У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про підготовку та проведення міжнародної науково-практичної конференції "Прикордонне співробітництво у контексті нового етапу розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом"

З метою активізації прикордонного співробітництва, встановлення і поглиблення економічних, соціальних, науково-технічних, екологічних, культурних та інших відносин між прикордонними адміністративно-територіальними одиницями України та суміжних держав - членів Європейського Союзу постановляю:
1. Провести міжнародну науково-практичну конференцію "Прикордонне співробітництво у контексті нового етапу розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом" (квітень 2008 року, м. Львів).
2. Утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення міжнародної науково-практичної конференції "Прикордонне співробітництво у контексті нового етапу розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом" (далі - Організаційний комітет).
Призначити АЗАРОВА Миколу Яновича - Першого віце-прем'єр-міністра України, Міністра фінансів України та ШЛАПАКА Олександра Віталійовича - Першого заступника Глави Секретаріату Президента України - Представника Президента України у Кабінеті Міністрів України співголовами Організаційного комітету.
3. Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Одеській та Чернівецькій обласним державним адміністраціям подати у десятиденний строк співголовам Організаційного комітету пропозиції щодо його персонального складу.
Співголовам Організаційного комітету затвердити у двадцятиденний строк персональний склад Організаційного комітету.
4. Організаційному комітету підготувати та внести у двомісячний строк на затвердження Президентові України план заходів з підготовки та проведення міжнародної науково-практичної конференції "Прикордонне співробітництво у контексті нового етапу розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом".
5. Кабінету Міністрів України передбачити під час підготовки проекту Державного бюджету України на 2008 рік кошти, необхідні для фінансування заходів із підготовки та проведення міжнародної науково-практичної конференції "Прикордонне співробітництво у контексті нового етапу розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом".
6. Державному комітету телебачення та радіомовлення України забезпечити висвітлення в засобах масової інформації заходів із підготовки та проведення міжнародної науково-практичної конференції "Прикордонне співробітництво у контексті нового етапу розвитку відносин між Україною та Європейським Союзом".
Президент України
В.ЮЩЕНКО
м. Київ, 17 вересня 2007 року
N 878/2007