головному управлінню згідно з додатком N 7 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2007 рік" (489-16) за помісячним розписом асигнувань державного бюджету відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками (z0716-04) , затвердженого Державним казначейством.
6. З метою недопущення виникнення кредиторської заборгованості на кінець року до тендерної документації та договору про закупівлю товарів, робіт або послуг за рахунок субвенції обов'язково включаються вимоги щодо відповідного коригування визначеної у договорі суми та зобов'язань сторін у разі зменшення відповідних бюджетних призначень та надходження у неповному обсязі до міського бюджету м. Києва субвенції.
7. Головне управління:
подає Мінпраці та Мінфіну щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформацію про використання субвенції;
готує план заходів, на здійснення яких буде використана субвенція, з поквартальною розбивкою і подає його у двотижневий строк Мінфіну та Мінпраці.
Інформація про виконання квартальних показників подається Мінпраці та Мінфіну в тижневий строк після закінчення звітного кварталу та за результатами виконання показників за одинадцять місяців;
подає уточнену інформацію про виконання показників Мінпраці та Мінфіну в триденний строк після прийняття Державним казначейством квартальних звітів;
погоджує звіти з Мінпраці.
8. Складення і подання фінансової звітності про використання коштів субвенції, а також контроль за їх цільовим витрачанням здійснюється в установленому законодавством порядку.