УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ОХОРОНИ УКРАЇНИ
СЛУЖБА ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
23.08.2005 N 323/103
Зареєстровано в Міністерстві 
юстиції України 
7 жовтня 2005 р. 
за N 1166/11446 

Про порядок взаємодії щодо пересилання матеріалів особових справ військовослужбовців і працівників між Управлінням державної охорони України та Службою зовнішньої розвідки України

Відповідно до вимог Закону України "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" (160/98-ВР) , Указів Президента України від 14 жовтня 2004 року N 1239 (1239/2004) "Про Службу зовнішньої розвідки України" та від 25 грудня 2004 року N 1538 (1538/2004) "Про проходження військової служби у Службі зовнішньої розвідки України", з метою організації взаємодії та впорядкування пересилання матеріалів особових справ військовослужбовців і працівників між Управлінням державної охорони України та Службою зовнішньої розвідки України НАКАЗУЄМО:
1. Затвердити Порядок взаємодії щодо пересилання матеріалів особових справ військовослужбовців і працівників між Управлінням державної охорони України та Службою зовнішньої розвідки України (додається).
2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на перших заступників Начальника Управління державної охорони України та Голови Служби зовнішньої розвідки України.
3. З наказом ознайомити особовий склад Управління державної охорони України та Служби зовнішньої розвідки України в частині, що його стосується.
Начальник Управління державної
охорони України
Голова Служби зовнішньої
розвідки України
П.В.Плюта
М.Г.Маломуж

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Управління державної
охорони України,
Служби зовнішньої розвідки
України
23.08.2005  N 323/103
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
7 жовтня 2005 р.
за N 1166/11446

ПОРЯДОК

взаємодії щодо пересилання матеріалів особових справ військовослужбовців і працівників між Управлінням державної охорони України та Службою зовнішньої розвідки України

1. Надати заступникам начальника Управління державної охорони України та начальнику Управління кадрового забезпечення Служби зовнішньої розвідки України право прийняття рішення про пересилання матеріалів особових справ військовослужбовців та працівників між Управлінням державної охорони України і Службою зовнішньої розвідки України.
2. Установити, що відправлення матеріалів особових справ здійснюється на підставі відповідних наказів щодо переведення військовослужбовців для подальшого проходження військової служби з одного державного органу до іншого та звільнення працівників у зв'язку з переведенням до цих органів за умови отримання письмового витягу з наказу.
3. Здійснювати відправку матеріалів особових справ військовослужбовців і працівників з обов'язковим унесенням відомостей про останнє переміщення (звільнення), застосування дисциплінарної практики, наявність пільгового обчислення вислуги років.
4. Передавати для ознайомлення матеріали особових справ військовослужбовців, які розглядаються як кандидати на переведення для подальшого проходження військової служби з одного державного органу до іншого, на підставі мотивованих запитів заступників начальника Управління державної охорони України та начальника Управління кадрового забезпечення Служби зовнішньої розвідки України, з обов'язковим поверненням таких матеріалів особових справ.
Начальник відділу кадрів
Управління державної
охорони України
підполковник
Начальник Управління
кадрового забезпечення
Служби зовнішньої розвідки
України
полковник
В.О.Пшеничний
О.І.Заврайський