МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
19.07.2007 N 633

Про створення відокремленого структурного підрозділу Національного авіаційного університету

Відповідно до Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) , враховуючи клопотання Київського радіомеханічного технікуму, Національного авіаційного університету та з метою оптимізації мережі вищих навчальних закладів, забезпечення ефективного використання навчально-лабораторної бази та науково-педагогічного потенціалу, НАКАЗУЮ:
1. Створити Київський радіомеханічний коледж (КРК) на базі Київського радіомеханічного технікуму (КРТ), що ліквідується, Національного авіаційного університету (НАУ) як відокремлений структурний підрозділ без права юридичної особи, надавши права фінансово-господарської самостійності, а саме: вести самостійний баланс, відкрити поточний бюджетний рахунок в Головному Управлінні Державного Казначейства м. Києва.
Надалі іменувати цей підрозділ як Київський радіомеханічний коледж Національного авіаційного університету (КРК НАУ) (02099, м. Київ, вул. Бориспільська, 5).
2. Створити ліквідаційну комісію та комісію по передачі будівлі, споруд, іншого майна та матеріальних цінності КРТ, що ліквідується, НАУ як правонаступнику у складі:
Дмитрієв Сергій Олексійович. - заступник директора Авіакосмічного інституту НАУ, голова комісії, ідентифікаційний код: 1954810437;
Полухін Анатолій Васильович - начальник навчально-методичного управління НАУ, член комісії, ідентифікаційний код: 1728723231;
Котович Ольґа Степанівна - начальник фінансово-економічного управління НАУ, член комісії, ідентифікаційний код: 1881012687;
Харлан Володимир Миколайович - головний бухгалтер НАУ, член комісії, ідентифікаційний код: 143406097;
Карпенко Володимир Васильович - директор КРТ, член комісії, ідентифікаційний код: 1513600619;
Курило Алла Михайлівна - головний бухгалтер КРТ, член комісії, ідентифікаційний код:2021700765;
Єрмоленко Андрій Петрович - заступник директора КРТ, член комісії, ідентифікаційний код: 1717400753.
3. Встановити, що КРК НАУ використовує в своїй діяльності Ліцензії на надання освітніх послуг, пов'язаних з одержанням вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог до молодшого спеціаліста та Сертифікати про акредитацію видані МОН КРТ.
4. Установити, що прийом абітурієнтів до КРК НАУ в 2007 році проводити відповідно до затверджених правил прийому до НАУ.
5. Ректору НАУ Бабаку В.П.:
5.1. Здійснити в установленому законодавством порядку комплекс організаційних заходів щодо створення КРК НАУ, забезпечити працевлаштування працівників КРТ відповідно до чинного законодавства.
5.2. Забезпечити студентам КРТ подовження і завершення навчання за обраними спеціальностями у новоствореному КРК НАУ.
5.3. Внести в установленому порядку зміни до Статуту НАУ.
5.4. Розробити і затвердити в установленому порядку Положення про КРК НАУ.
5.5. Забезпечити КРК НАУ необхідною матеріально-технічною базою, розробити навчально-методичне забезпечення для здійснення освітньої діяльності на рівні державних стандартів.
5.6. Повідомити в письмовій формі юридичних осіб, які перебувають у договірних відносинах з КРТ, що ліквідується.
5.7; Призначити в установленому порядку директора КРК НАУ.
5.8. Здійснити заходи щодо внесення змін до реєстраційних документів НАУ.
5.9. Повідомити органи статистики про зміни до Державного реєстру підприємств, організацій та установ України.
6. Департаменту роботи з кадрами вищої школи та державної служби (Омельченко С.Д.) попередити директора КРТ Карпенка В.В. про наступне звільнення.
7. Управлінню ліцензування, акредитації та нострифікації (Михайліченко М.В.) внести зміни до Державного реєстру вищих навчальних закладів та переоформити відповідні ліцензії.
8. Департаменту економіки та фінансування (Куліков П.М.), управлінню бухгалтерського обліку та звіту (Стиренко Л.М.) забезпечити фінансування новоствореного КРК НАУ у встановленому законодавством порядку.
9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Шинкарука В.Д.
Т.в.о. Міністра
Б.М.Жебровський