РАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Р І Ш Е Н Н Я

Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України

( Рішення введено в дію Указом Президента N 615/2007 (615/2007) від 09.07.2007 )
Заслухавши інформацію Секретаря Ради національної безпеки і оборони України про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:
1. Відзначити недостатність роботи органів виконавчої влади щодо виконання завдань, покладених на них рішеннями Ради національної безпеки і оборони України, що введені в дію указами Президента України.
2. Кабінету Міністрів України забезпечити:
у місячний строк виконання органами виконавчої влади завдань, покладених на них рішеннями Ради національної безпеки і оборони України, введеними в дію указами Президента України, та вжити заходів щодо притягнення до відповідальності осіб, які не забезпечили виконання таких завдань;
щоквартальне інформування Секретаря Ради національної безпеки і оборони України про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України, що введені в дію указами Президента України.
3. Прем'єр-міністрові України В. Януковичу взяти під особистий контроль діяльність керівників органів виконавчої влади щодо забезпечення виконання завдань, покладених на відповідні органи раніше прийнятими рішеннями Ради національної безпеки і оборони України, що введені в дію указами Президента України.
Голова Ради національної
безпеки і оборони України
Секретар Ради національної
безпеки і оборони України
В.ЮЩЕНКО
І.ПЛЮЩ
м. Київ, від 15 червня 2007 року