МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
20.11.2006 N 684

Про ліквідацію Навчально-методичного кабінету з професійного навчання робітничих кадрів

( Із змінами, внесеними згідно з Наказами Міністерства аграрної політики N 781 (v0781555-06) від 19.12.2006 N 130 (v0130555-07) від 28.02.2007 )
Керуючись Законом України "Про управління об'єктами державної власності" (185-16)
та з метою приведення у відповідність до діючої системи фінансового забезпечення підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Міністерства аграрної політики України, та уникнення дублювання функцій НАКАЗУЮ:
( Преамбула із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 781 (v0781555-06) від 19.12.2006 )
1. Ліквідувати Навчально-методичний кабінет з професійного навчання робітничих кадрів (надалі - Навчально-методичний кабінет) (03151, м. Київ, Солом'янський район, вул. Смілянська, 11).
( Пункт 1 в редакції Наказу Міністерства аграрної політики N 781 (v0781555-06) від 19.12.2006 )
2. Затвердити склад ліквідаційної комісії Навчально-методичного кабінету, що додається.
3. Голові ліквідаційної комісії Шиманському В.М.:
3.1. Організувати розміщення вдрукованих засобах масової інформації повідомлення про припинення діяльності юридичної особи Навчально-методичного кабінету та про порядок і строки пред'явлення кредиторами вимог до комісії.
3.2. Забезпечити інвентаризацію та оцінку майна, яке знаходиться на балансі Навчально-методичного кабінету.
3.3. Провести у відповідності до чинного законодавства звільнення працівників.
3.4. Матеріали з ліквідації Навчально-методичного кабінету (ліквідаційний баланс, звіт про роботу комісії з ліквідації) подати на затвердження Мінагрополітики України та у встановленому порядку здати на збереження в архів міністерства.
3.5. Здійснити інші дії та заходи щодо Ліквідаційного процесу, передбачені законодавством України.
4. Затвердити склад комісії з передачі-приймання майна з балансу Навчально-методичного кабінету на баланс Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України, що додається.
5. Голові комісії з передачі-приймання майна Шиманському В.М.:
5.1. Здійснити в установленому порядку передачу-приймання майна, що знаходиться на балансі Навчально-методичного кабінету на баланс Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України.
5.2. Акт передачі-приймання майна в установленому порядку подати на затвердження міністерству.
6. Директору Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України (Іщенко Т.Д.) в місячний термін внести відповідні зміни до штатного розпису центру станом на 1 січня 2007 року.
( Пункт 6 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 130 (v0130555-07) від 28.02.2007 )
7. Департаменту фінансів (Зуб Г.І.) внести пропозиції до проекту Державного бюджету України на 2007 рік щодо зміни відповідних обсягів фінансування Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України.
8. Управлінню організаційних структур і соціально-трудових відносин (Савицька О.П.) передати Науково-методичному центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України згідно штатного розпису чисельність працівників Навчально-методичного кабінету станом на 1 січня 2007 року.
9. Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва (А.Ф. Гойчук):
9.1. Здійснювати координацію діяльності Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України в частині забезпечення професійного навчання робітничих кадрів на виробництві.
9.2. Довести наказ до відома керівників професійно-технічних навчальних закладів та керівників підприємств, в яких здійснюється професійне навчання робітничих кадрів на виробництві.
10. Департаменту економіки та управління державною власністю (Дробот В.І.) врахувати зміни, пов'язані з припиненням діяльності Навчально-методичного кабінету, при розробці прогнозів економічного і соціального розвитку та внести відповідні зміни до переліку державних підприємств і організацій, що входять до сфери управління Міністерства аграрної політики України.
11. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Мельника С.І.
Міністр
Ю.Ф.Мельник

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мінагрополітики
України
20.11.2006  N 684
СКЛАД

ліквідаційної комісії Навчально-методичного кабінету з професійного навчання робітничих кадрів

Шиманський В.М. заступник директора Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва, начальник відділу вищих навчальних закладів 3-4 рівнів акредитації та післядипломної освіти - голова комісії
Саніцька В.Р. в.о. директора Навчально-методичного кабінету з професійного навчання робітничих кадрів - заступник голови комісії
Члени комісії:
Даниленко Л.П. начальник відділу бюджетного фінансування Департаменту фінансів
Лобченко В.Ф. головний спеціаліст Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва
Берегова Н.В. головний спеціаліст Департаменту з контролю апарату та роботи з персоналом
Чистякова Л.І. помічник директора Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України
( Склад із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 781 (v0781555-06) від 19.12.2006 )
Заступник директора Департаменту
аграрної освіти, науки та науки
В.М.Шиманський

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мінагрополітики
України
20.11.2006  N 684

СКЛАД

комісії з переачі-приймання майна з балансу Навчально-методичного кабінету з професійного навчання робітничих кадрів на баланс Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України

Шиманський В.М. заступник директора Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва, начальник відділу вищих навчальних закладів 3-4 рівнів акредитації та післядипломної освіти - голова комісії
Іщенко Т.Д. директор Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України Ц заступник голови комісії
Члени комісії:
Даниленко Л.П. начальник відділу бюджетного фінансування Департаменту фінансів
Лобченко В.Ф. головний спеціаліст Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва
Саніцька В.Р. в.о. директора Навчально-методичного кабінету з професійного навчання робітничих кадрів - заступник голови комісії
Бирченко Л.М. головний бухгалтер Науково-методичного центру аграрної освіти Міністерства аграрної політики України
Заступник директора Департаменту
аграрної освіти, науки
та дорадництва
В.М.Шиманський