МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ
Н А К А З
15.05.2003 N 356

Про видачу, переоформлення та анулювання ліцензій

Відповідно до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" (1775-14) , постанов Кабінету Міністрів України від 14 листопада 2000 р. N 1698 (1698-2000-п) "Про затвердження переліку органів ліцензування" та від 4 липня 2001 р. N 756 (756-2001-п) "Про затвердження переліку документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльності", спільного наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва і Міністерства фінансів України від 26 грудня 2000 р. N 82/350 (z0024-01) , зареєстрованого у Міністерстві юстиції 16 січня 2001 р. за N 24/5215, НАКАЗУЮ:
1. На підставі поданих суб'єктами господарювання документів видати ліцензії (згідно з переліком, наведеним у Додатку 1 до цього наказу).
2. На підставі поданих суб'єктами господарювання документів переоформити ліцензії (згідно з переліком, наведеним у Додатку 2 до цього наказу). Визнати недійсними ліцензії, що підлягають переоформленню, відповідно до цього пункту.
3. На підставі поданих суб'єктами господарювання заяв анулювати ліцензії (згідно з переліком, наведеним у Додатку 3 до цього наказу).
4. Управлінню контролю за обігом дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння (Видолоб В.В.) забезпечити внесення відомостей, зазначених у пунктах 1, 2 і 3 цього наказу, до ліцензійного реєстру.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Макацарія С.М.
Державний секретар
Ф.О.Ярошенко

Додаток 1
до наказу Міністерства
фінансів України
15.05.2003  N 356

ПЕРЕЛІК

суб'єктів господарювання, яким видаються ліцензії

N з/п Найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - суб'єкта під- приємницької діяльності Місцезнаходжен- ня юридичної особи або місце проживання фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності Вид підприємницької діяльності, на який видається ліцензія
1 2 3 4
1 Кооператив "Фенікс" АР Крим, м. Ялта, вул. Музейна, 6 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
2 Мігель Микола Григорович М. Одеса, вул. Лазарева, 43, кв. 14 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
3 Гаморя Олександр Сергійович М. Кіровоград, вул. Петра Левченка, 8 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля обробленим дорогоцінним камінням)
4 Акціонерний комерційний банк "Інтербанк" М. Київ, вул. Корольова, 5-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля скупленими в населення та прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
5 Костогриз Любов Вікторівна Київська обл., м. Біла Церква, бул. Комсомольський, 12, кв. 26 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
6 Манченко Віталій Леонідович М. Харків, пров. Пілотів, 7-а, кв. 43 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
7 Білий Дмитро Борисович М. Кіровоград, вул. Калініна, 32, корп. 3, кв. 14 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
8 Двизова Вікторія Вікторівна М. Донецьк, вул. Челюскінців, 144, кв. 161 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
9 Ютінська Ольга Олександрівна М. Харків, вул. Познанська, 12, кв. 184 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
10 Лисоконь Анатолій Степанович Хмельницька обл., м. Дунаївці, вул. Чайковського, 15-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
11 Шурмельов Володимир Олександрович Херсонська обл., м. Каховка, вул. Леніна, 21, кв. 51 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
12 Пилипенко Катерина Сергіївна М. Київ, вул. Туполева, 7, кв. 53 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
13 Малишко Тетяна Леонідівна Кіровоградська обл., м. Олександрія, пр. Леніна, 28/3, кв. 37 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
14 Гулик Любов Петрівна Івано- Франківська обл., м. Коломия, вул. Моцарта, 7/1 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
15 Михайленко Валерія Олексіївна М. Дніпропетровськ вул. Гоголя, 27-а, кв. 24 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
16 Партакал Віктор Володимирович М. Донецьк, вул. Артема, 110/27 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
17 Сухов Павло Валентинович М. Донецьк, вул. Артема, 108а/94 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
18 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю фірма "Діамант" Черкаська обл., м. Сміла, вул. Дзержинського, 79 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
19 Старокостян- тинівська центральна районна лікарня Хмельницька обл., м. Старокостянти- нів, вул. Пушкіна, 47 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення зубних протезів з дорогоцінних металів)
20 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю "Паллада Плюс" М. Харків, вул. Пушкінська, 50/52, кв. 14 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення зубних протезів з дорогоцінних металів; оптова, роздрібна торгівля промисловими виробами з дорогоцінних металів)
21 Підприємство у вигляді товариства з обмеженою відповідаль- ністю "Альбіна" М. Одеса, вул. Героїв Сталінграда, 98 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцімного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
22 Повне товариство "Ломбард "Грант- Абсолют" М. Харків, вул. Данілевського, 19 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
23 Підприємство матеріально- технічного забезпечення "Інженерний центр "Реагент" М. Дніпропетровськ вул. Трудові резерви, 6 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова торгівля промисловими виробами з дорогоцінних металів)
24 Повне товариство "Наше діло" Полтавська обл., м. Миргород, вул. Воскресінська, 6 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля скупленими в населення та прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
25 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю "Торгова фірма "Елегант" М. Донецьк, пр. Ілліча, 11 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля обробленим та необробленим дорогоцінним камінням)
26 Приватне підприємство "Золотар" Львівська обл., м. Трускавець, вул. Героїв УПА, 1 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; роздрібна торгівля, комісійна торгівля, торгівля скупленими в населення та прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
27 Відкрите акціонерне товариство "Турбоатом" М. Харків, пр. Московський, 199 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення виробів з дорогоцінних металів або таких, що містять у собі дорогоцінні метали)
28 Акціонерне товариство закритого типу "Рубін" М. Кіровоград, вул. Шевченко, 26 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
29 Приватне підприємство "Граф" М. Київ, вул. Академіка Доброхотова, 11, кв. 92 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
30 Районна стоматоло- гічна поліклініка Сумська обл., м. Ромни, вул. Луценка, 17 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення зубних протезів з дорогоцінних металів)
31 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю "Закарпатпо- ліметали" Закарпатська обл., Берегівський р-н, с. Мужієво, вул. Чіпі, 2 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення виробів з дорогоцінних металів; оптова, роздрібна торгівля, промисловими виробами з дорогоцінних металів)
32 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю Торговий дім "Аквамарин" М. Харків, вул. Пушкінська, 47/49 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
33 Олійник Тетяна Юхимівна Київська обл., м. Ірпінь, вул. Героїв, 50 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля, торгівля скупленими в населення ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
34 Климко Жанна Остапівна Київська обл., м. Вишгород, вул. Шолуденко, 3, кв. 73 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
35 Глушко В'ячеслав Анатолійович М. Київ, вул. Урицького, 15, кв. 67 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
36 Григоренко Ігор Олександрович М. Київ, вул. Якуба Колоса, 6-д, кв. 48 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
37 Рак Оксана Максимівна Вінницька обл., м. Ямпіль, вул. Леніна, 140, кв. 54 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
38 Тищенко Людмила Дмитрівна Київська обл., м. Васильків, вул. Донбасівська, 129-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
39 Повне товариство "Жемчуг" Донецька обл., м. Харцизьк, вул. Вокзальна, 34 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля скупленими в населення та прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
40 Повне товариство "Віста" Київська обл., Вишгородський р-н, м. Вишгород, вул. Б.Хмельницького 7-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля скупленими в населення та прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
41 Донецький державний науково- дослідний та проектний інститут кольорових металів М. Донецьк, пр. Лагутенка, 14 виробництво дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (переробка комплексних руд, концентратів та інших напівпродуктів, що містять дорогоцінні метали; переробка брухту і відходів дорогоцінних металів і сплавів; переробка твердих і рідких срібловмісних відходів; афінаж дорогоцінних металів)
42 Донецький державний науково- дослідний та проектний інститут кольорових металів М. Донецьк, пр. Лагутенка, 14 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення виробів, що містять у собі дорогоцінні метали (у тому числі при проведенні науково-дослідних робіт)
43 Донецький державний науково- дослідний та проектний інститут кольорових металів М. Донецьк, пр. Лагутенка, 14 збирання, первинна обробка відходів і брухту дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (збирання, первинна обробка брухту і відходів дорогоцінних металів від списаної електронної техніки, виведеного з експлуатації обладнання, приладів, комплектувальних виробів, деталей тощо)
44 Ільчук Валентина Федорівна М. Рівне, вул. Є.Коновальця, 15, кв. 53 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
45 Филиппович Ганна Михайлівна АР Крим, м. Євпаторія, вул. Радянська, 2/150, кв. 45 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
46 Куціль Ганна Михайлівна Львівська обл., Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода, вул. Івасюка, 27 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
47 Барсагова Інеса Михайлівна Львівська обл., м. Самбір, вул. Шевченка, 22-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
48 Оганесян Віра Іванівна М. Харків, 1-ий Зерновий проїзд, 2 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
49 Гіманова Катерина Олександрівна Харківська обл., Харківський р-н, с. Хролі, вул. Олімпійська, 2, кв. 64 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля, торгівля скупленими в населення ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
50 Бичкова Ірина Анатоліївна Полтавська обл., м. Миргород, вул. Зубковського, 4-б виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
51 Приватне підприємство "Вітек" М. Івано- Франківськ, вул. Набережна, 20/64 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
52 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю "Берілл" М. Київ, вул. Червоноармій- ська, 16 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
53 Карпухіна Анастасія Олександрівна М. Харків, Салтівське шосе, 250-а, кв. 488 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
54 Кайдалова Катерина Юріївна М. Харків, вул. Тимурівців, 68, кв. 76 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
55 Сіренко Яна Олександрівна М. Харків, пр. Слави, 9, кв. 65 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
56 Тарханова Галина В'ячеславівна М. Харків, вул. Соціалістична, 56, кв. 68 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
57 Панченко Володимир Леонідович М. Одеса, вул. Ген. Бочарова, 15, кв. 125 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
58 Корж Євгеній Андрійович М. Чернігів, вул. Некрасова, 32 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
59 Відкрите акціонерне товариство "Уманський завод "Мегомметр" Черкаська обл., м. Умань, вул. Радянська, 49 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення виробів, що містять у собі дорогоцінні метали (у тому числі при проведенні науково-дослідних робіт)
60 Подгорний Олександр Дмитрович Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Соціалістична, 66, кв. 73 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
61 Дємидов Сергій Анатолійович Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Донецька, 27 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
62 Погрібна Олена Анатоліївна М. Донецьк, вул. Немировича- Данченка, 4 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
63 Єременко Юрій Миколайович М. Київ, вул. Бережанська, 16, кв. 51 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
64 Андросова Наталія Сергіївна М. Вінниця, вул. І.Бевза, 9, кв. 11 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
65 Кучкова Олена Валеріївна Харківська обл., м. Південне, вул. Горького, 4, кв. 6 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
66 Галенко Геннадій Миколайович М. Київ, пр. Маяковського, 65, кв. 171 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
67 Ленінське районне споживче товариство АР Крим, Ленінський р-н, смт. Леніне, вул. Енгельса, 9-б виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
68 Німець Володимир Андрійович Закарпатська обл., смт. Великий Березний, вул. Рибарська, 52 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
69 Гаркуша Наталія Олександрівна Дніпропетров- ська обл., м. Дніпродзер- жинськ, вул. Інтернаціона- лістів, 16-150 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
70 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю фірма "Мираж, ЛТД" М. Херсон, вул. Жовтневої революції, 45 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісій- на торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
71 Яценко Наталя Леонідівна М. Херсон, вул. Степана Разіна, 1-а, кв. 33 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірним та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
72 Приватне підприємство "Камея-96" М. Донецьк, пр. Ленінський, 4-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова роздрібна торгівля, комісійна торгівля, торгівля скупленими в населення ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
73 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю виробничо- торгове підприємство "Ювелірсер- віс" Донецька обл., м. Краматорськ, бул. Машинобудівни- ків, 30 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
74 Повне товариство "Шанс" М. Харків, вул. Єлізарова, 6, кв. 244 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля, торгівля прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
75 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю виробничо- комерційна фірма "Фламінго" М. Херсон, вул. Маяковського, 16-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; роздрібна торгівля обробленим та необробленим дорогоцінним камінням)
76 Закрите акціонерне товариство "Волинські самоцвіти" Житомирська обл., смт. Володарськ- Волинський, вул. Чкалова, 8 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова роздрібна торгівля обробленим та необробленим дорогоцінним камінням)
77 Закрите акціонерне товариство "Волинські самоцвіти" Житомирська обл., смт. Володарськ- Волинський, вул. Чкалова, 8 виробництво дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (обробка дорогоцінного каміння)
78 Товариство з додатковою відповідаль- ністю "Рубін" М. Полтава, вул. Жовтнева, 27 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля, торгівля скупленими в населення ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля обробленим та необробленим дорогоцінним камінням)
79 Відкрите акціонерне товариство "Завод Укркабель" М. Київ, пр. Червоних Козаків, 15-а виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення виробів з дорогоцінних металів або таких, що містять у собі дорогоцінні метали (у тому числі при проведенні науково-дослідних робіт)
80 Приватне підприємство "Сапфір" М. Хмельницький, вул. Гречко, 1, кв. 24 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля, торгівля скупленими в населення ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
81 Поклад Владислав Михайлович М. Чернігів, пр. Жовтневої революції, 178, кв. 49 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
82 Корнієць Олександр Вікторович М. Чернігів, вул. Ушакова, 23-г виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
83 Моргун Петро Михайлович М. Чернігів, вул. Волковича, 5, кв. 34/2 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
84 Крикун Галина Йосипівна Хмельницька обл., м. Кам'янець- Подільський, вул. Гагаріна, 71, кв. 57 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
85 Хайдаршина Ольга Русланівна М. Ужгород, вул. Грушевського, 70/26 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
86 Повне товариство "Нечипоренко ломбард ком." М. Київ, вул. Академіка Туполєва, 17 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля скупленими в населення та прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
87 Курбатова Людмила Анатоліївна М. Львів, вул. Драгана, 24, кв. 6 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
88 Ляхевич Тетяна Вікторівна Черкаська обл., м. Монастирище, пров. Щорса, 3, кв. 28 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
89 Сліпенко Олександр Анатолійович Сумська обл., м. Глухів, вул. Леніна, 6, кв. 30 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
90 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю "Аргентум" М. Київ, вул. Васильківська, 1 виробництво дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (переробка брухту і відходів дорогоцінних металів і сплавів)
91 Товариство з обмеженою відповідаль- ністю "Аргентум" М. Київ, вул. Васильківська, 1 збирання, первинна обробка відходів і брухту дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (збирання, первинна обробка твердих і рідких срібловміс- них відходів; збирання, пер- винна обробка брухту і відхо- дів дорогоцінних металів від списаної електронної техніки, виведеного з експлуатації обладнання, приладів, комплектувальних виробів, деталей тощо)
92 Сізьмін Леонід Станіславович Луганська обл., м. Стаханов, вул. Мананкова, 2/55 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (роздрібна торгівля, комісій- на торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)
93 Повне товариство Гайченко і Гайченко "Євроком" М. Миколаїв, пр. Жовтневий, 309 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння)

Додаток 2
до наказу Міністерства
фінансів України
15.05.2003  N 356

ПЕРЕЛІК

суб'єктів господарювання, яким переоформлюються ліцензії

N з/п Найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності Місцезнахо- дження юридичної особи або місце проживання фізичної особи - суб'єкта під- приємницької діяльності Підстава для переоформлення ліцензії та вид підприємницької діяльності, на який переоформлюється ліцензія Серія та N ліцензії, що переоформ- люється
1 2 3 4 5
1 Оніщенко Ірина Анатоліївна М. Київ, вул. Г.Потапова, 1/5, кв. 142 Зміна видів господарської діяльності; виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення та напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля обробленим та необробленим дорогоцінним камінням) Серія АА N 322854 20.08.2002
2 Саковський Микола Миколайович (v0324201-02) М. Рівне, вул. Гагаріна, 75, кв. 18 Зміна видів господарської діяльності; виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння) Серія АА N 323499 22.05.2002
3 Товариство з обмеженою відповідальністю "Соляріс-Ю" М. Київ, вул. С.Скляренка, 15 Зміна найменування юридичної особи; виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного камін- ня, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння або таких, що містять у собі дорогоцінні метали і дорогоцінне каміння (у тому числі при проведенні науково-дослідних робіт); виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення відзнак тощо з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; торгівля скупленими в населення ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля обробленим та необробленим дорогоцінним камінням; оптова, роздрібна торгівля промисловими виробами з дорогоцінних металів) Серія АА N 322512 28.05.2001
4 Казаков Валерій Євгенійович (v0375201-01) Вінницька обл., м. Гайсин, вул. Тімірязєва, 13, кв. 7 Зміна видів господарської діяльності; виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння) Серія АА N 111881 10.08.2001
5 Закрите акціонерне товариство"Аметист" (v0187201-01) М. Київ, Контрактова площа, 4 виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (виготовлення ювелірних та побутових- виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; виготовлення напівфабрикатів та елементів ювелірних та побутових виробів при здійсненні ремонту ювелірних та побутових виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння; оптова, роздрібна торгівля, комісійна торгівля ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння) Серія АА N 009363 20.04.2001
6 Повне товариство"Елма" (v0546201-02) Донецька обл. м. Макіївка, вул. Дніпровська, 15 Зміна місцезнаходження юридичної особи; виготовлення виробів з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння, торгівля виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (торгівля прийнятими під заставу ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння) Серія АА N 322699 15.07.2002

Додаток 3
до наказу Міністерства
фінансів України
15.05.2003  N 356

ПЕРЕЛІК

суб'єктів господарської діяльності, яким анулюються ліцензії

N з/п Найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності Місцезнаходження юридичної особи або місце проживання фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності Серія та N ліцензії, що анулюється
1 2 3 4
1 Приватне підприємство "Науково-виробниче підприємство"Екотехніка-Юг" (v0464201-02) м. Севастополь, Пластунський проїзд, 21 Серія АА N 322643 26.06.2002
2 Приватне підприємство "Юлія" (v0091201-02) М. Київ, вул. Доброхотова, 5, кв. 119 Серія АА N 323005 07.02.2002
3 Повне товариство"А ВІСТА" (v0357201-01) Донецька обл., м. Макіївка, вул. Депутатська, 137 Серія АА N 109990 26.07.2001
4 Чухрай Владислав Григорович (v0403201-02) Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Садова, 64, кв. 26 Серія АА N 322564 11.06.2002