МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
26.12.2006 N 797

Про створення відокремлених структурних підрозділів Таврійської державної агротехнічної академії у Запорізькій області

( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 246 (v0246555-07) від 05.04.2007 ) ( У тексті Наказу вилучено слова "Оріхівський сільськогосподарський технікум" у відповідних відмінках згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 246 (v0246555-07) від 05.04.2007 )
Керуючись законами України "Про вищу освіту" (2984-14) та "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , враховуючи пропозиції колективу Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму НАКАЗУЮ:
1. Реорганізувати шляхом приєднання до Таврійської агротехнічної академії Оріхівський технікум Таврійської державної агротехнічної академії та Запорізьку філію Ногайського державного агротехнічного технікуму у Запорізький технікум Таврійської державної агротехнічної академії як відокремлені структурні підрозділи з окремими правами юридичної особи.
2. Встановити, що Таврійська державна агротехнічна академія є правонаступником майнових прав та обов'язків реорганізованої Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму.
3. Створити та затвердити склад комісій з реорганізації Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму, що додається.
4. Голові комісії Костюченку О.В.:
4.1. Організувати розміщення в друкованих засобах інформації повідомлення щодо припинення юридичної особи Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму та стосовно порядку і строків заявлення кредиторами вимог до комісії.
4.2. Забезпечити інвентаризацію та оцінку майна, яке знаходиться на балансі Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму, здійснити приєднання шляхом передачі на баланс Таврійської державної агротехнічної академії будівель, споруд, інших основних засобів, матеріальних цінностей та майна вказаних технікуму та філії станом на 1 січня 2007 року.
4.3. Забезпечити вивільнення працівників у зв'язку з реорганізацією Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму у відповідності до законодавства та разом з адміністрацією академії вжити заходів, пов'язаних з працевлаштуванням працівників у встановленому порядку.
4.4. Матеріали з реорганізації Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму (передавальний баланс станом на 1 січня 2007 року, рішення органів статистики про виключення навчальних закладів з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій, акт передачі-приймання майна до Таврійської державної агротехнічної академії) подати на затвердження Мінагрополітики та в установленому порядку здати на збереження в архів міністерства.
5. Ректору Таврійської державної агротехнічної академії Кюрчеву В.М.:
5.1. Внести в установленому порядку відповідні зміни до Статуту Таврійської державної агротехнічної академії та в місячний термін після завершення реорганізації технікуму та філії подати його на затвердження міністерству.
5.2. Розробити та затвердити в установленому порядку положення про Запорізький технікум Таврійської державної агротехнічної академії.
5.3. Укомплектувати новоутворені навчальні заклади педагогічними та іншими працівниками, включаючи переведення із реорганізованих навчальних закладів, здійснити заходи щодо зміцнення навчально-матеріальної бази і забезпечення навчального процесу.
5.4. Прийняти станом на 1 січня 2007 року контингент студентів реорганізованих технікуму та філії.
6. Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва (Гойчук А.Ф.), Департаменту фінансів (Зуб Г.І.) забезпечити фінансування підготовки кадрів у Таврійській державній агротехнічній академії та його новостворених регіональних структурних підрозділах за рахунок коштів державного бюджету.
7. Департаменту фінансів, Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва, Департаменту економіки та управління державною власністю (Дробот В.І.) врахувати зміни, пов'язані з цим наказом, при розробці планів економічного і соціального розвитку та фінансових планів міністерства, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.
8. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Мельника С.І.
Міністр
Ю.Ф.Мельник
( Склад комісії з реорганізації Оріхівського сільськогосподарського технікуму втратив чинність на підставі Наказу Міністерства аграрної політики N 246 (v0246555-07) від 05.04.2007 )

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мінагрополітики
26.12.2006  N 797

СКЛАД

комісії з реорганізації Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму

Самсоненко С.Г. - начальник відділу вищих навчальних закладів 1-2 рівнів акредитації Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва Мінагрополітики України, голова комісії
Кюрчев В.М. - ректор Таврійської державної агротехнічної академії, заступник голови комісії
Леонов А.Я. - директор Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму, заступник голови комісії
Члени комісії:
Вагіс О.В. - начальник відділення Держказначейства у Комунарському районі Запорізької області (за згодою)
Берегова Н.В. - головний спеціаліст сектору обліку кадрів державних підприємств та установ Департаменту з контролю апарату та роботи з персоналом Мінагрополітики України
Скляр О.Г. - проректор Таврійської державної агротехнічної академії
Рогач Ю.П. - проректор Таврійської державної агротехнічної академії
Блащук Г.П. - заступник директора по адміністративно-господарській частині Запорізької філії Ногайського державного агротехнічної академії
Журавльов В.А. - начальник Головного управління агропромислового розвитку Запорізької облдержадміністрації
Кирильченко Н.О. - голова профспілки Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму
Косенчук Л.М. - директор Ногайського технікуму Таврійської державної агротехнічної академії
Книшов О.Я. - проректор з забезпечення навчально-господарської діяльності Таврійської державної агротехнічної академії
Крутікова Т.О. - головний бухгалтер Таврійської державної агротехнічної академії
Распутіна О.М. - головний бухгалтер Запорізької філії Ногайського державного агротехнічного технікуму
Суханова С.В. - юрисконсульт Таврійської державної агротехнічної академії
( Склад із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 246 (v0246555-07) від 05.04.2007 )