МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 854 від 05.12.2001

Про введення в дію рішення Колегії від 30.11.2001 р. N 64 "Про стан розрахунків підприємств і організацій транспортно-дорожнього комплексу перед Державним бюджетом, Пенсійним фондом і іншими цільовими фондами та з виплати заробітної плати"

Оголошуючи рішення Колегії Міністерства транспорту України від 30.11.2001 р. N 64 (v0064361-01) "Про стан розрахунків підприємств і організацій транспортно-дорожнього комплексу перед Державним бюджетом, Пенсійним фондом і іншими цільовими фондами та з виплати заробітної плати" НАКАЗУЮ:
Державному секретареві Петренку О.П., заступникам Державного секретаря (Вислоуху О.В., Демиденку А.Ф., Кролю С.С.), керівникам державних департаментів авіаційного (Шкатюк А.Г.), автомобільного (Докіль Л.П.), морського і річкового (Зубков В.О.), транспорту, Укрзалізниці (Кірпа Г.М.), Укрзалізпрому (Данилевський В.І.), Укравтодору (Демішкан В.Ф.), начальнику Департаменту стратегічного розвитку Бурдею В.В., заступнику начальника управління кадрової політики та державної служби Боженку О.В. прийняти рішення Колегії (додається) до керівництва та безумовного виконання.