П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про величину вартості межі малозабезпеченості

( Відомості Верховної Ради (ВВР), 1995, N 36, ст. 279 )
Верховна Рада України постановляє:
1. Затвердити величину вартості межі малозабезпеченості, розраховану відповідно до Закону України "Про межу малозабезпеченості" (190/94-ВР) , у розмірі 4800 тисяч карбованців на місяць.
2. Кабінету Міністрів України врахувати величину вартості межі малозабезпеченості при визначенні середньодушового сукупного доходу, який дає право непрацездатним громадянам на отримання державної допомоги з 1 жовтня 1995 року.
3. Постійній Комісії Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці в тижневий строк внести на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради України про введення в дію частини другої статті 9, статей 10, 33, 34 Закону України "Про оплату праці".
4. Джерелом покриття витрат для збільшення величини вартості межі малозабезпеченості є бюджет, бюджетні ресурси, які формуються на беземісійній основі.
5. Ця Постанова набирає чинності одночасно з введенням у дію Закону України "Про внесення змін до Державного бюджету України на 1995 рік", але не пізніше 1 листопада цього року.
Голова Верховної Ради України
О.МОРОЗ
м. Київ, 12 жовтня 1995 року
N 374/95-ВР