П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин звільнень і призначень суддів окремих судів загальної юрисдикції та їх голів, Генерального прокурора України

( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2007, N 25, ст.356 )
Відповідно до статті 89 Конституції України (254к/96-ВР) , статті 82 Регламенту Верховної Ради України (3547-15) Верховна Рада України постановляє:
1. Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування обставин звільнень і призначень суддів окремих судів загальної юрисдикції та їх голів, Генерального прокурора України (далі - Тимчасова слідча комісія).
2. Визначити, що кількісний склад Тимчасової слідчої комісії становить п'ятнадцять народних депутатів України виходячи із забезпечення такого представництва в її складі: один представник від тридцяти народних депутатів України, але не менш як по одному народному депутату України від кожної депутатської фракції.
3. Обрати головою Тимчасової слідчої комісії - народного депутата України Колесніченка Вадима Васильовича, заступником голови Тимчасової слідчої комісії - народного депутата України Пономаренка Георгія Григоровича.
4. Обрати до складу Тимчасової слідчої комісії таких народних депутатів України згідно з додатком.
5. Матеріально-технічне, кадрове, інформаційне та організаційне забезпечення діяльності Тимчасової слідчої комісії покласти на апарат Верховної Ради України.
6. Визначити термін діяльності Тимчасової слідчої комісії - три місяці з дня прийняття цієї Постанови.
7. Заслухати звіт Тимчасової слідчої комісії на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше місячного терміну з дня прийняття цієї Постанови.
8. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України
О.МОРОЗ
м. Київ, 27 квітня 2007 року
N 992-V

Додаток
до Постанови Верховної Ради України
від 27 квітня 2007 року N 992-V

СКЛАД

Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин звільнень і призначень суддів окремих судів загальної юрисдикції та їх голів, Генерального прокурора України

Андрос Сергій Олександрович - фракція Партії регіонів;
Болдирєв Юрій Олександрович - фракція Партії регіонів;
Мироненко Михайло Іванович - фракція Партії регіонів;
Муц Орест Павлович - фракція Партії регіонів;
Філіндаш Євген Васильович - фракція Соціалістичної партії України;
Ярощук Володимир Іванович - фракція Партії регіонів.