МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
21.02.2007 N 143

Про вдосконалення мережі професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 1998 року N 481 (481-98-п) "Про затвердження Комплексних заходів щодо формування ступеневої професійно-технічної освіти, спеціалізації та перепрофілювання професійно-технічних навчальних закладів" та, враховуючи потребу ринку праці у підготовці кваліфікованих кадрів, подання управління освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації НАКАЗУЮ:
1. Перейменувати професійно-технічний навчальний заклад Запорізький професійний ліцей моди і стилю на державний професійно-технічний навчальний заклад "Запорізький центр професійно-технічної освіти швейного та перукарського мистецтва".
2. Встановити, що державний професійно-технічний навчальний заклад "Запорізький центр професійно-технічної освіти швейного та перукарського мистецтва" у своїй освітній діяльності використовує раніше видані ліцензії до закінчення терміну їх дії.
3. Директору департаменту професійно-технічної освіти Десятову Т.М. внести відповідні зміни до контракту з директором професійно-технічного навчального закладу, що перейменовано, та до мережі професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області.
4. Начальнику управління освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Вєрозубову О.Г.:
4.1. Надати допомогу директору державного професійно-технічного навчального закладу у перейменуванні навчального закладу.
4.2. Опублікувати у спеціальному друкованому засобі масової інформації повідомлення щодо перейменування професійно-технічного навчального закладу.
5. Директору перейменованого державного професійно-технічного навчального закладу:
5.1. У місячний термін розробити та в установленому порядку подати на затвердження до Міністерства освіти і науки України статут навчального закладу та здійснити організаційні заходи щодо забезпечення його діяльності.
5.2. Подати установчі документи Державному реєстратору для внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в установленому порядку.
6. Контроль за виконанням наказу покласти на директора департаменту професійно-технічної освіти Десятова Т.М.
Перший заступник Міністра
Б.М.Жебровський