П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про надання статусу слідчої Тимчасовій комісії Верховної Ради України по вивченню ситуації, що склалася в телерадіоінформаційному просторі України

Верховна Рада України постановляє:
1. У зв'язку з обставинами, що склалися під час роботи Тимчасової комісії по вивченню ситуації в телерадіоінформаційному просторі України, відповідно до статті 8.4.4 Регламенту Верховної Ради України (129б/94-ВР) надати їй статус Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України.
Включити до складу Тимчасової слідчої комісії (322/95-ВР) народних депутатів України Біласа Івана Григоровича, Новікова Олександра Васильовича та Уланова Валентина Миколайовича.
2. Кабінету Міністрів України, Національній раді з питань телебачення і радіомовлення до закінчення роботи даної комісії та затвердження її висновків Верховною Радою України не здійснювати дій, спрямованих на реорганізацію структур Держкомтелерадіо України та телемереж, зміну форм власності в цих структурах, а також існуючого розподілу загальнонаціональних каналів мовлення.
3. Запропонувати Президенту України підтримати позицію Верховної Ради України, викладену в пункті 2 зазначеної Постанови.
4. Тимчасовій слідчій комісії подати Верховній Раді України висновки проведеного розслідування до 20 грудня 1995 року.
Голова Верховної Ради України
О.МОРОЗ
м.Київ, 4 листопада 1995 року
N 422/95-ВР