МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
22.06.2007 N 439

Про недоліки в роботі директора Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини Рівненської області

Перевіркою Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини, проведеною комісією Міністерства освіти і науки України та Міністерства аграрної політики України, встановлено грубі порушення норм законодавства, зокрема статті 32 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) в частині дотримання організації навчально-виховної роботи та оформлення документів на відрядження, ведення журналів навчальних груп. В навчальному закладі в квітні 2007 року без відома адміністрації та класних керівників технікуму особою, яка не є працівником навчального закладу, була організована сумнівна екскурсія без належного супроводу та програми до м. Києва групи студентів в кількості 13 осіб, серед яких були 3 неповнолітніх. Враховуючи зазначене НАКАЗУЮ:
1. За недоліки в організації навчального процесу директору Млинівського державного технікуму ветеринарної медицини Яцкевичу В'ячеславу Романовичу оголосити догану.
2. Директору технікуму Яцкевичу В.Р. розглянути та розробити на засіданні педагогічної ради дієві заходи, спрямовані на упередження і усунення виявлених недоліків, і по одному екземпляру протоколу засідання направити МОН та Мінагрополітики до 20 липня 2007 року.
3. Департаменту аграрної освіти, науки та дорадництва (Іщенко Т.Д.) посилити контроль за організацією навчально-виховного процесу в технікумі.
4. Керівникам аграрних вищих навчальних закладів забезпечити суворе дотримання діючих нормативно-правових актів, що регламентують діяльність навчальних закладів.
5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Мельника С.І.
В.о. Міністра
Б.К.Супіханов