МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
НАЦІОНАЛЬНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Н А К А З
21.03.2007 N 199/136

Про реорганізацію Мукачівського державного аграрного коледжу

( Із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 344 (v0344555-07) від 22.05.2007 )
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2007 року N 47-р (47-2007-р) "Про реорганізацію Мукачівського державного аграрного коледжу" та керуючись Законами України "Про вищу освіту" (2984-14) , "Про управління об'єктами державної власності" (185-16) , постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 р. N 1482 (1482-98-п) "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності" НАКАЗУЄМО:
1. Реорганізувати Мукачівський державний аграрний коледж (Закарпатська область, м. Мукачево, вул. Матросова, 32, код ЄДРПОУ 00728012) шляхом приєднання його до Національного аграрного університету (м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15) і створити на його базі відокремлений структурний підрозділ Мукачівський коледж Національного аграрного університету без права юридичної особи.
2. Визначити Національний аграрний університет (далі - НАУ) правонаступником майнових прав і обов'язків реорганізованого Мукачівського державного аграрного коледжу.
3. Визначити, що студенти реорганізованого Мукачівського державного аграрного коледжу продовжують навчання в Мукачівському коледжі Національного аграрного університету.
4. Для проведення заходів, пов'язаних з реорганізацією Мукачівського державного аграрного коледжу, затвердити комісію в складі згідно з додатком.
5. Голові комісії Гойчуку А.Ф.:
( Пункт 5 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 344 (v0344555-07) від 22.05.2007 )
5.1. Організувати розміщення у спеціалізованих друкованих органах відповідно до закону повідомлення про припинення юридичної особи шляхом реорганізації (приєднання) Мукачівського державного аграрного коледжу, відомості про його правонаступника, порядок і строки подання кредиторами претензій.
5.2. Провести інвентаризацію майна, яке знаходиться на балансі Мукачівського державного аграрного коледжу, та передати його на баланс НАУ станом на 1 квітня 2007 року.
5.3. Працевлаштування (переведення) або звільнення працівників реорганізованого Мукачівського державного аграрного коледжу провести відповідно до законодавства.
5.4. Матеріали з реорганізації Мукачівського державного аграрного коледжу (передавальний акт станом на 1 квітня 2007 року, звіт про роботу комісії, довідку про виключення навчального закладу з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, акт приймання-передачі майна до Національного аграрного університету) у встановленому порядку подати на затвердження і зберігання Мінагрополітики та НАУ.
6. Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва (Іщенко Т.Д.), Департаменту фінансів (Зуб Г.І.), Департаменту економіки та управління державною власністю (Дробот В.І.) Міністерства аграрної політики України разом з іншими структурними підрозділами міністерства врахувати зміни, пов'язані з припиненням Мукачівського державного аграрного коледжу, при розробці планів економічного і соціального розвитку, кошторисів та фінансових планів, а також внести відповідні зміни до переліку державних підприємств, установ і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики України.
( Пункт 6 із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 344 (v0344555-07) від 22.05.2007 )
7. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра аграрної політики України Мельника С.І. і ректора Національного аграрного університету Мельничука Д.О.
Міністр аграрної
політики України
Ректор Національного
аграрного університету
Ю.Ф.Мельник
Д.О.Мельничук

Додаток
до наказу Мінагрополітики
України,
Національного аграрного
університету
21.03.2007  N 199/136

СКЛАД

комісії з реорганізації Мукачівського державного аграрного коледжу

Гойчук А.Ф. - заступник директора - начальник відділу Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва Мінагрополітики, голова комісії
Лисенко В.П. - проректор з навчальної та виховної роботи НАУ, заступник голови комісії
Балаж Н.Й. - директор Мукачівського державного аграрного коледжу, заступник голови комісії
Члени комісії:
Воронов В.В. - заступник директора з навчально-виховної роботи Мукачівського державного аграрного коледжу
Даниленко Л.П. - начальник відділу бюджетного фінансування Департаменту фінансів Мінагрополітики України
Олексик Я.А. - головний бухгалтер Мукачівського державного аграрного коледжу
Ющенко В.В. - проректор з навчально-виробничих питань та розвитку НАУ
Кондрицька Т.П. - головний бухгалтер НАУ
Соколова Н.В. - проректор - головний вчений секретар НАУ
Ярошинський В.М. - проректор з навчально-виробничих і економічних питань НАУ
( Склад із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики N 344 (v0344555-07) від 22.05.2007 )