ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ Л И С Т N 14/1-2886-ЕП від 09.09.99 м.Київ vd990909 vn14/1-2886-ЕП Начальникам регіональних митниць Начальникам митниць Про систематизований звіт ставок ввізного мита Для використання в роботі надсилаємо систематизований звіт ставок ввізного мита станом на 15 серпня 1999 року. У разі виникнення спірних питань, щодо застосування ставок ввізного мита та текстового опису товару, запити надсилати до Митно-тарифного управління Державної митної служби України (т/ф 247-27-84). Перший заступник Голови Служби О.Єгоров Ставки ввізного (імпортного) мита станом на 15 серпня 1999 року з 1 по 24 товарну групу -------------------------------------------------------------------------- | Товарна | Опис товару згідно | Ставки мита | Постанови | | позиція | з ГС | |КМУ, Закони | | | | | України | |----------------+--------------------+---------------------+------------| | | |пільгові | повні | | |------------------------------------------------------------------------| |Група 1. | |Живі тварини | |------------------------------------------------------------------------| |01.01 |Коні, віслюки, мули |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |й лошаки живі |за 1 кг |за 1 кг | | |01.01 11000) | |(2) | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.01 11000 |Коні, віслюки, мули |0 % (1) |0 % |З. У. | | |й лошаки живі | | |468/97-ВР | | |чистопородні | | | | | |(чистокровні) | | | | | |племінні | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.02 |Велика рогата |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |худоба жива |за 1 кг |за 1 кг | | |01.02 10000) | | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.02.10000 |Чистопородна |0 % |0 % |З. У. | | |племінна велика | | |468/97-ВР | | |рогата худоба | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.03 |Свині живі |0,3 євро |0,6 євро |1935 | |(крім | |за 1 кг |за 1 кг | | |01.03 10000) | | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.03.10000 |Чистопородні |0 % |0 % |З. У. | | |племінні тварини | | |468/97-ВР | | |(свині) | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.04 |Вівці та кози |0,15 євро |0,30 |1935 | |(крім |живі |за 1 кг |євро за | | |01.04 10100) | | |1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.04.10100 |Вівці живі |0 % |0 % |З. У. | | |чистопородні | | |468/97-ВР | | |племінні | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.05 |Свійська птиця |0,15 євро |0,30 |1935 | |(крім |жива, тобто птиця |за 1 кг |євро за | | |01.05. 11.000, |Gallus domesticus | |1 кг | | |01.05. |(курка свійська, | | | | |91.000) |качки, гуси, індики | | | | | |і цесарки) | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.05.11000 |Свійська птиця жива |0 % |0 % |З. У. | | |вагою не більш 185 | | |32/98-ВР | | |г: курчата племінні | | | | | |або на відгодівлю | | | | | |(виду Gallus | | | | | |domesticus) | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.05.91.000 |Тільки кури |0 % |0 % |1935 | | |племінні 90 - | | | | | |120-денні | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.06 00 |Інші тварини живі |1 євро за |2 євро |1935 | | |(крім тих, що |1 кг |за 1 кг | | | |поставляються для | | | | | |зоопарків) | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |01.06 00 |Тільки тварини, що |0 % |0 % |З. У. | | |поставляються для | | |468/97-ВР | | |зоопарків | | | | |------------------------------------------------------------------------| |Група 2. | |М'ясо та харчові субпродукти | |------------------------------------------------------------------------| |02.01 |Яловичина свіжа або |1 євро за |2 євро |1935 | | |охолоджена |1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.02 |Яловичина |1 євро за |2 євро |1935 | | |морожена |1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.03 |Свинина свіжа, |1 євро за |2 євро |1935 | | |охолоджена або |1 кг |за 1 кг | | | |морожена | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.04 |Баранина або |0,5 євро |1 євро |1935 | | |козлятина свіжа, |за 1 кг |за 1 кг | | | |охолоджена або | | | | | |морожена | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.05 0000 |М'ясо коней, |0,5 євро |1 євро |1935 | | |віслюків, мулів або |за 1 кг |за 1 кг | | | |лошаків свіже, | | | | | |охолоджене або | | | | | |морожене | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.06 |Харчові субпродукти |0,5 євро |1 євро |1935 | | |великої рогатої |за 1 кг |за 1 кг | | | |худоби, свиней, | | | | | |овець, кіз, коней, | | | | | |віслюків, мулів або | | | | | |лошаків, свіжі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.07 |М'ясо та харчові |30 %, але |60 %, |З. У. | |(крім |субпродукти |не менше |але не |468/97-ВР | |02.07 39130, |свійської птиці, |1,5 євро |менше 3 | | |02.07 39230, |зазначеної в |за 1 кг |євро за | | |02.07 41510) |товарній позиції | |1 кг | | | |01.05, свіжі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.07 39130, |Частини тушок |0,7 євро |0,7 євро |З. У. | |02.07 39230, |домашньої птиці |за 1 кг |за 1 кг |767/97-ВР | |02.07 41510 |(окорочки, | | | | | |половинки, | | | | | |четвертинки) свіжі | | | | | |або охолоджені | | | | | |Частини тушок | | | | | |домашньої птиці | | | | | |(окорочки) | | | | | |заморожені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.08 |Інші м'ясо і |3 євро за |6 євро |1935 | | |субпродукти |1 кг |за 1 кг | | | |харчові, свіжі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |морожені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.09 00 |Жир свинячий, |0,5 євро |1 євро |1935 | | |відокремлений від |за 1 кг |за 1 кг | | | |м'яса, та жир | | | | | |свійської птиці | | | | | |(нетоплений) свіжі, | | | | | |охолоджені, | | | | | |морожені, солоні, у | | | | | |розсолі, сушені або | | | | | |копчені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |02.10 |М'ясо та м'ясні |0,5 євро |1 євро |1935 | | |субпродукти |за 1 кг |за 1 кг | | | |харчові, солоні, у | | | | | |розсолі, сушені або | | | | | |копчені; харчове | | | | | |борошно з м'яса або | | | | | |м'ясних | | | | | |субпродуктів | | | | |------------------------------------------------------------------------| |Група 3. | |Риби і ракоподібні, молюски (мушлі) та інші водні безхребетні | |------------------------------------------------------------------------| |03.01 10 |Жива декоративна |20 %, але |20 %, |З. У. | | |риба |не менше |але не |468/97-ВР | | | |0,1 євро |менше |32/98-ВР* | | | |за 1 шт. |0,1 євро | | | | | |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| | |Інша жива риба: | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.01 91000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.01 92000 |Вугор |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.01 93000 |Карп |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.01 99110 |лосось |1 євро за |2 євро |1935 | | |тихоокеанський, |1 кг |за 1 кг | | | |атлантичний, | | | | | |дунайський | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.01 99190 |інша прісноводна |0,5 євро |1 євро |1935 | | |риба |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.01 99900 |морська риба |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 |Риба свіжа або | | | | | |охолоджена, за | | | | | |винятком рибного | | | | | |філе та іншого | | | | | |м'яса риб, що | | | | | |підпадають під | | | | | |класифікацію | | | | | |товарної позиції | | | | | |03.04 | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 11000 |Форель |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 12000 |лосось |0,5 євро |1 євро |1935 | | |тихоокеанський, |за 1 кг |за 1 кг | | | |атлантичний, | | | | | |дунайський | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 19000 |інші: лососеві |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 21 |Палтус |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 22000 |камбала морська |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 23000- |морський язик, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |03.02 65 |тунець, інші, |за 1 кг |за 1 кг | | | |оселедець, тріска, | | | | | |сардина, кілька, | | | | | |шпроти, пікша, | | | | | |сайда, скумбрія, | | | | | |акула | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 66000 |Вугор |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02 69 |інша прісноводна і |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |морська риба |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.02.70000 |Печінка, ікра та |0,5 євро |1 євро |1935 | | |молочко |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.03 |Риба морожена, за |5 % |5 % |З. У. | | |винятком рибного | | |439-XIV | | |філе та іншого | | | | | |м'яса риб, що | | | | | |підпадають під | | | | | |класифікацію | | | | | |товарної позиції | | | | | |03.04 | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.04 |Філе рибне та інше |10 % |10 % |З. У. | | |м'ясо риб | | |439-XIV | | |(включаючи фарш) | | | | | |свіжі, охолоджені | | | | | |та морожені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.05 |Риба сушена, солона |20 %, але |20 %, |З. У. | |(крім |або в розсолі, риба |не менше |але не |468/97-ВР | |03.05 10000, |гарячого або |0,5 євро |менше |32/98-ВР | |03.05 41000- |холодного |за 1 кг |0,5 євро | | |03.05 49900) |копчення | |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.05 10000 |Рибне борошно і |5 % |5 % |З. У. | | |гранули з риби | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.05 41000- |Риба копчена, |1 євро за |2 євро |1935 | |03.05 49900 |включаючи філе |1 кг |за 1 кг | | | |(лосось, оселедець, | | | | | |палтус, скумбрія, | | | | | |форель, вугор, інша | | | | | |риба) | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.06 (крім |Ракоподібні, |1 євро за |2 євро |1935 | |03.06 29900) |оброблені або |1 кг |за 1 кг | | | |необроблені, живі, | | | | | |свіжі, охолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в | | | | | |розсолі; | | | | | |ракоподібні | | | | | |необроблені, варені | | | | | |у воді або на парі, | | | | | |охолоджені або | | | | | |неохолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в | | | | | |розсолі; борошно і | | | | | |гранули з | | | | | |ракоподібних | | | | | |харчові | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.06 29900 |Борошно і гранули з |5 % |5 % |З. У. | | |ракоподібних | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.07 |Молюски, оброблені |1 євро за |2 євро |1935 | |(крім |або необроблені, |1 кг |за 1 кг | | |03.07 10100- |живі, свіжі, | | | | |03.07 39100, |охолоджені, | | | | |03.07 99900) |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в | | | | | |розсолі; інші водні | | | | | |безхребетні (крім | | | | | |ракоподібних і | | | | | |молюсків), живі, | | | | | |свіжі, охолоджені, | | | | | |морожені, сушені, | | | | | |солоні або в | | | | | |розсолі; борошно і | | | | | |гранули з інших | | | | | |водних | | | | | |безхребетних, | | | | | |харчові (крім | | | | | |устриць, гребінців | | | | | |та мідій зі | | | | | |стулками) | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.07 10100- |Тільки устриці, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |03.07 39100 |гребінці та мідії |за 1 кг |за 1 кг | | | |зі стулками | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |03.07 99900 |Борошно і гранули з |5 % |5 % |З. У. | | |безхребетних | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |------------------------------------------------------------------------| |Група 4. | |Молоко і молочні продукти, яйця птиці, мед натуральний, харчові | |продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені | |------------------------------------------------------------------------| |04.01 |Молоко і вершки, |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | |незгущені без |за 1 л |за 1 л | | | |додавання цукру або | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.02 |Молоко і вершки, |0,5 євро |1 євро |1935 | | |згущені з |за 1 л |за 1 л | | | |додаванням цукру | | | | | |або інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.03 |Маслянка, молоко і |0,5 євро |1 євро |1935 | | |вершки, які |за 1 л |за 1 л | | | |зсілися, йогурт, | | | | | |кефір та інші | | | | | |ферментовані або | | | | | |сквашені молоко і | | | | | |вершки, згущені або | | | | | |незгущені, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | | |ароматизовані або | | | | | |неароматизовані з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання фруктів, | | | | | |горіхів або какао | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.04 |Сироватка молочна, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |згущена або |за 1 л |за 1 л | | | |незгущена, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин, продукти з | | | | | |натуральних | | | | | |компонентів молока | | | | | |з додаванням або | | | | | |без додавання цукру | | | | | |або інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин, не | | | | | |зазначені в іншому | | | | | |місці | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.05 00 |Вершкове масло та |1,5 євро |3 євро |1935 | | |інші молочні жири |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.06 | |0,8 євро |1,6 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.07 00 |Яйця птиці, у |0,05 євро |0,1 євро |1935 | |(крім |шкаралупі свіжі, |за 1 кг |за 1 кг | | |04.07 00110) |консервовані або | | | | | |варені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.07 00110 |Яйця індички та |0 % |0 % |З. У. | | |гуски (для | | |32/98-ВР | | |інкубації) | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.08 |Яйця птиці без |1 євро за |2 євро |1935 | | |шкаралупи і жовтки, |1 кг |за 1 кг | | | |свіжі, сушені, | | | | | |варені у воді або | | | | | |на пару, формовані, | | | | | |морожені або | | | | | |консервовані іншим | | | | | |способом, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших | | | | | |підсолоджувальних | | | | | |речовин | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.09 00000 |Мед натуральний |0,8 євро |1,6 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |04.10 00000 |Продукти харчові |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |тваринного |за 1 кг |за 1 кг | | | |походження, не | | | | | |зазначені в іншому | | | | | |місці | | | | |------------------------------------------------------------------------| |Група 5. | |Продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені | |------------------------------------------------------------------------| |05.01 00000 |Людське волосся |0,4 євро |0,8 євро |1935 | | |необроблене, мите |за 1 кг |за 1 кг | | | |або немите, очищене | | | | | |або неочищене; його | | | | | |відходи | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.02 |Щетина свиняча або |1 євро за |2 євро |1935 | | |кабаняча, |1 кг |за 1 кг | | | |борсуковий або | | | | | |інший волос, який | | | | | |використовується | | | | | |для виробництва | | | | | |щіткових виробів, | | | | | |їх відходи | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.03 00000 |Кінський волос і |1 євро за |2 євро |1935 | | |його відходи, в |1 кг |за 1 кг | | | |тому числі у | | | | | |вигляді полотна на | | | | | |підкладці або без | | | | | |неї | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.04 00000 |Кишки, міхурі та |0,5 євро |1 євро |1935 | | |шлунки тварин (крім |за 1 кг |за 1 кг | | | |риб'ячих), цілі або | | | | | |в кусках | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.05 | |1 євро за |2 євро |1935 | | | |1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.06 |Кістки та роговий |0,5 євро |1 євро |1935 | | |стержень |за 1 кг |за 1 кг | | | |необроблені, | | | | | |знежирені, первинно | | | | | |оброблені (але не | | | | | |вирізані за | | | | | |формою), оброблені | | | | | |кислотою або | | | | | |дежелатиновані; | | | | | |порошок або відходи | | | | | |цих продуктів | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.07 | |5 євро за |10 євро |1935 | | | |1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.08 00000 |Корали та |5 євро за |10 євро |1935 | | |аналогічні |1 кг |за 1 кг | | | |матеріали | | | | | |необроблені або | | | | | |первинно оброблені; | | | | | |раковини і панцирі | | | | | |молюсків, | | | | | |ракоподібних або | | | | | |голкошкірих, | | | | | |скелетні пластини | | | | | |каракатиць, | | | | | |необроблені або | | | | | |первинно оброблені, | | | | | |але не вирізані за | | | | | |формою; порошок та | | | | | |відходи цих | | | | | |продуктів | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.09 00 |Губки натуральні |5 % |5 % |З. У. | | |тваринного | | |468/97-ВР | | |походження | | |32/98-ВР | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.10 00000 |Амбра сіра, |0 % |0 % |З. У. | | |бобровий струмінь, | | |468/97-ВР | | |цивета і мускус; | | |32/98-ВР | | |шпанки; жовч, у | | | | | |тому числі суха; | | | | | |залози та інші | | | | | |продукти тваринного | | | | | |походження, що | | | | | |використовуються у | | | | | |виробництві | | | | | |фармацевтичних | | | | | |продуктів, та | | | | | |парфумів свіжі, | | | | | |охолоджені, | | | | | |морожені або | | | | | |оброблені іншим | | | | | |способом для | | | | | |короткотермінового | | | | | |зберігання | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.11 |Продукти тваринного |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |походження, не |за 1 кг |за 1 кг | | |05.11 10000, |зазначені в іншому | | | | |05.11 99100, |місці, здохлі | | | | |05.11 99900) |тварини, зазначені | | | | | |у групах 01 або 03, | | | | | |не придатні для | | | | | |споживання | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.11 10000 |Сперма бугаїв |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.11 99100 |Жили та сухожилля |0 % |0 % |З. У. | | |(тільки для | | |468/97-ВР | | |медичних цілей) | | |32/98-ВР | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |05.11 99900 |Тільки ембріони |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |------------------------------------------------------------------------| |Група 6. | |Дерева, інші рослини; цибулини, корені та інші аналогічні частини | |рослин; зрізані квіти та декоративна зелень | |------------------------------------------------------------------------| |06.01 | |0,01 євро |0,02 |1935 | |(крім | |за 1 кг |євро за | | |06.01 20300) | | |1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.01 20300 | |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.02 |Рослини живі інші |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |(включаючи їх |за 1 кг |за 1 кг | | |06.02 30, |коріння), живець і | | | | |06.02 99910, |прищепа, міцелій | | | | |06.02 99990) |грибний | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.02 30, |Рододендрони та |0,5 євро |1 євро |1935 | |06.02 99910, |азалії, квіткові |за 1 шт. |за 1 шт. | | |06.02 99990 |рослини з квітами | | | | | |або бутонами, за | | | | | |винятком кактусів, | | | | | |рослини інші | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 |Зрізані квіти та | | | | | |квіткові пуп'янки, | | | | | |призначені для | | | | | |складання букетів | | | | | |або для інших | | | | | |декоративних цілей, | | | | | |свіжі, засушені, | | | | | |пофарбовані, | | | | | |відбілені, | | | | | |просочені або | | | | | |оброблені іншими | | | | | |способами | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| | |свіжі з 1 червня по | | | | | |31 жовтня | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10110 |Троянди |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10130 |Гвоздики |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10150 |Орхідеї |1 євро за |2 євро |1935 | | | |1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10210 |Гладіолуси |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10250 |Хризантеми |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10290 |Інші |0,7 євро |1,4 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| | |свіжі з 1 листопада | | | | | |по 31 травня | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10510 |Троянди |0,04 євро |0,08 |1935 | | | |за 1 шт. |євро за | | | | | |1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10530 |Гвоздики |0,02 євро |0,04 |1935 | | | |за 1 шт. |євро за | | | | | |1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10550 |Орхідеї |0,01 євро |0,02 |1935 | | | |за |євро за | | | | |1 шт. |1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10610 |Гладіолуси |0,7 євро |1,4 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10650 |Хризантеми |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 10690 |Інші |0,04 євро |0,08 |1935 | | | |за 1 шт. |євро за | | | | | |1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.03 90000 |Інші |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 шт. |за 1 шт. | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.04 |Листя, гілки та |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім |інші частини рослин |за 1 шт. |за 1 шт. | | |06.04 91) |без квітів і | | | | | |бутонів; трави, | | | | | |мохи, лишайники для | | | | | |букетів або | | | | | |декоративних цілей, | | | | | |свіжі, засушені, | | | | | |відбілені, | | | | | |пофарбовані, | | | | | |просочені або | | | | | |оброблені іншими | | | | | |способами | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |06.04 91 |Інші: листя, гілки |2 євро за |4 євро |1935 | | |та інші частини |1 шт. |за 1 шт. | | | |рослин без квітів і | | | | | |бутонів; трави, | | | | | |мохи, лишайники для | | | | | |букетів або | | | | | |декоративних цілей, | | | | | |свіжі | | | | |------------------------------------------------------------------------| |Група 7. | |Овочі та деякі їстівні коренеплоди та бульбоплоди | |------------------------------------------------------------------------| |07.01 |Картопля свіжа або |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |охолоджена |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |07.02 00 |Томати свіжі або |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |охолоджені |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |07.03 |Цибуля (ріпчаста, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |шалот, порей), |за 1 кг |за 1 кг | | | |часник та інші | | | | | |цибулеподібні овочі | | | | | |свіжі або | | | | | |охолоджені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------| |07.04 |Капуста головчаста, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |цвітна, брунколь, |за 1 кг |за 1 кг | | | |кольрабі та інші | | | | | |харчові продукти | | | | | |роду Brassika, | | | | | |свіжі або | | | | | |охолоджені | | | | |----------------+--------------------+-----------+---------+------------|