МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
Н А К А З
08.08.2007 N 578

Про створення структурних підрозділів Одеського державного аграрного університету

Керуючись пунктом 5 статті 25 Закону України "Про вищу освіту" (2984-14) та підпунктом 5 пункту 3 Положення про державний вищий навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 вересня 1996 року N 1074 (1074-96-п) , та враховуючи пропозиції Одеського державного аграрного університету, НАКАЗУЮ:
1. Перейменувати структурні підрозділи Одеського державного аграрного університету:
1.1. Ананьївський технікум Одеського державного аграрного університету у Ананьївський коледж Одеського державного аграрного університету.
1.2. Білгород-Дністровський технікум Одеського державного аграрного університету у Білгород-Дністровський коледж Одеського державного аграрного університету.
1.3. Ізмаїльський технікум Одеського державного аграрного університету у Ізмаїльський коледж Одеського державного аграрного університету.
1.4. Петрівський технікум Одеського державного аграрного університету у Петрівський коледж Одеського державного аграрного університету.
2. Ректору Одеського державного аграрного університету Корлюку С.С.:
2.1. Внести відповідні зміни до Статуту університету та у місячний термін подати його на затвердження міністерству.
2.2. Розробити та затвердити в установленому порядку Положення про Ананьївський, Білгород-Дністровський, Ізмаїльський та Петрівський коледжі Одеського державного аграрного університету.
2.3. Вжити заходи щодо створення у коледжах університету відповідного кадрового і матеріально-технічного забезпечення та підготувати необхідні матеріали для ліцензування їх діяльності в установленому порядку.
3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Мельника С.І.
В.о. Міністра
Б.К.Супіханов