ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ
Н А К А З
27.01.2007 N 11
Зареєстровано в Міністерстві 
юстиції України 
13 лютого 2007 р. 
за N 121/13388 

Про внесення змін до наказу Державного департаменту України з питань виконання покарань від 11.01.2005 N 4

Відповідно до Закону України "Про Державну кримінально-виконавчу службу України" (2713-15) НАКАЗУЮ:
1. Унести до наказу Державного департаменту України з питань виконання покарань (далі - Департамент) від 11.01.2005 N 4 (z0118-05) "Про Порядок надання службових жилих приміщень і користування ними особами рядового і начальницького складу та працівниками кримінально-виконавчої системи", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31.01.2005 за N 118/10398 (далі - наказ), такі зміни:
1.1. У назві наказу (z0118-05) , за всім текстом наказу та Порядку надання службових жилих приміщень і користування ними особами рядового і начальницького складу та працівниками кримінально-виконавчої системи, затвердженого цим наказом (далі - Порядок), а також у додатках до наказу та додатках до Порядку слова "кримінально-виконавчої системи" замінити словами "Державної кримінально-виконавчої служби України".
1.2. У преамбулі наказу (z0118-05) слова "установах і навчальних закладах" замінити словами "установах виконання покарань, слідчих ізоляторах і навчальних закладах".
1.3. У Порядку (z0118-05) :
пункт 1.2 викласти в такій редакції:
"1.2. Службові жилі приміщення призначаються для заселення особами рядового і начальницького складу та працівниками (далі - працівники) центрального апарату Державного департаменту України з питань виконання покарань та структурних підрозділів, що функціонують при ньому, територіальних органів управління Державного департаменту України з питань виконання покарань, установ виконання покарань, слідчих ізоляторів, закладів охорони здоров'я, навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України (далі - органи, установи і навчальні заклади Державної кримінально-виконавчої служби України) за переліком, визначеним Державним департаментом України з питань виконання покарань (далі - Департамент), які у зв'язку з характером їх службової діяльності повинні проживати за місцем проходження служби (роботи) або поблизу від нього.
Органи, установи і навчальні заклади Державної кримінально-виконавчої служби України зобов'язані використовувати службові жилі приміщення за їх цільовим призначенням".
1.4. У додатку до пункту 2 наказу (z0118-05) :
абзаци четвертий і п'ятий пункту 1 додатка після слова "відділу" доповнити словом "(сектору)";
абзац п'ятий пункту 2 додатка після слова "відділу" доповнити словом "(сектору)";
у назві та тексті пункту 3 додатка слова "лікувально-трудові профілакторії" замінити словами "заклади охорони здоров'я" у відповідних відмінках;
абзац шостий пункту 3 додатка після слів "соціально-виховної та психологічної роботи" доповнити словами "інтендантського та комунально-побутового забезпечення; по роботі з особовим складом".
1.5. У додатку 1 до пункту 1.5 Порядку (z0118-05) слово "адреса" замінити словом "місцезнаходження".
1.6. У додатку 2 до пункту 2.3 Порядку (z0118-05) слова "проживаю за адресою" замінити словами "місце проживання".
2. Управлінню ресурсного, побутового та комунально-експлуатаційного забезпечення Департаменту (Шепель О.Л.) подати цей наказ у встановленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Департаменту Височанського А.Ф.
4. Наказ оголосити персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України.
Голова Державного департаменту
України з питань виконання
покарань
В.В.Кощинець