ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
22.08.2007 N 89
Зареєстровано в Міністерстві 
юстиції України 
5 вересня 2007 р. 
за N 1024/14291 

Про затвердження форми звітності N 2-В "Звіт про розгляд судами справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році" та Інструкції щодо її заповнення і подання"

Відповідно до Законів України "Про судоустрій України" (3018-14) , "Про вибори народних депутатів України" (1665-15) , Положення про Державну судову адміністрацію України, затвердженого Указом Президента України від 03.03.2003 N 182 (182/2003) (із змінами), з метою забезпечення своєчасного одержання інформації про розгляд справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році, НАКАЗУЮ:
1. Затвердити форму звітності N 2-В "Звіт про розгляд судами справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році" (далі - Звіт) та Інструкцію щодо заповнення і подання форми звітності N 2-В "Звіт про розгляд судами справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році" (далі - Інструкція), що додаються.
2. Районним, районним у містах, міським і міськрайонним судам подати до 5 жовтня 2007 року, 5 листопада 2007 року та 15 січня 2008 року до територіальних управлінь державної судової адміністрації в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі (далі - територіальні управління ДСА) Звіт з відповідною інформацією, копію - відповідному апеляційному загальному суду.
3. Апеляційному суду Автономної Республіки Крим, апеляційним судам областей, міст Києва та Севастополя до 5 жовтня 2007 року, 5 листопада 2007 року та 15 січня 2008 року подати Державній судовій адміністрації України (далі - ДСА України) Звіт з відповідною інформацією, копію - територіальному управлінню ДСА за своїм місцезнаходженням.
4. Окружним адміністративним судам до 5 жовтня 2007 року, 5 листопада 2007 року та 15 січня 2008 року подати ДСА України Звіт з відповідною інформацією, копію - територіальному управлінню ДСА за своїм місцезнаходженням, відповідному апеляційному адміністративному суду в межах своєї територіальної юрисдикції.
5. Апеляційним адміністративним судам до 5 жовтня 2007 року, 5 листопада 2007 року та 15 січня 2008 року подати ДСА України Звіт з відповідною інформацією, копію - територіальному управлінню ДСА за своїм місцезнаходженням.
6. Територіальним управлінням ДСА подати ДСА України Звіт з відповідною інформацією до 10 жовтня 2007 року, 10 листопада 2007 року та 20 січня 2008 року.
7. ДСА України надати Верховному Суду України та Вищому адміністративному суду України копії зведених Звітів (у цілому по Україні та окремо по загальних та адміністративних судах) з відповідною інформацією до 30 жовтня 2007 року, 30 листопада 2007 року та 30 січня 2008 року для використання в практичній діяльності.
8. Управлінню організації роботи з ведення судової статистики, діловодства та архіву судів (Букіна Л.Є.) довести цей наказ до відома начальників територіальних управлінь ДСА, голів апеляційних загальних, апеляційних адміністративних судів та голів окружних адміністративних судів.
9. Начальникам територіальних управлінь ДСА ознайомити з цим наказом працівників територіальних управлінь ДСА, голів районних, районних у містах, міських і міськрайонних судів та працівників їх апарату.
10. Головам загальних та адміністративних судів ознайомити з цим наказом працівників апарату судів.
11. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови ДСА України Булку О.А.
В.о. Голови
ПОГОДЖЕНО:
В.о. Голови Державного комітету
статистики України
Голова Верховного Суду України
О.Гашицький
В.О.Піщейко
В.В.Онопенко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної судової
адміністрації України
22.08.2007  N 89
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
5 вересня 2007 р.
за N 1024/14291

ІНСТРУКЦІЯ

щодо заповнення і подання форми звітності N 2-В "Звіт про розгляд судами справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році"

1. Загальні положення

1.1. Ця Інструкція регламентує порядок заповнення і подання форми звітності N 2-В "Звіт про розгляд судами справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році" (далі - Звіт).
1.2. Первинні звіти про розгляд судами справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році, складають Апеляційний суд Автономної Республіки Крим, апеляційні суди областей, міст Києва та Севастополя, районні, районні у містах, міські, міськрайонні суди, апеляційні адміністративні суди, окружні адміністративні суди на основі обліково-статистичних карток на адміністративні, адміністративні апеляційні, кримінальні справи і справи про адміністративні правопорушення.
1.3. Державною судовою адміністрацією України (далі - ДСА України) складається зведений Звіт про розгляд апеляційними та місцевими загальними, апеляційними адміністративними, окружними адміністративними судами (у цілому по Україні) справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році, а також окремі зведені звіти про розгляд справ, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році апеляційними загальними судами (на підставі звітів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, апеляційних судів областей, апеляційних судів міст Києва та Севастополя); апеляційними адміністративними судами; районними, районними у містах, міськими, міськрайонними судами (на підставі отриманих зведених звітів територіальних управлінь Державної судової адміністрації України /далі - територіальні управління ДСА/), окружними адміністративними судами.
1.4. Звіт складається у двох примірниках, що підписуються керівником та виконавцем. Перші примірники звітів залишаються в суді або в територіальному управлінні ДСА, де зберігаються в спеціальній справі за номенклатурою, інші - надсилаються територіальному управлінню ДСА, апеляційному загальному суду, апеляційному адміністративному суду в межах своєї територіальної юрисдикції, апеляційному суду, ДСА України.
1.5. Звіт містить дані про кількість справ і матеріалів, пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році, що перебували на розгляді, розглянуті і не розглянуті станом на кінець звітного періоду.
1.6. Звіт містить інформацію про розгляд адміністративних, кримінальних справ, а також справ про адміністративні правопорушення та про апеляційний перегляд судових рішень в адміністративних справах, які надійшли з початку виборчого процесу (з 2 серпня 2007 року).
Звіт складається накопичувальним підсумком даних за станом на 01.10.2007, 01.11.2007 та 15.01.2008.
1.7. Респонденти інформації, у звітних даних яких виявлені приписки та інші перекручення, уносять виправлення у звіти незалежно від того, хто встановив наявність приписок та інших перекручень у звітах, і подають виправлені звіти всім адресатам, яким були надіслані недостовірні дані. При цьому в супровідному листі до звітів слід зробити відповідну примітку про причини зміни даних.

2. Порядок заповнення Звіту

2.1. Розділи 1 "Розгляд позовних заяв (справ)" (далі - розділ 1) та 2 "Перегляд постанов (ухвал) суду першої інстанції за апеляційними скаргами" (далі - розділ 2) містять дані про рух позовних заяв, розгляд справ за позовними заявами на рішення, дії чи бездіяльність суб'єктів виборчого процесу та перегляд постанов (ухвал) суду першої інстанції за апеляційними скаргами, пов'язаними із застосуванням Закону України "Про вибори народних депутатів України" (1665-15) .
2.2. У разі об'єднання декількох адміністративних справ в одну у Звіті результати їх розгляду відображаються один раз.
2.3. Графи 1-6 розділу 1 містять дані про рух позовних заяв (далі - заяви). Загальна кількість заяв, що перебували в провадженні, відображається в графі 1. Кількість заяв, щодо яких відкрито провадження, зазначається в графі 2, дані про відмову у відкритті провадження - у графі 3.
2.4. Заяви, які подані після закінчення строків на оскарження та залишені без розгляду (стаття 179 Кодексу адміністративного судочинства України (2747-15) (далі - КАС України), обліковуються в графі 4.
2.5. У графі 5 відображається кількість заяв, які повернуті позивачу на підставі статті 108 КАС України (2747-15) (неусунення недоліків, подання заяви про її відкликання тощо).
2.6. У графі 6 зазначається кількість позовних заяв, що залишилися нерозглянутими на кінець звітного періоду, у тому числі заяви, які залишені без руху.
2.7. Кількість справ та результати їх розгляду відображаються у відповідних рядках граф 7-15. У графі 7 відображаються справи за заявами, щодо яких відкрито провадження, а також справи, які надійшли за підсудністю з іншого суду або після скасування судового рішення.
2.8. Усі справи, провадження у яких закінчено, зазначаються у графі 8, справи, які розглянуті понад строки, установлені законодавством,- у графі 9, справи по яких прийнято постанову,- у графі 10, справи із задоволенням позову - у графі 11, справи провадження по яких закрито,- у графі 12, справи у яких позовні заяви залишені без розгляду,- у графі 13, справи, передані в інші суди,- у графі 14.
2.9. Залишок нерозглянутих справ на кінець звітного періоду зазначається у графі 15.
2.10. Усі заяви на рішення, дії чи бездіяльність Центральної виборчої комісії (крім рішень, дій чи бездіяльності щодо встановлення нею результатів виборів) обліковуються в рядку 1, у тому числі щодо складу окружних виборчих комісій - у рядку 2, реєстрації кандидатів у народні депутати України - у рядку 3.
2.11. Загальна кількість заяв на рішення, дії чи бездіяльність окружних комісій та їх членів відображається в рядку 4 та за змістом порушених питань - у рядках 5-10.
2.12. У рядку 11 відображаються всі заяви на рішення, дії чи бездіяльність дільничних комісій та їх членів, у тому числі щодо умов для ознайомлення виборців з відомостями про всіх кандидатів, їх передвиборними програмами - у рядку 12, завчасного вручення або надсилання виборцям іменних запрошень - у рядку 13, підрахунку голосів на виборчій дільниці - у рядку 14.
2.13. Загальна кількість заяв на рішення, дії чи бездіяльність інших суб'єктів виборчого процесу обліковується в рядку 15.
2.14. У рядку 16 відображаються результати розгляду заяв на рішення, дії чи бездіяльність партії (блоку), її (його) посадової особи чи повноважного представника, що стосуються виборчого процесу.
2.15. У рядку 17 зазначаються заяви на дії чи бездіяльність кандидата у депутати якщо ці дії чи бездіяльність спрямовані на порушення встановленого законом порядку висунення кандидата в депутати, проведення передвиборної агітації, а також на порушення їх прав та охоронюваних законом інтересів або виборчих прав громадян.
2.16. Заяви на дії чи бездіяльність офіційних спостерігачів від партії (блоку) обліковуються в рядку 18.
2.17. Рядок 19 містить дані про заяви на рішення, дії чи бездіяльність органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб.
2.18. Заяви на рішення, дії чи бездіяльність засобів масової інформації, їх посадових осіб відображаються в рядку 20.
2.19. У рядку 21 обліковуються заяви щодо уточнення списку виборців, у тому числі невключення, неправильне включення або виключення із списку виборців, а також наявність чи відсутність відміток про нездатність виборця самостійно пересуватися.
2.20. У рядку 22 обліковуються справи щодо обмеження реалізації права громадян на проведення зборів, мітингів, походів і демонстрацій (обмеження права на мирні зібрання).
2.21. Справи про усунення обмежень у реалізації права на мирні зібрання обліковуються в рядку 23 (справи за позовними заявами організаторів зборів, мітингів, походів, демонстрацій чи інших мирних зібрань).
2.22. У рядку 24 обліковуються інші справи, які пов'язані з позачерговими виборами народних депутатів України. Інформація про відображені в цьому рядку справи подається до звіту додатково.
2.23. У рядку 25 обліковується загальна кількість розглянутих позовних заяв (справ), що стосується призначення, підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України.
2.24. Дані з графи 1 рядка 25 про суб'єктів, які звернулися із заявою, зазначаються в довідці до розділу 1.
2.25. Кількість заяв від кандидатів у депутати вказується в пункті 1, партій (блоків) - в особі їх керівників (керівників блоку), представників партій (блоків) у Центральній виборчій комісії, уповноважених осіб партій (блоків) чи інших осіб, уповноваженої рішенням центральних керівних органів партій (керівного органу блоку), - у пункті 2, офіційних спостерігачів від партій (блоків) - у пункті 3, виборчих комісій, які здійснюють повноваження щодо організації підготовки та проведення позачергових виборів депутатів, у особі їх голів чи уповноважених рішеннями виборчих комісій членів виборчих комісій - у пункті 4, виборців, виборчі права або охоронювані законом інтереси щодо участі у виборчому процесі яких, у тому числі на участь у роботі виборчої комісії чи на здійснення спостереження, порушено рішенням, дією чи бездіяльністю суб'єкта оскарження - у пункті 5. У пункті 6 зазначається кількість заяв, які надійшли від інших суб'єктів (офіційних спостерігачів від громадських організацій, іноземних держав та міжнародних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, об'єднань громадян).
У довідці також надаються дані щодо кількості несвоєчасно надісланих судами повідомлень відповідній виборчій комісії та комісії вищого рівня про ухвалене судом рішення.
2.26. У графі 1 розділу 2 відображається кількість справ за апеляційними скаргами на постанови (ухвали) суду першої інстанції, що перебували в провадженні апеляційного суду, окремо щодо постанов - у графі 2.
2.27. Загальна кількість розглянутих справ за апеляційними скаргами обліковується у графі 3, у тому числі залишено без розгляду, - у графі 4, повернуто справ - у графі 5, відмовлено у відкритті апеляційного провадження - у графі 6, відкрито апеляційне провадження - у графі 7.
2.28. Загальна кількість справ, у яких переглянуто постанови (ухвали) судів першої інстанції (залишено без змін, змінено чи скасовано), відображається в графі 8.
2.29. У графах 9-15 відображаються результати перегляду постанов (ухвал) судів першої інстанції.
2.30. У графі 9 зазначаються справи, у яких суд апеляційної інстанції залишає ухвали (постанови) суду першої інстанції без змін (кількість постанов - у графі 10).
2.31. Справи, у яких постанови (ухвали) суду першої інстанції змінено, обліковуються у графі 11, у тому числі постанови, - у графі 12.
2.32. У графі 13 обліковуються справи, у яких постанови (ухвали) скасовано: із закриттям провадження у справі; із залишенням позовної заяви без розгляду; з прийняттям нової постанови (ухвали), у тому числі постанови, - у графі 14. Окремо в графі 15 зазначаються справи з ухваленням нового рішення.
2.33. У графі 16 обліковуються справи, що залишилися нерозглянутими на кінець періоду, за який складається Звіт.
2.34. Усі заяви на рішення, дії чи бездіяльність Центральної виборчої комісії (крім рішень, дій чи бездіяльності щодо встановлення нею результатів виборів) обліковуються в рядку 1, у тому числі щодо складу окружних виборчих комісій, - у рядку 2, реєстрації кандидатів у народні депутати України - у рядку 3.
2.35. Загальна кількість заяв на рішення, дії чи бездіяльність окружних комісій та їх членів відображається в рядку 4 та за змістом порушених питань - у рядках 5-10.
2.36. У рядку 11 відображаються всі заяви на рішення, дії чи бездіяльність дільничних комісій та їх членів, у тому числі щодо умов для ознайомлення виборців з відомостями про всіх кандидатів, їх передвиборними програмами - у рядку 12, завчасного вручення або надсилання виборцям іменних запрошень - у рядку 13, підрахунку голосів на виборчій дільниці - у рядку 14.
2.37. Загальна кількість заяв на рішення, дії чи бездіяльність інших суб'єктів виборчого процесу обліковується в рядку 15.
2.38. У рядку 16 відображаються результати розгляду заяв на рішення, дії чи бездіяльність партії (блоку), її (його) посадової особи чи повноважного представника, що стосуються виборчого процесу.
2.39. У рядку 17 зазначаються заяви на дії чи бездіяльність кандидата у депутати, якщо ці дії чи бездіяльність спрямовані на порушення встановленого законом порядку висунення кандидата в депутати, проведення передвиборної агітації, а також на порушення прав та охоронюваних законом інтересів або виборчих прав громадян.
2.40. Заяви на дії чи бездіяльність офіційних спостерігачів від партії (блоку) обліковуються в рядку 18.
2.41. Рядок 19 містить дані про заяви на рішення, дії чи бездіяльність органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб.
2.42. Заяви на рішення, дії чи бездіяльність засобів масової інформації, їх посадових осіб відображаються в рядку 20.
2.43. У рядку 21 обліковуються заяви щодо уточнення списку виборців, у тому числі невключення, неправильне включення або виключення із списку виборців його або інших осіб, а також наявність чи відсутність відміток про нездатність виборця самостійно пересуватися.
2.44. У рядку 22 обліковуються справи щодо обмеження реалізації права громадян на проведення зборів, мітингів, походів і демонстрацій (обмеження права на мирні зібрання) (за позовними заявами органів виконавчої влади та місцевого самоврядування).
2.45. Справи про усунення обмежень у реалізації права на мирні зібрання з боку органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, повідомлених про проведення таких заходів, зазначаються в рядку 23 (справи за позовними заявами організаторів зборів, мітингів, походів, демонстрацій чи інших мирних зібрань).
2.46. У рядку 24 обліковуються інші справи, які пов'язані з позачерговими виборами народних депутатів України.
2.47. У рядку 25 обліковується загальна кількість розглянутих позовних заяв (справ), що стосується призначення, підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України.
2.48. Дані з графи 1 рядка 25 про суб'єктів, які звернулися із апеляційними скаргами, зазначаються в довідці до розділу 2.
2.49. Кількість заяв від кандидатів у депутати вказується в пункті 1, партій (блоків) - в особі їх керівників (керівників блоку), представників партій (блоків) у Центральній виборчій комісії, уповноважених осіб партій (блоків) чи інших осіб, уповноважених рішенням центральних керівних органів партій (керівного органу блоку), - у пункті 2, офіційних спостерігачів від партій (блоків) - у пункті 3, виборчих комісій, які здійснюють повноваження щодо організації підготовки та проведення позачергових виборів депутатів, у особі їх голів чи уповноважених рішеннями виборчих комісій членів виборчих комісій - у пункті 4, виборців, виборчі права або охоронювані законом інтереси щодо участі у виборчому процесі яких, у тому числі на участь у роботі виборчої комісії чи на здійснення спостереження, порушено рішенням, дією чи бездіяльністю суб'єкта оскарження - у пункті 5. У пункті 6 зазначається кількість заяв, які надійшли від інших суб'єктів (офіційних спостерігачів від громадських організацій, іноземних держав та міжнародних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, об'єднань громадян).
2.50. У довідці вказується кількість несвоєчасно надісланих судами повідомлень відповідним виборчим комісіям та комісіям вищого рівня про ухвалені судами рішення, кількість ухвал про закриття апеляційного провадження, кількість ухвал про закриття провадження у справі.
2.51. Розділ 3 "Розгляд справ про адміністративні правопорушення" містить дані про кількість справ про адміністративні правопорушення та осіб, щодо яких справи були в провадженні суду.
2.52. Кількість справ, що перебували в провадженні, зазначаються в графі 1.
2.53. Справи (матеріали), повернуті відповідному правоохоронному органу, у тому числі для належного оформлення (у разі складання протоколу не уповноваженою на те посадовою особою або без додержання вимог статті 256 Кодексу України про адміністративні правопорушення (80732-10) тощо), обліковуються в графі 2.
2.54. У графі 3 указується кількість розглянутих справ, за якими винесено постанови, у графі 4 - залишок нерозглянутих справ на кінець звітного періоду. У графі 5 наводяться дані про кількість осіб, щодо яких розглянуто справи (усього), у тому числі накладено адміністративне стягнення, - у графі 6, застосовано заходи впливу, передбачені статтею 24-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (80731-10) - у графі 7, закрито провадження у справах - у графі 8.
2.55. У графі 9 наводяться дані про кількість осіб, щодо яких застосовано адміністративне стягнення у вигляді штрафу, в графі 10 - сума накладеного штрафу, а сума штрафу, сплаченого добровільно,- у графі 11.
2.56. У рядках 1-10 обліковуються справи про адміністративні правопорушення, що посягають на здійснення народного волевиявлення та встановлений порядок його забезпечення, а саме: ненадання можливості оприлюднити відповідь щодо інформації, поширеної стосовно суб'єкта виборчого процесу (рядок 1), порушення права на користування приміщеннями під час виборчої кампанії (рядок 2), виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск (рядок 3), порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях (рядок 4), порушення порядку надання фінансової (матеріальної) підтримки для здійснення виборчої кампанії (рядок 5), замовлення або виготовлення виборчих бюлетенів понад установлену кількість (рядок 6), ненадання копії виборчого протоколу (рядок 7), невиконання рішення виборчої комісії, комісії з референдуму (рядок 8), відмова у звільненні члена виборчої комісії від виконання виробничих чи службових обов'язків або його безпідставне звільнення з роботи (рядок 9), порушення порядку опублікування документів, пов'язаних з підготовкою і проведенням виборів, референдуму (рядок 10).
2.57. Дані рядка 11 "Усього" за кожною з граф дорівнюють сумі рядків 1-10.
2.58. У розділі 4 "Розгляд кримінальних справ" обліковуються справи, що надійшли до суду за статтями 157 - 159-1 Кримінального кодексу України (2341-14) (далі - КК України) від прокурорів, у тому числі після додаткового розслідування, після скасування вироків в апеляційній чи касаційній інстанціях з направленням справ на новий судовий розгляд, після скасування постанов (ухвал) про повернення на додаткове розслідування, при виділенні справи в окреме провадження, а також ті, що надійшли до суду за підсудністю, реєструються як такі, що надійшли вперше, та обліковуються в цьому розділі.
2.59. Кримінальні справи та особи розподіляються в рядках 1-7 і графах 1-13 за статтями КК України (2341-14) згідно з обвинувальними висновками.
2.60. У разі надходження до суду кримінальної справи щодо обвинувачення особи за кількома статтями КК України, одна з яких 157 - 159-1 КК України (2341-14) , облік ведеться за статтями 157 - 159-1 КК України. Це правило розповсюджується також у разі, коли санкції статей 157 - 159-1 КК України є нижчими за санкції інших статей КК України, що пред'являються обвинуваченням.
2.61. Якщо на одну особу надходять дві кримінальні справи, не об'єднані в одне провадження, вони обліковуються, як і результати їх розгляду, окремо.
2.62. У разі об'єднання декількох кримінальних справ в одну (якщо справи надійшли в одному звітному році) результати їх розгляду вказуються у цьому звіті як за однією справою і особа обліковується один раз.
2.63. Загальна кількість справ, що перебували в провадженні суду, обліковується в графі 1.
2.64. Кількість осіб, щодо яких справи перебували в суді, обліковується у графі 2.
2.65. У графі 9 відображається загальна кількість справ, провадження в яких закінчено, у тому числі з постановленням вироку, - у графі 3, із закриттям провадження у справі - у графі 4, із застосуванням примусових заходів медичного характеру - у графі 5, з поверненням на додаткове розслідування (у тому числі під час попереднього розгляду справи) - у графі 6, з поверненням прокуророві у порядку статті 249-1 Кримінально-процесуального кодексу України (1003-05) (далі - КПК України) - у графі 7, з передачею за підсудністю - у графі 8.
2.66. У графі 10 зазначаються справи, що не були призначені до попереднього розгляду протягом десяти діб, а в разі складності справи - протягом тридцяти діб з дня їх надходження до суду (стаття 241 КПК України (1003-05) ).
2.67. У графі 11 обліковуються справи, що не були призначені до розгляду в суді протягом десяти діб, а в разі складності справ - протягом двадцяти діб з дня попереднього розгляду (стаття 256 КПК України (1003-05) ).
2.68. Залишок нерозглянутих кримінальних справ на кінець звітного періоду зазначається в графі 12. Кількість осіб, щодо яких справи не розглянуті (з графи 12),- у графі 13.
2.69. Особи, у справах щодо яких закінчено провадження у звітному періоді, розподіляються у графах 14-20 і відповідних рядках за вироками, постановами та ухвалами, винесеними судом. Кількість засуджених осіб зазначається у графі 14, виправданих осіб - у графі 15. Особа зазначається у звіті як виправдана лише при повному її виправданні за всіма статтями пред'явленого обвинувачення. У графі 16 особа обліковується лише тоді, коли справу стосовно неї закрито за всіма статтями пред'явленого обвинувачення. Кількість осіб, щодо яких застосовано примусові заходи медичного характеру, зазначається в графі 17, а особи, справи стосовно яких направлено на додаткове розслідування, - у графі 18.
2.70. У графі 19 обліковуються особи, справи стосовно яких повернуто прокуророві у порядку статті 249-1 КПК України (1003-05) , у графі 20 - справи стосовно яких передано за підсудністю.
2.71. У графах 21, 23-25 і відповідних рядках відображається кількість осіб, до яких застосовані основні покарання: засуджені до сплати штрафу - у графі 21, сума штрафу - у графі 22, до обмеження волі - у графі 23, до позбавлення волі - у графі 24, до інших видів покарання - у графі 25.
2.72. У графі 26 зазначаються кількість осіб, яких звільнено від покарання з різних підстав.
2.73. Особи, до яких застосовано додаткове покарання у вигляді позбавлення права займати певні посади або займатися певною діяльністю, обліковуються в графі 27.
2.74. Відомості про кількість справ, повернутих прокурору в порядку статті 232 КПК України (1002-05) , обліковуються в пункті 1 довідки до розділу 4. Можуть бути повернуті лише справи, у яких попередній розгляд ще не відбувся.
2.75. Кримінальні справи (з числа тих, у яких закінчено провадження), що надійшли до суду і в яких змінено обвинувачення зі статей 157 - 159-1 КК України (2341-14) на іншу статтю чи виключено з обвинувачення або стосовно яких державний обвинувач відмовився від обвинувачення за цими статтями, а також кількість осіб у цих справах зазначаються в пункті 2 довідки до розділу 4.

3. Порядок подання Звіту

3.1. За достовірність і своєчасне подання Звіту несуть відповідальність голови місцевих загальних судів, апеляційних загальних судів, місцевих адміністративних судів, апеляційних адміністративних судів, начальники територіальних управлінь ДСА, керівник структурного підрозділу ДСА, який здійснює зведення Звіту, а також безпосередні виконавці Звіту. Указані особи підписують Звіт.
3.2. За достовірність документів первинного обліку несуть відповідальність особи, які їх заповнюють.
3.3. Апеляційні загальні суди подають копію Звіту відповідним територіальним управлінням ДСА; територіальні управління ДСА подають копію зведеного Звіту місцевих загальних судів відповідним апеляційним загальним судам; місцеві адміністративні суди подають копію Звіту відповідному територіальному управлінню ДСА та Вищому адміністративному суду України, апеляційні адміністративні суди подають копію Звіту відповідному територіальному управлінню ДСА та Вищому адміністративному суду України; ДСА України надає копії зведених звітів Верховному Суду України.
3.4. Звіт подається в електронному та паперовому вигляді із супровідним листом до встановленого терміну. Показники звітів у паперовому варіанті повинні відповідати показникам звітів в електронному варіанті.
Начальник управління
організації роботи з ведення
судової статистики, діловодства
та архіву судів Державної судової
адміністрації України
Л.Є.Букіна

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної судової
адміністрації України
22.08.2007  N 89
Звітність

ЗВІТ

про розгляд судами справ пов'язаних з позачерговими виборами народних депутатів України у 2007 році

         ________________________________________________ 
                             (період) 
------------------------------------------------------ 
|         Подають          |     Терміни подання     |          Форма N 2-В 
|--------------------------+-------------------------|         періодичність 
|Тип респондентів:         |                         |     (станом на 01.10.2007, 
|                          |                         |    01.11.2007, 01.01.2008) 
|районні, районні у містах,|                         | (поштова, електронною поштою) 
|міські, міськрайонні суди,|                         | 
|апеляційні загальні суди  |до 5 жовтня 2007 року    |          ЗАТВЕРДЖЕНО 
|окружні адміністративні   |                         |    Наказ Державної судової 
|суди                      |до 5 листопада 2007 року |    адміністрації України 
|апеляційні адміністративні|                         |    22.08.2007  N 89 
|суди                      |до 15 січня 2008 року    | 
|                          |                         |         за погодженням 
|територіальні управління  |до 10 жовтня 2007 року   |    з Держкомстатом України 
|державної судової         |до 10 листопада 2007 року|    та Верховним Судом України 
|адміністрації             |до 20 січня 2008 року    | 
|                          |                         | 
|                          |                         | 
|Державна судова           |до 30 жовтня 2007 року   | 
|адміністрація України     |до 30 листопада 2007 року| 
|                          |до 30 січня 2008 року    | 
|                          |                         | 
|Одержувачі інформації:    |                         | 
|                          |                         | 
|апеляційні загальні суди  |до 5 жовтня 2007 року    | 
|територіальні управління  |до 5 листопада 2007 року | 
|державної судової         |до 15 січня 2008 року    | 
|адміністрації             |                         | 
|апеляційні адміністративні|                         | 
|суди                      |                         | 
|                          |                         | 
|Державна судова           |до 10 жовтня 2007 року   | 
|адміністрація України     |до 10 листопада 2007 року| 
|                          |до 20 січня 2008 року    | 
|                          |                         | 
|Верховний Суд України     |до 30 жовтня 2007 року   | 
|Вищий адміністративний    |до 30 листопада 2007 року| 
|суд України               |до 30 січня 2008 року    | 
------------------------------------------------------ 
------------------------------------------------------------------ 
|Респондент:                                                     | 
|                                                                | 
|Найменування/Ім'я:______________________________________________| 
|                                                                | 
|Місцезнаходження/Місце проживання: _____________________________| 
|________________________________________________________________| 
|   (поштовий індекс, область/АР Крим, район, населений пункт,   | 
|                вулиця/провулок, площа тощо,                    | 
|                                                                | 
|________________________________________________________________| 
|              N будинку/корпусу, N квартири/офісу)              | 
|                                                                | 
------------------------------------------------------------------ 

Розділ I. Розгляд позовних заяв (справ)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
|Номер|   Позовні заяви,    |Перебу- |   Розглянуто позовних заяв   |Залишок |Перебу-|              Закінчено провадження у справах            |Залишок | 
|рядка|   що стосуються     |  вало  |------------------------------|позовних| вало в|---------------------------------------------------------|нероз-  | 
|     |    призначення,     |   в    |  від- | відмов- |зали-|повер-|заяв на |провад-|усьо-| у т.ч. |прийня-| у тому|закрито |залишено|передано|глянутих| 
|     |     підготовки      |провад- | крито |  лено у | шено| нуто | кінець | женні |  го | понад  |   то  | числі |провад- |позовну | в інші |справ на| 
|     |    і проведення     | женні  |провад-|відкритті| без |пози- |звітного| справ |     |строки, | поста-|   із  | ження  | заяву  |  суди  | кінець | 
|     |позачергових виборів |позовних| ження | провад- |розг-| вачу |періоду |       |     |установ-|  нову |задово-|у справі|  без   |        |звітного| 
|     | народних депутатів  |  заяв  |       |  ження  | ляду|      |        |       |     |  лені  |       | ленням|        |розгляду|        |періоду | 
|     |      України        |        |       |         |     |      |        |       |     |законо- |       | позову|        |        |        |        | 
|     |                     |        |       |         |     |      |        |       |     |давством|       |   (з  |        |        |        |        | 
|     |                     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |гр.10 )|        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  А  |          Б          |    1   |   2   |    3    |  4  |   5  |    6   |   7   |  8  |    9   |   10  |  11   |   12   |   13   |   14   |    15  | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  1  |На рішення, дії чи   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |бездіяльність        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |Центральної виборчої |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |комісії та її членів |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |(усього)             |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  2  |у    |складу окружних|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |тому |виборчих       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |числі|комісій        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|щодо |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  3  |     |реєстрації     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |кандидатів у   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |народні        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |депутати       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |України        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  4  |На рішення, дії чи   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |бездіяльність        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |окружних комісій та  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |їх членів (усього)   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  5  |у    |складу         |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |тому |дільничних     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |числі|виборчих       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |щодо |комісій        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  6  |     |питання        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |розподілу та   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |використання   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |коштів,        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |виділених на   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |підготовку та  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |проведення     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |виборів        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  7  |     |матеріально-   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |технічного     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |забезпечення   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |виборів        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  8  |     |організації    |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |зустрічей      |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |кандидатів з   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |виборцями      |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  9  |     |реєстрації     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |офіційних      |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |спостерігачів  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |від партій     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |(блоків)       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  10 |     |підсумків      |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |голосування в  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |межах          |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |територіального|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |виборчого      |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |округу         |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  11 |На рішення, дії чи   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |бездіяльність        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |дільничних комісій та|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |їх членів (усього)   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  12 |у    |умов для       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |тому |ознайомлення   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |числі|виборців з     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |щодо |відомостями про|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |всіх           |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |кандидатів, їх |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |передвиборними |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |програмами     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  13 |     |завчасного     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |вручення або   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |надсилання     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |виборцям       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |іменних        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |запрошень      |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  14 |     |підрахунку     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |голосів на     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |виборчій       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |дільниці       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  15 |На рішення, дії чи   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |бездіяльність інших  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |суб'єктів виборчого  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |процесу (усього)     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  16 |у    |партії (блоку),|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |тому |що висунула    |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |числі|кандидата в    |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |депутати       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  17 |     |кандидатів у   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |депутати       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----|     |---------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  18 |     |офіційних      |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |спостерігачів  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |від партії     |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |     |(блоку)        |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  19 |На рішення, дії чи   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |бездіяльність органів|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |виконавчої влади,    |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |місцевого            |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |самоврядування       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  20 |На рішення, дії чи   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |бездіяльність засобів|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |масової інформації   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  21 |Щодо уточнення списку|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |виборців             |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  22 |Про обмеження щодо   |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |реалізації права на  |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |мирні зібрання       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  23 |Про усунення обмежень|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |у реалізації права на|        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|     |мирні зібрання       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  24 |Інші                 |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
|-----+---------------------+--------+-------+---------+-----+------+--------+-------+-----+--------+-------+-------+--------+--------+--------+--------| 
|  25 |        УСЬОГО       |        |       |         |     |      |        |       |     |        |       |       |        |        |        |        | 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Довідка до розділу I.
 Позовні заяви (з гр.1) надійшли від: 
                            ----                              ---- 
 1. Кандидатів у депутати - |  |      4. Виборчих комісій -   |  | 
                            ----                              ---- 
                            ----                              ---- 
 2. Партій (блоків) -       |  |      5. Виборців -           |  | 
                            ----                              ---- 
 3. Офіційних               ----      6. Інших суб'єктів -    ---- 
    спостерігачів           |  |                              |  | 
    від партій (блоків) -   ----                              ---- 
                                         комісії вищого       ---- 
 Кількість несвоєчасно                   рівня                |  |    про ухвалене судом 
 надісланих судом           ----                              ----    рішення 
 повідомлень відповідній    |  |                               
 виборчій комісії           ---- 

Розділ II. Перегляд постанов (ухвал) суду першої інстанції за апеляційними скаргами

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
|Номер| Апеляційні скарги,  | Перебувало в |  Розглянуто справ за апеляційними скаргами  | Усього |   Результати перегляду постанов (ухвал) суду |Залишок | 
|рядка|   що стосуються     | провадженні  |---------------------------------------------|розгля- |----------------------------------------------|нерозг- | 
|     |    призначення,     |   справ за   |усьо-|               у тому числі            |  нуто  |  залишено  |  змінено   |      скасовано     |лянутих | 
|     |     підготовки      | апеляційними |  го |                                       | справ  |  без змін  |            |                    |справ на| 
|     |    і проведення     |   скаргами   |     |                                       | (сума  |            |            |                    | кінець | 
|     |позачергових виборів |--------------|     |---------------------------------------|граф  9,|------------+------------+--------------------|звітного| 
|     | народних депутатів  |усьо-| у тому |     |залишено|повер-| відмовлено | відкрито |11, 13) |усьо-|у тому|усьо-|у тому|усьо-|у тому|з ухва-|періоду | 
|     |      України        |  го |числі на|     |  без   | нуто |у відкритті |апеляційне|        |  го |числі |  го |числі |  го |числі |ленням |        | 
|     |                     |     | поста- |     |розгляду|справ |апеляційного|  провад- |        |     |поста-|     |поста-|     |поста-|нового |        | 
|     |                     |     |  нови  |     |        |      |провадження |  ження   |        |     | нов  |     | нов  |     | нов  |рішення|        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  А  |          Б          |  1  |    2   |  3  |    4   |   5  |      6     |    7     |    8   |  9  |   10 |  11 |   12 |  13 |   14 |  15   |    16  | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  1  |На рішення, дії чи   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |бездіяльність        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |Центральної виборчої |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |комісії та її членів |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |(усього)             |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  2  |у    |складу окружних|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |тому |виборчих       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |числі|комісій        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|щодо |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  3  |     |реєстрації     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |кандидатів у   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |народні        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |депутати       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |України        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  4  |На рішення, дії чи   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |бездіяльність        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |окружних комісій та  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |їх членів (усього)   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  5  |у    |складу         |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |тому |дільничних     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |числі|виборчих       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |щодо |комісій        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  6  |     |питання        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |розподілу та   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |використання   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |коштів,        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |виділених на   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |підготовку та  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |проведення     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |виборів        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  7  |     |матеріально-   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |технічного     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |забезпечення   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |виборів        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  8  |     |організації    |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |зустрічей      |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |кандидатів з   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |виборцями      |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  9  |     |реєстрації     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |офіційних      |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |спостерігачів  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |від партій     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |(блоків)       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  10 |     |підсумків      |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |голосування в  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |межах          |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |територіального|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |виборчого      |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |округу         |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  11 |На рішення, дії чи   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |бездіяльність        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |дільничних комісій та|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |їх членів (усього)   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  12 |у    |умов для       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |тому |ознайомлення   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |числі|виборців з     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |щодо |відомостями про|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |всіх           |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |кандидатів, їх |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |передвиборними |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |програмами     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  13 |     |завчасного     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |вручення або   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |надсилання     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |виборцям       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |іменних        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |запрошень      |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  14 |     |підрахунку     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |голосів на     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |виборчій       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |дільниці       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  15 |На рішення, дії чи   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |бездіяльність інших  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |суб'єктів виборчого  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |процесу (усього)     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  16 |у    |партії (блоку),|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |тому |що висунула    |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |числі|кандидата в    |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |депутати       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  17 |     |кандидатів у   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |депутати       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----|     |---------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  18 |     |офіційних      |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |спостерігачів  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |від партії     |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |     |(блоку)        |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  19 |На рішення, дії чи   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |бездіяльність органів|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |виконавчої влади,    |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |місцевого            |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |самоврядування       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  20 |На рішення, дії чи   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |бездіяльність засобів|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |масової інформації   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  21 |Щодо уточнення списку|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |виборців             |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  22 |Про обмеження щодо   |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |реалізації права на  |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |мирні зібрання       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  23 |Про усунення обмежень|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |у реалізації права на|     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|     |мирні зібрання       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  24 |Інші                 |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
|-----+---------------------+-----+--------+-----+--------+------+------------+----------+--------+-----+------+-----+------+-----+------+-------+--------| 
|  25 |        УСЬОГО       |     |        |     |        |      |            |          |        |     |      |     |      |     |      |       |        | 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Довідка до розділу II.
 Апеляційні скарги (з гр.1) надійшли від: 
                             ----                             ---- 
 1. Кандидатів у депутати -  |  |     4. Виборчих комісій -   |  | 
                             ----                             ---- 
                             ----                             ---- 
 2. Партій (блоків) -        |  |     5. Виборців -           |  | 
                             ----                             ---- 
 3. Офіційних спостерігачів  ----     6. Інших суб'єктів -    ---- 
    від партій (блоків) -    |  |                             |  | 
                             ----                             ---- 
 Кількість несвоєчасно                   комісії вищого       ---- 
 надісланих судом            ----        рівня                |  | 
 повідомлень відповідній     |  |                             ---- 
 виборчій комісії            ----         
                                         Кількість ухвал 
 Кількість ухвал про         ----        про закриття         ---- 
 закриття апеляційного       |  |        провадження          |  | 
 провадження                 ----        у справі             ---- 

Розділ III. Розгляд справ про адміністративні правопорушення

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
|Номер|   Назва статті  |Номер |Перебу-|Повер-| Кіль- |Залишок |Кількість осіб, щодо яких розглянуто справи| Накладено адміністративні | 
|рядка| Кодексу України |статті|  вало | нуто | кість |нерозг- |-------------------------------------------|         стягнення         | 
|     |       про       |КУпАП |справ у|справ |розгля-|лянутих |усьо-|             у тому числі            |                           | 
|     | адміністративні |      |провад-|      | нутих |справ на|  го |-------------------------------------+---------------------------| 
|     |  правопорушення |      | женні |      | справ | кінець |     | накладено |застосовано  |  закрито  |           штраф           | 
|     |       або       |      |       |      |       |звітного|     |адміністра-|   заходи    |провадження|---------------------------| 
|     |адміністративного|      |       |      |       |періоду |     |   тивне   |  впливу,    | у справах |усього| сума штрафу (грн.) | 
|     | правопорушення  |      |       |      |       |        |     | стягнення |передбачені  |           | щодо |--------------------| 
|     |                 |      |       |      |       |        |     |           |статтею 24-1 |           | осіб |накладе-|сплаченого | 
|     |                 |      |       |      |       |        |     |           |   КУпАП     |           |      |  ного  |добровільно| 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  А  |        Б        |  В   |   1   |  2   |   3   |   4    |  5  |     6     |     7       |     8     |  9   |   10   |    11     | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  1  |Ненадання        |212-11|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |можливості       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |оприлюднити      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |відповідь щодо   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |інформації,      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |поширеної        |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |стосовно суб'єкта|      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виборчого процесу|      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  2  |Порушення права  |212-12|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |на користування  |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |приміщеннями під |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |час виборчої     |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |кампанії         |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  3  |Виготовлення або |212-13|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |розповсюдження   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |друкованих       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |матеріалів       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |передвиборчої    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |агітації, які    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |не містять       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |відомостей про   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |установу, що     |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |здійснила друк,  |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |їх тираж,        |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |інформацію про   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |осіб,            |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |відповідальних   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |за випуск        |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  4  |Порушення порядку|212-14|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |розміщення       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |агітаційних      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |матеріалів чи    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |політичної       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |реклами або      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |розміщення їх у  |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |заборонених      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |законом місцях   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  5  |Порушення порядку|212-15|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |надання          |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |фінансової       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |(матеріальної)   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |підтримки для    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |здійснення       |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виборчої кампанії|      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  6  |Замовлення або   |212-16|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виготовлення     |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виборчих         |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |бюлетенів понад  |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |встановлену      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |кількість        |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  7  |Ненадання копії  |212-17|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виборчого        |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |протоколу        |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  8  |Невиконання      |212-18|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |рішення виборчої |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |комісії, комісії |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |з референдуму    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  9  |Відмова у        |212-19|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |звільненні члена |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виборчої комісії |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |від виконання    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виробничих чи    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |службових        |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |обов'язків або   |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |його безпідставне|      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |звільнення з     |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |роботи           |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  10 |Порушення порядку|212-20|       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |опублікування    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |документів,      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |пов'язаних з     |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |підготовкою і    |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |проведенням      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |виборів,         |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|     |референдуму      |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
|-----+-----------------+------+-------+------+-------+--------+-----+-----------+-------------+-----------+------+--------+-----------| 
|  11 |      УСЬОГО     |      |       |      |       |        |     |           |             |           |      |        |           | 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Розділ IV. Розгляд кримінальних справ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
|Но- |     Види злочинів    |  Номер    | Пере- |Кіль- |                Закінчено провадження у справах                   |Залишок|Кіль- |  Кількість осіб у справах із закінченим        |    Кількість осіб, до яких     |Кількість |Позбавлено| 
|мер |                      |  статті   | бувало|кість |                                                                  |нерозг-|кість |               провадженням                     | застосовані основні покарання  |  осіб,   |   осіб   | 
|ряд-|                      |Криміналь- | справ |осіб, |------------------------------------------------------------------|лянутих|осіб, |------------------------------------------------+--------------------------------|   яких   |  права   | 
|ка  |                      |   ного    |   у   | щодо |  з   |   із  |   із   |  з   |   з   |  з  |усьо-|  у тому числі | справ | щодо |засуд-| ви- | щодо| щодо |  щодо |  щодо | щодо |   штраф    |обме-|позбав-| інші|звільнено | займати  | 
|    |                      | кодексу   |провад-| яких |поста-|закрит-| засто- |повер-| повер-|пере-|  го | призначено до |   на  | яких |жених |прав-| яких| яких |  яких |  яких | яких |------------|ження| лення | види|   від    |  певні   | 
|    |                      | України   | женні |справи| нов- |  тям  |суванням|ненням| ненням|дачею|     |   розгляду з  | кінець|справи|      |даних|спра-|засто-| справи| справи|справи|усьо-| сума | волі|  волі |пока-|покарання |  посади  | 
|    |                      |2001 року  |       |пере- |ленням|провад-|примусо-|  на  | проку-|  за |     |   порушенням  |звітно-|  не  |      |     |  ви |совано| повер-| повер-|пере- |  го |штрафу|     |       |рання|    з     |   або    | 
|    |                      |           |       |бували|вироку| ження |  вих   |додат-| рору в| під-|     |    строків,   |   го  |розг- |      |     | за- |приму-|  нуто |  нуто | дано |     |в грн.|     |       |     |  різних  |займатися | 
|    |                      |           |       |в суді|      |   у   |заходів | кове |порядку| суд-|     |  передбачених |періоду|лянуті|      |     |крито| сові |   на  | проку-|  за  |     |      |     |       |     | підстав  |  певною  | 
|    |                      |           |       |      |      | справі|медично-| роз- | статті|ністю|     |---------------|       |  (з  |      |     |     |заходи| додат-| рору в| під- |     |      |     |       |     |          |діяльністю| 
|    |                      |           |       |      |      |       |   го   | слі- | 249-1 |     |     |статтею|статтею|       |гр.12)|      |     |     |медич-|  кове |порядку|судні-|     |      |     |       |     |          |          | 
|    |                      |           |       |      |      |       | харак- |дуван-|  КПК  |     |     |241 КПК|256 КПК|       |      |      |     |     | ного |розслі-|статтею| стю  |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |                      |           |       |      |      |       |  теру  |  ня  |України|     |     |України|України|       |      |      |     |     |харак-|дування| 249-1 |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |                      |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     | теру |       |  КПК  |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |                      |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |України|      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----+----------------------+-----------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  А |            Б         |     В     |   1   |   2  |  3   |   4   |    5   |  6   |   7   |  8  |  9  |  10   |  11   |  12   |  13  |  14  | 15  | 16  |  17  |   18  |  19   |  20  | 21  |  22  | 23  |   24  |  25 |    26    |    27    | 
|----+----------------------+-----------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  1 |ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ВИБОРЧИХ|157 - 159-1|       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |ПРАВ І СВОБОД         |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |ГРОМАДЯНИНА (усього): |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----+----------------------+-----------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  2 |у   |Перешкоджання    |    157    |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |то- |здійсненню       |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |му  |виборчого        |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |чис-|права або права  |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |лі  |брати участь у   |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |референдумі,     |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |роботі виборчої  |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |комісії або      |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |комісії з        |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |референдуму чи   |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |діяльності       |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |офіційного       |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |спостерігача     |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----|    |-----------------+-----------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  3 |    |Фальсифікація    |    158    |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |виборчих         |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |документів,      |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |документів       |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |референдуму чи   |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |фальсифікація    |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |підсумків        |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |голосування      |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----|    |-----------------+-----------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  4 |    |Незаконне        |    158-1  |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |знищення         |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |виборчої         |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |документації     |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |або документів   |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |референдуму      |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----|    |-----------------+-----------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  5 |    |Порушення        |    159    |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |таємниці         |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |голосування      |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----|    |-----------------+-----------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  6 |    |Порушення порядку|    159-1  |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |фінансування     |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |виборчої         |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |кампанії         |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |кандидата,       |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |політичної партії|           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |    |(блоку)          |           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----+----------------------------------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  7 |ІНШІ ЗЛОЧИНИ, пов'язані з         |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |виборами народних депутатів       |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|    |України та місцевими виборами     |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
|----+----------------------------------+-------+------+------+-------+--------+------+-------+-----+-----+-------+-------+-------+------+------+-----+-----+------+-------+-------+------+-----+------+-----+-------+-----+----------+----------| 
|  8 |   УСЬОГО (рядки 1, 7)|           |       |      |      |       |        |      |       |     |     |       |       |       |      |      |     |     |      |       |       |      |     |      |     |       |     |          |          | 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Довідка до розділу IV.
     1. Кількість справ, повернутих прокурору 
        в порядку статті 232 КПК України, -            щодо осіб - 
     2. Кількість справ (з графи 9), у яких 
        змінено обвинувачення, -                       щодо осіб - 
 Керівник ________________________________________________________ 
                         (підпис, П.І.Б.) 
 ___ ___________________ 200_ року 
 Виконавець ______________________________________________________ 
                         (підпис, П.І.Б.) 
 телефон _________ факс __________ електронна пошта ______________ 
Начальник управління
організації роботи з ведення
судової статистики, діловодства
та архіву судів
Л.Є.Букіна