МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
03.03.2007 N 179

Про вдосконалення мережі професійно-технічних навчальних закладів Луганської області

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 1998 року N 481 (481-98-п) "Про затвердження Комплексних заходів щодо формування ступеневої професійно-технічної освіти, спеціалізації та перепрофілювання професійно-технічних навчальних закладів" та, враховуючи потребу ринку праці у підготовці кваліфікованих кадрів, подання управління освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, НАКАЗУЮ:
1. Перейменувати з 1 липня 2007 року професійно-технічні навчальні заклади Луганської області:
професійно-технічне училище N 14, м. Суходільськ у державний професійно-технічний навчальний заклад "Суходільський гірничий професійний ліцей";
професійно-технічне училище N 42, м. Антрацит у державний професійно-технічний навчальний заклад " Антрацитівський професійний ліцей".
2. Директору департаменту професійно-технічної освіти Десятову Т.М. внести відповідні зміни до контрактів з директорами професійно-технічних навчальних закладів, що перейменовано, та до мережі професійно-технічних навчальних закладів Луганської області.
3. Встановити, що перейменовані професійно-технічні навчальні заклади в своїй освітній діяльності використовують раніше видані ліцензії до закінчення терміну їх дії.
4. Начальнику управління освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації Цимбал І.І:
4.1. Надати допомогу директорам державних професійно-технічних навчальних закладів у зміні типу навчальних закладів.
4.3. Опублікувати у спеціальному друкованому засобі масової інформації повідомлення щодо перейменування та зміни типу професійно-технічних навчальних закладів.
5. Директорам державних професійно-технічних навчальних закладів:
5.1. В місячний термін розробити та в установленому порядку подати на затвердження до Міністерства освіти і науки України статут навчального закладу та здійснити організаційні заходи щодо забезпечення його діяльності.
5.2. Подати установчі документи Державному реєстратору для внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в установленому порядку.
6. Контроль за виконанням наказу покласти на директора департаменту професійно-технічної освіти Десятова Т.М.
Перший заступник Міністра
Б.М.Жебровський